تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 905 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230630 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 9044

نام تاپيک: عیب یابی و تعمیر خودرو

کـاربـر بـاسـابـقـه sourena's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    اسرائیل - اورشلیــم

11

سلام. من یک 206 دارم تیپ 2. هر وقت نور بالا میزنم. ماشین خاموش میشه. بعضی وقتا کل ماشین خاموش میشه. بعضی وقتا هم فقط ضبط ماشین خاموش میشه. اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه.

مشکلتون از اتصالهای برقی باید باشه! ماشین خوب روشن میشه؟

اصلا نمیتونی نور بالا بزنی؟؟؟

رو ماشین دزدگیر چی بستی؟ میتونه از اون باشه حتی

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

حدود 7ماهی هست که یک پراید دوگانه سوز دستی مدل 87 خریدم . (اولین تجربه )
    ماشین خوب و سالمی هست همون اوایل بردم تنظیم گاز کردم چون هنگام شتاب کند و تند مشکل داشت ........
    در اين مورد چند تا علت رو ميتونم بگم كه البته شما تا حدي اونها رو بررسي كردين و گويا مشكل هنوز رفع نشده.
    يكي از مشكلات گاز سوز كردن خودروها بخصوص در حالتي كه خارج از خط توليد باشه همين هست كه تنظيمات دقيقي براي گاز و هوا و سوخت وجود نداره. بيشتر يه جور تنظيم دستي و خارج از كنترل دياك و كامپيوتر هست كه نميتونه مبناي خوبي داشته باشه. من مشكل شما رو بررسي ميكنم و از كساني كه فكر كنم اطلاع داشته باشند ميپرسم .

سلام. من یک 206 دارم تیپ 2. هر وقت نور بالا میزنم. ماشین خاموش میشه. بعضی وقتا کل ماشین خاموش میشه. بعضی وقتا هم فقط ضبط ماشین خاموش میشه. اگه کسی میدونه لطفا کمکم کنه.
    مشكل شما رو فقط ميشه از طريق دياك حل كرد. به نظر من خطايي وارد كامپيوتر خودروي شما شده كه بايد پاك بشه.

3. این کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه abolfazl12345's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

سلام دوست عزیزzadox

منم همین مشکل رو داشتم دیو افتامات ماشین ایراد داشت والبته هر دفعه یه چیز ماشین خاموش میشد که بعد از تعویض دیود افتامات دیگه اصلا مشکلی ندارم و همه اون مشکلات حل شده هزینه اش هم با دستمزد 20000تومان میشه
    Last edited by abolfazl12345; 02-03-2012 at 14:36.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

دوستان عزیز یک عدد سوال داشتم ماشینم پرایداست والبته مشکل اینه که هر وقت بنزین کم میشود چراغ کم بودن بنزین یا همان علامت پمپ بنزین بارنگ زرد هست روشن نمیشه البته در زمان استارت زدن و وقتی کلید در حالت ACC قرار داردکه همه چراغها روشن میشود اون چراغ نیز روشن میشود وفقط در هنگام پایین بودن که باید روشن بشه روشن نمیشه ایا کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون از دوستان

---------- Post added at 02:48 PM ---------- Previous post was at 02:43 PM ----------

روآی من گاز LPG داره. با بنزین خوب کار میکنه ولی روی گاز خاموش میشه. مشکل چیه؟
    مشکل کلی خاموش شدن ویا ریپ زدن روی گاز دلیل اصلیش شمع ها ووایرهای انها میباشد
    Last edited by abolfazl12345; 03-03-2012 at 00:43.

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

حدود 7ماهی هست که یک پراید دوگانه سوز دستی مدل 87 خریدم . (اولین تجربه )
    ماشین خوب و سالمی هست همون اوایل بردم تنظیم گاز کردم چون هنگام شتاب کند و تند مشکل داشت
    اول صبح با بنزین خوب روشن نمیشد و با گاز راحت روشن میکردم این اواخر هنگام روشن کردن صدای انفجار میداد ( به قول مکانیکها عطسه میزنه ) حتی وقتی پشت چراغ قرمز ایستادم میخام حرکت کنم صدا انفجار میده و حتی ماشین خاموش میشه
    تا به حال وایر ماشین عوض کردم شمع رو عوض کردم (دو پلیت فرانسوی)
    ( البته مکانیک گفت شمع ها درست هست فقط شمع شماره دو اش قرمز شده بود ولی با این وجود بازم یک دست شمع جدید و به دستور CNG کار رفتم فیلتر هوا رو هم عوض کردم ؛ فیلر گیری هم کردم این اواخر که مکانیک گفت کویل خراب هست اونم خریدم, الان خوب شده رو بنزین مشکلی نداره ولی وقتی وقتی رو گاز روشن میکنم صدای انفجار ( یا همون عطسه رو میزنه )! البته با بنزین راحت روشن نمیشه مخصوصا هوا سرد باشه البته ساعت های دیگر روز راحت رو بنزین روشن میشه.خلاصه نمیدونم چه مشکلی داره . دوست ندارم وقت روشن کردن با گاز صدای عطسه بده و حوصله سررفته دوست ندارم برم تعمیرگاه ؛ دلم میخاد یک ماشین صفر بخرم ولی فعلا استطاعت خرید پژو و ماشین مدل بالاتر رو ندارم
    ماشینم فقط این مشکل رو داره
    منم همین مشکل رو داشتم ولی بعد از نعویض شمع ها مشکلم به کلی برطرف شد البته روشن نشدن خوب در هوای سرد مشکل همه پراید هاست البته یه مشکلم ممکنه باشه که برای من پیش اومده بود وماشینم رو بنزین روشن نمیشد اون مشکل این بود که داخل اگزوزم یخ زده بود ومانع خارج شدن دود از ماشین میشد که تو صبح اصلا روشن نمیشد ویا خیلی اذیت میکرد که البته الان بهتر شده وحل شده یه امتحان بکنید شاید حل شد

7. این کاربر از abolfazl12345 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

14 مشکل عجیب در هیدرولیک 131

سلام
    من یه 131 SX دارم؛ چند روز قبل یه مرتبه پمپ هیدرولیک فرمونم شروع کرد به صدا دادن اینجوریکه وقتی فرمون رو میچرخوندم شیلنگ هیدرولیکش به شدت تحت فشار قرار میگرفت و جمع میشد انگار که جلوی پمپ (و تو اون شیلنگ) یچیزی گیر کرده باشه بهش فشار بیادو صدا بده (فش فش)...
    فرداش بردمش نمایندگی و طبق معمول دست به سرم کردن که هیچ مشکلی نداره و طبیعیه!!
    بعد از اونروز موقعیکه ماشین رو روشن میکردم و ماشین سرد بود همون صدای فیش فیش بلند موقع چرخوندن فرمون میومد تا اینکه بعد از 1ساغت قطع میشد.
    حالا هم خود بخود قطع شده....
    الان نمیدونم مشکلش از چی میتونه باشه خودم فکر میکنم از روغن هیدرولیکش بوده ولی نمیدونم باید پیگیریش کنم یا نه؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

دوستان عزیز یک عدد سوال داشتم ماشینم پرایداست والبته مشکل اینه که هر وقت بنزین کم میشود چراغ کم بودن بنزین یا همان علامت پمپ بنزین بارنگ زرد هست روشن نمیشه البته در زمان استارت زدن و وقتی کلید در حالت ACC قرار داردکه همه چراغها روشن میشود اون چراغ نیز روشن میشود وفقط در هنگام پایین بودن که باید روشن بشه روشن نمیشه ایا کسی میدونه مشکلش چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون از دوستان

کسی نیست جواب سوال من رو بده

ناظر انجمن اتومبیل mohamad skystar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Under SKY City

پيش فرض

ممنون از دوستان

فکر میکنم مشکل از اون درجه میزان بنزین در باک باشه که وقتی بنزین
    به اون حدی میرسه که اون چراغ باید روشن بشه اون سیستم عمل نمیکنه.

کاربر فعال انجمن اتومبیل dash_mehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از دوستان

هم میتونه از شل بودن اتصالات برق منفی باشه و یا از خراب بودن شناور باک
    بیشتر به برق و باتری ساز ربط داره

تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    abhar

پيش فرض

هم میتونه از شل بودن اتصالات برق منفی باشه و یا از خراب بودن شناور باک
    بیشتر به برق و باتری ساز ربط داره
    سلام داش مهدی شرمنده ام ایا میدونی کدام سیم به این مسئله ربط داره ویا رنگشون کدام است که من بررسی کنم وراستش این شناور در کجا قرار داره وچطور میتونم بازکنم وببینم ایا ایراد داره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •