نه بابا اینطور نمیشه اضلا جایی برای عضو شدن توسایت نیست فقط اونایی که اکانت دارن میتونن وارد کنن
نه بابا اینطور نمیشه اضلا جایی برای عضو شدن توسایت نیست فقط اونایی که اکانت دارن میتونن وارد کنن
بسم الله الرحمن الرحیم
لینک ثبت نام را برایم ارسال کنید و نام کاربری که می خواهید انتخاب کنید تا من برای شما اکانت را ایجاد کنم و سپس مشخصات را برایتان ارسال می کنم.
بسم الله الرحمن الرحیمبرای این که شما همه دعوت نامه ها رو دادی و گلد ها رو قاپیدی !!!سلام
چرا سرتان بی کلاه ماند؟
نام کاربریتان را ممکن است بفرمایید.
با تشکر
سلام
آقا یکی برا من هم دعوت نامه بفرسته
در ضمن یه کم در باره ی جنگ و حمله ی نظامی توضیح بده
اگه تو صفحات قبل توضیح دادین شرمنده شب امتحان وقت خوندن اونا رو ندارم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اول...
فرستادم...
ایول بلاخره به ما هم از این سفره یه چیزی رسید... همونطوری که Bersam عزیز گفتن منظور من این بود که شماها تمام دعوتنامه ها رو دادید و گلدها رو گرفتید و سر من بیکلاه موند... ببینم شما چند تا دعوتنامه داری...؟ تموم نمیشه...؟
جنگ رو رییس جمهورهای کشورهایی که اختلافاتی دارن راه میندازن... البته ایران مدت زیادیه که جنگی انجام نداده... شما با تمرین نظامی و بالابردن اسکیل (Skill) نظامیتون و همچنین ولنستون (Wellness) در جنگ قدرت بیشتری خواهید داشت... و در ضمن یکی از لازمه های شرکت در جنگ اول اینه که از یکی از کشورهای داخل جنگ باشی... دوم اینکه اسلحه داشته باشی... و مثل ولنسو اسکیل نظامی، هر چی Level اسلحه تون بالاتر باشه بهتره... مثلا اگر شما با ولنس 100 و اسکیل 4 (که خیلی بالا هستن) با یه اسلحه 2 ستاره توی جنگ شرکت کنی همون اول از دشمنت که ولنسش 70 و اسکیل نظامیش 3 هستش (که خیلی پایین تر از تو هستش) ولی به خاطر "اسلحه 5 ستاره اش" ازش شکست میخوری...
فعلا که جنگی در کار نیست...
Last edited by Cleeev; 05-07-2008 at 03:22.
دوستان یک نفر به من کار بده!
یا راهنمایی کنید که من با اسکیل 1 و ولنس 55 چقدر باید درآمد مطالبه کنم تا کار گیرم بیاد؟
از حسین عزیز من بسیار تشکر می کنم. واقعاً ممنونم که شما اول کاری هوای ما رو داری. خیلی دستت درد نکنه.
بعد یک سؤال چرا تعداد پست های من در این انجمن همینطوری صفر می مونه؟
Last edited by gildroy; 05-07-2008 at 08:18.
فکر کنم 1.5 تا 2 irr بزنی خوب باشه
به نظرم درخواستت و تو بخش خونه سازی بزن , بقیه بخششها خیلی تکمیلا
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام
بله متوجه هستم / هدف از پرسیدن این سوال چیز دیگری بود.
لطفا نام کاربریتان را برایم ارسال فرمایید.
دعوت نامه ها ابتدا برایم 5 تا بودند / بعد از اینکه همه را ارسال کردیم و همه تمام شدند چند روز چیزی نداشتم (حدود 2 الی 3 روز) بعد از آن دوباره 3 تا دعوت نامه برایم داده شد که حال فقط 1 دعوت نامه باقی است.
خواهش می کنم / کار مهمی نکرده ام.
علت صفر مانده پست ها باید این باشد که مدیران کاری کرده اند که اگر کسی در این بخش پستی ارسال کند به پست هایش اضافه نشود.
آقا من هنوز بیکارم ولی یکی از دوستام که از من دیرتر اومده تو بازی الآن کار داره. تازه دستمزد بیشتری هم مطالبه می کرد.
اگر کسی کارخونه داره من رو بپذیره 1/5 تا 2 ریال کار می کنم. اسکیل 1 ولنس 65 هرجایی که باشه کار می کنم!
یوزرم jack prime هست.
البته وضعم بد نیست چون 5 تا دعوتنامه داشتم از 3 تاش فعلاً 15 تا طلا گیرم اومده که به قیمت خوبی هم فرختم و کلی پول داشتم که دادم خونه خریدم و غذا!
اگر وضع اینطوری پیش بره باید از این کشور برم. کار نباشه من چی کار کنم. آخه من می خوام تو ایران باشم.
سرتون بی کلاه نومنده بعد از مدتها یک دعوتنامه فرستادم واسه tormoz dasti تا حالا عضو نشده . دعوتنامه ام پرید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)