دوستان W950 دار لطفا بيخيال واكمن 2 بشن.چون خود گوشي واكمن داره و نيازي نيست دوباره نصب كنن.حتي اسكينهاش!
دوستان W950 دار لطفا بيخيال واكمن 2 بشن.چون خود گوشي واكمن داره و نيازي نيست دوباره نصب كنن.حتي اسكينهاش!
داداش گلم رفتم ولی اون جواب نمیده .. من فال های اصلی walkman 2 رو میخوام )):
( آقا یه سوال نا مربوط چه طوری میشه پستی که میدیم رو حذف کرد . الان یه سوتی دادم من . در عرض یه دقیقه 2 تا پست دادم که شرمندم )
Last edited by amirfelson; 17-07-2008 at 10:07.
حسین جان میدونم که داره بابا ما خودمون این کاره ایم .. من فقط فایلهای walkman ام هم ریخته و الان walkman ام بالا نمیاد شما بگو من چی کار کنم
وقتی باز میکنم این پیغام رو میده :
application closed
application : walkman
reason code : kern-exec
reason number : 3
تورو خدا کمکم کنین
Last edited by amirfelson; 17-07-2008 at 10:30.
اين هم از منوي استارتاپ همرا با آيكن ولي با ميانبرهاي استاندارد گوشي
ولی من اسکین میخوام.یعنی هیچ راهی نداره!دوستان W950 دار لطفا بيخيال واكمن 2 بشن.چون خود گوشي واكمن داره و نيازي نيست دوباره نصب كنن.حتي اسكينهاش!
سلام ! اولا" ممنون واسه تاپیک این فوق العاده!!!
من این هک رو انجام دادم , Walkman player بدون مشکل اجرا میشه ! فقط واسه اینکه تو منوی اصلی Walkman به جای Entertinement اضاف بشه چه باید کرد ؟؟؟
ممنون ناکازاکی که جواب میدید.
.
ولی لینکای دانلود مشکل دارن.
.
میشه 2باره آپ کنـــــــی. . .![]()
بازم خودت که اگه بری این تاپیک یحتمل لم یزرع میشه. . .
.
میشه خودمون شورت کات هاشو عوض کنیم. . .چون بعضی برنامه هاشو ما نداریم. . .
خوب جالبه که هیچ کی به داد من نمیرسه .. ممنون بر و بکس
دوستان یه لطفی بکنین این فایل رو دریافت بکنین ولی نریزین رو گوشیتون بعدش عین همین فایلها رو تو گوشیتون پیدا کنین و بذارین که من دانلود کنم کارم راه بیفته ممنون )):
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون .. البته اینم بگم کسانی که w950 دارن میتونن کمکم کنند پس دمتون گرم هر چی شما کردین و walkman من )):
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)