دوست عزیزم بوترا نصب شدنی نسیتن مگر تعداد بسیار کمیشون .شما برامون اروری که میده رو نمایش بده انشا.. مشکلتو حل میکنیمنوشته شده توسط Gilopa
![]()
دوست عزیزم بوترا نصب شدنی نسیتن مگر تعداد بسیار کمیشون .شما برامون اروری که میده رو نمایش بده انشا.. مشکلتو حل میکنیمنوشته شده توسط Gilopa
![]()
عزیز شما حتما" یک ایمیل دادی وگرنه براتون آیدی ساخته نمیشد حتی آیدی سازها هم که شما ایمیل نمیدی خودشون یک نشانی ایمیل داخل برنامه دارن .شما برو به مای یاهو و به قسمت مشخصات آکانت اونجا هر قسمتی رو که بخوای میتونی ادیت کنی و همچنین میتونی از قسمت پروفایل بر روی مسنجر نیز اینکارو بکنی .موفق باشینوشته شده توسط رعد
من یه برنامه داشتم در این مورد نمیدونم الان کجاست .ولی نیازیم به برنامه نیست از همونجا که گفتم برو و درست میشه
اشکان جان فکر بسیار خوبیه .منم اگه سوالی در موردش به فکرم رسید که بنظر میومد ممکنه سوال خیلی یا باشه میپرسم .تا بعضی از جوابها پیشاپیش داده شده باشه.موفق باشی گل پسر
امید جان تشکرنوشته شده توسط omid.com
راستی این برنامه کرک نمی خواد؟
نحوه Add كردن يك اي دي به ليست شما...:
Add
![]()
Next
![]()
Next
![]()
Finish
![]()
موفق باشيد.![]()
اشکان جون فکره خوبیه.
اینجوری دوستان مبتدیم یاد میگیرن بعد من هم اموزشا که بیشتر شد منم در مورد
کارکرد با بعضی از نرم افزارها کمکت میکنم
+++SHIT_LOCKS+++
یک تالک قفل کن عالی و جدید که تست شده و کار میکنه
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!-B1TCH3s-!-P1@YGroUND-!
یک بوتر جدید با شکلی که میبینید
![]()
Y!7 Booter
یک بوتر که با یک آیدی لوگین میشه و یک گزینه بوت قوی داره
![]()
Y!KILLER-PRO V1.0
یک بوتر خیلی عالی و قوی که کار کردن با این بوتر هارو قبلا" توضیح دادم
ولی در هر حال قبل از باز کردن بوتر بایستی آیدی هاتون رو در فایلی که در فولدر برنامه هست و به اسم نیم نام گزاری شده بریزید و بعد از باز کردن بوتر از محلی که با فلش قرمز مشخص کردم .تعداد آیدی ها رو مشخص کرده و دکمه لوگین رو بزنید و بعد از لاگین شدن آیدیهاتون در قسمت ویکتیم آیدی قربانی و سپس .با انتخاب یکی از گزینه های بوت ......
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)