30 درصد ؟ بالای 60 درصد هست ، بقیش هم ایرانیه ، جز فندکش که ساخت آمریکاست!
30 درصد ؟ بالای 60 درصد هست ، بقیش هم ایرانیه ، جز فندکش که ساخت آمریکاست!
فرانسه که تحریم کرده و قطعه نمیده.
اگر هم این قطعات اصلی باشن 206 میشه 20000000 تومان اون موقع کسی نمیخره.
بدشانسی به خاطر مشکلات اقتصادی که هست صنعت خودروسازی تحت فشاره و به خاطر همینه که عقبیم.
شرکت ها هم که به رو خودشون نمیارن و پز الکل میدن.
خلاصه جنس اصلی=قیمت بالا![]()
تو 206 مونتاژ داخل هنوز هم از قطعات فابریک و اصلی داره استفاده میشه
چون ایران با وجود این که یه کشور صنعتی با پایه های اقتصادی قدرتمنده ! هنوز توان ساخت خیلی از قطعات 206 رو نداره
تو موتور 206 فعلی از قطعات آلمانی هم استفاده شده
ترمز abs این ماشین هم فیلیپینیه و یه سری قطعات دیگه
بیشتر از 60% این ماشین تولید غیر ایرانه
ایران اگه بخواد می تونه بهتر از فرانسه هم قطعه بزنه ولی سرمایه گذاری نمی کنه ایران اگه بخواد می تونه تا 2سال انچنان پیشرفت کنه که ماشین تولیدیش با ماشین های خارجی رقابت کنه ولی نمی شه چون آینده نگر نیستیم و فقط به سود بیشتر فکر می کنیم.
برای شرکتهای ایرانی سوددهی حرف اول و آخرو میزنه
مشتری مداری و این صحبتها که ایران خودرو مرتب ازش دم میزنه فقط و فقط حرفه
قطعات تولیدی و پخش شده بین نمایندگیها که ایساکو مرتب از بالابودن کیفیتشون صحبت میکنه گاها اونچنان بی کیفیت و رده خارجه که بیشتر مشتریها رو مجبور میکنه از بیرون قطعات یدکی رو تهیه کنن
چند وقت دیگه حرف از بیرون دادن رانا ماشین ملیه
نمونه واقعی کپی برداری شده
شما به همین 207 یه نگاه بنداز ببین چه بلایی سرش آوردن و چطوری دارن تحویل مشتری میدن
207 ایی که سنسور تشخیص فاصله با عابر پیاده ، سوخت پایه دیزل ، 6 کیسه هوا و ... داره
اما اینجا چی ؟ چون شده 207i باید همه تجهیزات جانبیش برداشته بشه و کلاهبرداری ملی صورت بگیره
خودرو ملی که دیگه پیشکش...
Last edited by alpha007; 04-02-2011 at 12:37.
اتفاقا تو نمایشگاه خودرو از یه شرکت که قطعات بدنه رو میزد پرسیدم شما خدایی رو کیفیت مانور میدین یا تیراژ؟
گفت ما طبق برنامه و سفارش شرکت قطعه میزنیم و نباید کم بیاریم وگرنه شرکت میره سراغ یکی دیگه.
حالا شرکت اعلام کرده سال دیگه تولید رو میبریم رو 1500000 دستگاه در روز و این یعنی افزایش تیراژ تولید قطعات و کاهش شدید کیفیت.به خصوص برای 206
که چی بشه دوست عزیز؟
مگه یه شرکت میتونه از این هم موفق تر بشه که زحمت کارهایی که شما میگی رو بکشه ؟
دوست عزیز اگه مجله ماشین بهمن ماه رو بخونی شرکت هیوندای و ایران خودرو رو باهم مقایسه کرده چون هردو شرکت در یک سال تاسیس شدن.
شما پیشرفت هیوندای سوناتا رو از سال 1380 تا الان ببینید و پیشرفت سمند رو هم تو این مدت ببینید.
برا 206 هم همینطوره.
دوستان ، من همونطور که میدونید 206 تیپ دو دارم ، واقعا" گول تبلیغات رو خوردم ( داییم نمایشگاه ماشین داره ، گفت میخاستم روز اول بهت بگم که اشتباه کردی ولی شاید ناراحت میشدی ) ، الان هم خیلی دوست دارم 206 رو ولی نه این پیکان به اصطلاح 206 رو ، کیفیت 0 هه ، ترمز در هر صورت پشت سرعت گیر ها میکشه ، و چندین عیب دیگه که نمایندگی ها هم قادر به تعمیرش نیستند ، به هر کی میگم این ماشین رو مهر 88 خریدم باور نمیکنه ، فردا میخام تر و تمیزش کنم و بفروشمش بره !
شاید به خاطر علاقه زیاد تیپ های بالاتری بگیرم یا برم سمند بگیرم ( توصیه داییم ) که باز هم کیفیتش بالاتر از این هست و شاسی محکم تری داره .
...
خلاصه هر کسی رو میشناسین که میخاد تیپ دو بگیره 100 % مانعش بشین یا تیپ بالاتر و یا ماشین دیگه ، چون بعد ها پشیمون میشه ، این توصیه رو از ته قلبم بهتون میکنم ...
Last edited by Vallio; 05-02-2011 at 00:19.
دوست عزیز واقعا متاسفام که داری ماشینت رو میفروشی.امیدوارم خودرویی بخری که اذیتت نکنه.
برا نمایندگی های ایران خودرو هم متاسفام
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)