با چهار صد تومان چی بخرم دست دوم
با اجازه اساتید و پیشکسوتان
من یه نکته ای رو در مورد آب بندی این موتورهای چینی و هندی و تایوانی و ... بگم.البته حرفم هیچ منبع و سندیتی نداره و فقط تجربه خودم توی این 5 یا 6 ساله که موتور سوار میشم.
اول از همه اینکه این موتورها با روغن تازه زندست.روغن موتورهاتون رو بعد از آب بندی حتما هر 1000 تا عوض کنید و از روغن استانداردی که خود شرکت سازنده می گه استفاده کنید.
اصلا بیشتر از یک نفر(به جز خود راننده)سوار نکنید.کسانی که سه ترک سوار موتور میشوند عملا در حال از بین بردن و خورد کردن موتورشون هستند.
سعی کنید حتی المکان در هر دنده ای که هستید گاز رو تا ته پر نکنید که موتور به زوزه کشیدن بیفته.واقعا این حرکت برای موتورهای آشغالی که زیر پای ماهاست یعنی مرگ تدریجی.
یه نظر هم برای آب بندی:
تو زمینه روغن زمانی که موتور رو خریداری می کنید در اولین فرصت روغن رو عوض کنید و تعویض بعدی در 300 کیلومتر و تعویض بعدی در 600 کیلومتر و تعویض بعدی در 1000 کیلومتر و از اون پس هم هر 1000 تا تعویض نمایید.
تا 500 تای اول موتور بیشتر از 30 ثانیه درجا کار نکنه.گاز ناگهانی به موتور ندید.حتی المکان دو ترک سوار نشید(البته ابن نکته برای افراد سنگین وزن هستش)،دنده مرده به موتور ندید،گاز ثابت به موتور ندید،سعی کنید توی هر دنده ای که هستید دور موتور تقریبا بر روی وسط باشد و ...
همونطوری که پیرمد جان هم اشاره کرد این قرتی بازیا برای موتورهای آشغال ماست وگرنه اگر موتور درست و حسابی سوار بشیم که این مسخره بازیا رو نداره.
یه نکته رو هم فراموش کردم.سعی کنید باک اول از بنزین سوپر استفاده کنید.البته من خودم کلا از بنزین سوپر استفاده می کنم.
من دکمه تشکرم کار نمی کنه . ممنون رایان جان+ برادر زاهدی
یه چیز بانمک اینکه موتور من نماشگر دور موتور نداره و چون همیشه هدفونم استفاده می کنم اصلا صدای انجین رو نمی شنوم - حتی صدای بوق ها رو- خلاصه ما دنده 2 رو تو 20 عوض می کردیم و دنده 5 رو تو 50 . بعد رفتم تو دفترچه خوندم که توصیه کارخونه اینکه دنده 5 رو برای آب بندی تو 75 عوض کنیم و بدون آب بندی 85 الی 90
!
شما مگه cbr 150 نداشتی ؟ پس جریان سی.جی چیه ؟این مرکز که نوشتید رو نمی دونم بنظرم باید تو فرماندهی ناجا باشه . اما "واحد" هاش همون آموزشگاهها و جاهاییکه به تاکسی و آمبولانس گواهینامه می دن باید باشه ، بنظرمما موتورمون کلا با چهارتا دنده اش 65 مایل تا میره
سلامشما مگه cbr 150 نداشتی ؟ پس جریان سی.جی چیه ؟این مرکز که نوشتید رو نمی دونم بنظرم باید تو فرماندهی ناجا باشه . اما "واحد" هاش همون آموزشگاهها و جاهاییکه به تاکسی و آمبولانس گواهینامه می دن باید باشه ، بنظرم
نه. من cbr 150 نداشتم. یادم هم نمیاد این مطلب رو عنوان کرده باشم.
حالا فرماندهی ناجا کجا میشه؟!من باید یه نامه بدهم به رئیس مرک صدور پروانه های رانندگی پلی راهور ناجا. این عبارت آبی رنگ را روی پاکت نوشته. من هم دائم تکرار می کنم!!!
انجین به جهنم. مراقب سلامتیتان باشید. مخصوصا وقتی به خروجی اتوبان ها می رسید. حتما دیده اید یه عده چجوری از چپ به راست می آیند تا خروجی را از دست ندهند.چون همیشه هدفونم استفاده می کنم اصلا صدای انجین رو نمی شنوم - حتی صدای بوق ها رو-
سلام دوستام محترم و عشاق موتور سواری
یه سئوال اگر من بخوام روغن ترمز به مخزن روغن ترمز اضافه کنم باید چیکار کنم؟
روغن مخصوصی باید استفاده کنم؟
البته یه چیزایی شنیدم اما همیشه راهنمایی شما دوستان بهترین بوده
سلام
dot 3
یا
dot 2
معمولا رو درپوشش مینویسه
ولی حتمی قبل از باز کردن اطراف مخزن رو حسابی تمیز کن تا آشغال وارد مخزن نشه
موتورت چیه؟
سلام موتورم پیشرو 135 طرح ویو هست
توی اینترنت یه عکس دیدم که یارو یه شیلنگ وصل کرده بود به خروجی اضافی روغن ترمز پیچ کوچیک که یه سوراخ وسطش هست و از اونجا داشت روغن اضافه میکرد!!
باشگاه موتور سواری 619سلام . اطلاعات در مورد موتورهای سنگین 250 به بالا بخوام ( قیمت و مشخصات ) از کجا باید پیدا کنم . سایت فارسی هست ؟ میخوام ببینم از کجا میشه تهیه کرد ( کلا اطلاعات کامل میخواستم ) ممنون.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
موتور چهار چرخ قیمتش چنده؟ کجا ها پیدا میشه فک کنم هر جایی نیست!!
من ازش خوشم میاد اینجا هیشکی ندارهاگه بیاریمم یه جاش خراب بشه معلم نیس اینجا یکی هست درستش کنه یا نه قطعاتش هم فک کنم نیست!!
چیزی به اسم "موتور چهار چرخ" نداریم . اونیکی شما می بینید خانواده ATV هست . در ایران مدلهای چینی اون در 250 سی.سی موجوده . قدرت نمونه های چینی کمه . سرعت atv کلا پایینه و مخصوص محیط ساحلی و جنگله . جاییکه موتورهای آف-رود هم نمی تونند برند .
مثلا با این وسیله می شه از رودخانه های کم عمق با هر نوع عرضی رد شد . یا محیط های گل و لجن رو طی کرد . در ایران نمایندگیهای زیادی داره و همونها هم گارانتی و پشتیبانی می کنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)