دوستان نمیشه دو تا خونه همزمان داشته باشیم
من وقتی خونه ی جدید میخرم خودش گزینه ی sell رو روشن میکنه
دوستان نمیشه دو تا خونه همزمان داشته باشیم
من وقتی خونه ی جدید میخرم خودش گزینه ی sell رو روشن میکنه
این هم یه پچ
حذف صفحه ی شطرنجی وقتی که سیم شما به دستشویی یا حموم میره
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by matrix_3s; 21-06-2009 at 13:00. دليل: اشتباهی
میشه این بازی رو با گرافیک geforce 6500 و amd 64 athlon cpu و رم 1gb اجرا کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مسئله ی بزرگ اینجاست که من عاشق زنه هستم و زنه هم عاشقمه اما هیچ گزینه ای مثل going steady و marriage وجود نداره!!!
راستی تو بازی میتونید آهنگ های دلخواه خودتون رو گوش بدید!
اول برید داخل پوشه ی
C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Custom Music
و داخلش آهنگ mp3 بریزید
بعد بیاید تو بازی روی ضبط کلیک کنید و گزینه ی change to...\custom music رو انتخاب کنید و حالشو ببرید.
نمیدونید این سیمز ها چه جوری با آهنگ TMمیرقصن
هر چند که بکس این سایت همشون حرفه ای اند ولی بازم شاید بعضیا کشف نکرده یودن.....
خوب حالا مگه مشکلی داره ؟؟ move in کن بعد فکر کن ازدواج کردین ... بعد از چند روز کم کم باورن میشه ازدواج کردنمسئله ی بزرگ اینجاست که من عاشق زنه هستم و زنه هم عاشقمه اما هیچ گزینه ای مثل going steady و marriage وجود نداره!!!
اقا من برای زن قبلیم طلاقش دادم یه عروسی گرفته بودم یه سه تا میز پر غذا گذاشتم براشون اومدن فقط رقصیدن نمیشه کاری کرد بیان بخورن حرف بزنن 3-4 ساعت بمونند؟
بله هر شغلي كه مرد ها دارن زن ها هم ميتونن بگيرن.
منم همين مشكل رو دارم! البته براي من غذا ميخورن. رو غذا ها كليك كن از گزينه ها يكيش نوشته call يا يه همچين چيزي بعد هم اگر اومد گزينه ي guests رو بزن تا دعوتشون كنه بيان غذا بخورن.
براي من كه فقط ميان حرف ميزنن با هم حتي نميشينن رو مبل و صندلي!
Last edited by loomina; 21-06-2009 at 16:42.
زیادی دل رحمم پروانه رو رفتم از اونره شهر گرفتم اوردم بین راه آزادشون کردم رفتن !!!برو کلکسیون بساز از پروانه و الماسو اینا یا شغلای محتلفو انتخاب کن البته خود منم همین کارو با سیمس کردم تا پک براش بیاد![]()
![]()
شغل هم اصلا حسش نیست صبح تا شب خوابم ! همیشه دیر بیدار میشه یه رفتیم زود بیدار شیم که حسابی قاطی کرد !![]()
قبلا ازش زیاد کار کشیدم آثارش الان داره نمایان میشه![]()
بازیش چجوریاس؟ ارزش وقت تلف کردن داره؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)