تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما FarCry 2 سرتره یا Crysys?

راي دهنده
129. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • FarCry 2

89 68.99%
  • Crysis

40 31.01%
صفحه 130 از 159 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1590

نام تاپيک: Far Cry 2

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

مرسي سامي جون اما اين يوبي هم حسابي دبه كرد ها من اون اوايل انتشار بازي ها توي ضميه كليك خونده بودم مي خواد يه پچ بده كه شاتگان جديد اضافه كنه. اصلا خبري نشد.

کـاربـر بـاسـابـقـه Oracle_Eldorado's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اون بالا بالا ها

پيش فرض

مرسي سامي جون اما اين يوبي هم حسابي دبه كرد ها من اون اوايل انتشار بازي ها توي ضميه كليك خونده بودم مي خواد يه پچ بده كه شاتگان جديد اضافه كنه. اصلا خبري نشد.
    عزیز اونو بیخیال .
    واسه خودش زیاد ..... مینویسه !
    منم یه مدت پی حرف اونا رفتم ولی هیچیش درست از آب در نیومد !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    تو بازی در act 2 که 77% بازی هستی توی اتاقی که 2 نفر هستند توی دهکده کسی نیست و هیچ ماموریتی روی نقشه نیست که انجام بدم . باید چیکار کنم ؟
    ممنون .

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان عزیز
    تو بازی در act 2 که 77% بازی هستی توی اتاقی که 2 نفر هستند توی دهکده کسی نیست و هیچ ماموریتی روی نقشه نیست که انجام بدم . باید چیکار کنم ؟
    ممنون .
    عسک میذاری برار.
    ولی فک کنم شما تو زندانی که سقفش هم نرده ای هست آره؟!
    اگه اونجایی دیواره سمت راستت رو با E خراب کن و الفرار به سمت ماموریت.
    اگه نه که عسک بزار.
    Last edited by MSHOCK; 14-05-2009 at 11:55.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام
    از 69% دوباره بازی کردم زیر پل بزرگه باید یکی رو می کشتم که نکشته بودم . الان درست شد عزیز .

داره خودمونی میشه unname47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

سلام . من مدت زیادی میشه که بازیو گرفتم ولی مقداری مشکل دارم . مثلا همون مرحله دوم که توی pala هست از دو نفر یه پرونده میگیره و باید یه کار سری انجام بده تا از خونه میام بیرون paul زنگ میزنه و وقتی میرم پیشش یه مرحله جدید بهم میده . میخواشتم ببینم چیکار باید بکنم تا فقط روی یه مرحله کار کنم نه چند تا با هم .

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام . من مدت زیادی میشه که بازیو گرفتم ولی مقداری مشکل دارم . مثلا همون مرحله دوم که توی pala هست از دو نفر یه پرونده میگیره و باید یه کار سری انجام بده تا از خونه میام بیرون paul زنگ میزنه و وقتی میرم پیشش یه مرحله جدید بهم میده . میخواشتم ببینم چیکار باید بکنم تا فقط روی یه مرحله کار کنم نه چند تا با هم .
    ببينيد شما وقتي ماموريتي مي گيريد به شما زنگ زده ميشه در مورد اون ماموريت دوستان شما از شما مي خوان ماموريت رو طوري انجام بديد كه به نفع اونها باشه مثال مي گم مثلا شما ماموريت دارين يه كاميون رو بتركونيد ولي به محض اينكه شما مي رين اين ماموريت رو انجام بديد دوستتون به شما زنگ مي زنه و به شما مي گه كه قبل تركوندن كاميون بار كاميون رو برداره و بهش تحويل بده و كاميون رو بعدا بتروكونه مي بينيد كه انجام دادن خواسته دوستان باعث ميشه همون مرحله طولاني بشه در واقع پيگيزي آبي يعني انجام خواسته دوستانتون و پيگيري قرمز يعني فقط انجام دادن اون غريبه ها ولي اينكه آبي رو انجام بديد باعث ميشه محبوبيت بيشتري بين دوستانتون داشته باشيد لولبيشتري بگيريد و چند مزيت ديگه كه در اثر گوش كردن به حرف دوستتون مي تونيد بدست بياريد

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

ببينيد شما وقتي ماموريتي مي گيريد به شما زنگ زده ميشه در مورد اون ماموريت دوستان شما از شما مي خوان ماموريت رو طوري انجام بديد كه به نفع اونها باشه مثال مي گم مثلا شما ماموريت دارين يه كاميون رو بتركونيد ولي به محض اينكه شما مي رين اين ماموريت رو انجام بديد دوستتون به شما زنگ مي زنه و به شما مي گه كه قبل تركوندن كاميون بار كاميون رو برداره و بهش تحويل بده و كاميون رو بعدا بتروكونه مي بينيد كه انجام دادن خواسته دوستان باعث ميشه همون مرحله طولاني بشه در واقع پيگيزي آبي يعني انجام خواسته دوستانتون و پيگيري قرمز يعني فقط انجام دادن اون غريبه ها ولي اينكه آبي رو انجام بديد باعث ميشه محبوبيت بيشتري بين دوستانتون داشته باشيد لولبيشتري بگيريد و چند مزيت ديگه كه در اثر گوش كردن به حرف دوستتون مي تونيد بدست بياريد
    سلام krauser .
    یه سوال : یعنی وقتی به قسمت آبی میرم و مراحل اونو انجام میدم کل اون mission بطور کامل تموم میشه ؟ آخه من یه بار امتحان کردم یعنی یک بار به قسمت قرمز رفتم مکانها و کارهایی که باید انجام میداد فرق داشت با مرحله آبی .
    Last edited by unname47; 17-05-2009 at 22:12.

تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

سلام krauser .
    یه سوال : یعنی وقتی به قسمت آبی میرم و مراحل اونو انجام میدم کل اون mission بطور کامل تموم میشه ؟ آخه من یه بار امتحان کردم یعنی یک بار به قسمت قرمز رفتم مکانها و کارهایی که باید انجام میداد فرق داشت با مرحله آبی .
    خوب معلومه ديگه براي اينكه شما ماموريت رو طوري انجام ميدين كه هم خواسته اون آدما براورده ميشه و هم كار دوستتون رو راه مي ندازين. بعضي وقتها ممكن هست اصلا ماموريت ي طوره ديگه پيش بره. ولي كلا شما اگه ماموريت رو با آبي بريد در واقع ماموريت رو كامل انجام دادين يعني هموني كه مد نظر بازي هست. و بهتره شما براي اينكه كامل يه ماموريت رو انجام بديد آبي رو پيگير باشيد نه قرمز. انجام ماموريت قرمز مثل ميان بر و اسكيپ كردن اون ماموريت هست. چون بلافاصله مي تونيد ماموريت رو انجام و به پايان برسونيد. ولي وقتي آبي رو پيگيري كنيد كار شما سخت و طولاني ميشه براي انجام همون ماموريت. تصميم با خود شماست

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    ▌▼▐

پيش فرض

خوب معلومه ديگه براي اينكه شما ماموريت رو طوري انجام ميدين كه هم خواسته اون آدما براورده ميشه و هم كار دوستتون رو راه مي ندازين. بعضي وقتها ممكن هست اصلا ماموريت ي طوره ديگه پيش بره. ولي كلا شما اگه ماموريت رو با آبي بريد در واقع ماموريت رو كامل انجام دادين يعني هموني كه مد نظر بازي هست. و بهتره شما براي اينكه كامل يه ماموريت رو انجام بديد آبي رو پيگير باشيد نه قرمز. انجام ماموريت قرمز مثل ميان بر و اسكيپ كردن اون ماموريت هست. چون بلافاصله مي تونيد ماموريت رو انجام و به پايان برسونيد. ولي وقتي آبي رو پيگيري كنيد كار شما سخت و طولاني ميشه براي انجام همون ماموريت. تصميم با خود شماست
    از کمکات ممنونم دوست من . راه حل مشکلاتم بود .

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •