بله دو ساعت نشستم تا آخر نگاه کردم
حالا چه نتیجه ای گرفتی
در ضمن حداقل ذخیره کردمش بعدا هم نگاه کنم
بله دو ساعت نشستم تا آخر نگاه کردم
حالا چه نتیجه ای گرفتی
در ضمن حداقل ذخیره کردمش بعدا هم نگاه کنم
عزیزان جدیدا این گوشی رو گرفتم و اولین گوشی S60.V3 هست که گرفتم، پس با سیستم عاملش آشنایی ندارم.
دو تا سوال:
1- پوشه CITIES که توی مموری کارت هست چیه؟ 280 مگ حجمشه و کلی فایل توشه.
2- چطور میتونم سیستم ساخت thumb برای عکسها و ویدیو ها رو غیر فعال کنم؟ من بالای 5000 تا عکس و ویدیو دارم و وقتی گوشی شروع به کار میکنه 100 مگ فضای خالی ای که تو مموری کارت دارم رو تا ته پر میکنه!!! پوشه های _PAlbTN رو در کنار عکسها میسازه! نگید بشینم پاکشون کنم، چون دوباره میسازه.
مباركه...
1- اين فايلها واسه نقشه هاي Gps هست...
2- اين رو هم نميدونممن 1 گيگ خالي دارم...7 گيگ موزيك
شاد باشي![]()
یعنی n82 مموری 8GB رو براحتی استفاده میکنه؟
من خواستم مموری بخرم، گفتن تا 4 گیگ ساپورت داره!!
8 گیگ بخرم؟
من هم چند روز پیش تو همین تاپیک پرسیدم این را که مجتبی جان گفت تا 32 گیگ را ساپورت میکنه
خیلی ممنون.
یه مشکل دیگه اینکه S60.V3 اجازه دسترسی به بعضی پوشه رو نمیده، چندجا دیدم که هک میکنن و آزاد میشه، راه درستیه؟ یعنی باعث نمیشه گوشی خراب بشه؟ یا فوقش اگه خراب شد، میشه با کابل همراهش update کرد و گوشی مثل اولش بشه؟
اینو هم بگم: این گوشی ها که n-gage Game داره، میشه خود بازیهای n-gage که از قبل دارم رو روشون نصب کنم؟ چطور؟
Last edited by Linux Learner; 27-07-2008 at 12:59.
32 گيگ؟؟؟؟!!!!
هنوز رم 16 گيگ ساخته نشده...تنها گوشي مه من شنيدم ساپورت ميكنه يه موتورولا بود...
بله اگه گوشيت آپ باشه ساپورت ميكنه... اگه احتياج داري و پيدا مي كني بگير...
براي ديدن اون فولدر ها از برنامه Secman استفاده ميشه كه هيچ ضرري نداره..
اون بازي هاي n-gage كه شما داري واسه گوشي ngage هست، ولي به اين گوشي ها فقط بازيهايي كه تو امضا من هست سازگاره...
شاد باشي![]()
مجتبی گفت که شنیده رم 32 گیگ را ساپورت می کنه![]()
و البته گفت که هنوز ساخته نشده
اون خندت برا چی بود من که اصلا ناراحت نشدم![]()
آخه تا اون موقع كه بخواد رم 32 گيگ بياد گوشي هايي امده با 64 گيگ حافظه...اونوقت ديگه كي مياد رو 82 بذاره..؟ تازه عمرا" cpu جواب بده...
![]()
یونس جان رم 16 و 32 زودتر از چیزی که فکر کنی به بازار میاد...
در ضمن گوشی های جدید نوکیا واسه مموری محدودیتی ندارن. مثل هارد کامپیوتر ها .همونطور که دیدی گذاشتن رم 8 گیگ و پر کردن اون حتی ذره ای از سرعت گوشی رو کم نمی کنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)