تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 210 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2096

نام تاپيک: راه اندازی شبکه مابین دو کامپیوتر

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

*مژده-------------------------------مژده*
    با سلام خدمت همه دوستان عزیز و گرامی،
    دوستان عزیز مخصوصا اونهایی که برای شبکه کردن 2 تا سیستم علی الخصوص با سیستم عاملهای متفاوت مثل XP & 7 مشکل دارند در یکی دو روز آینده منتظر یه مقاله توپ و کار آمد و100 درصد عملی در همین تاپیک باشند؟!!
    راستشو بخواید من خودم مشکلاتی مثل مشکلات شما داشتم و هر جا هم گشتم و پرسیدم متاسفانه به نتیجه نرسیدم و تصمیم گرفتم که خودم راه حل رو پیدا کنم و با یاری خداوند بزرگ تونستم راه حل این مشکلات رو پیدا کنم و انشاءالله اطلاعات بدست آمده رو جمع بندی میکنم و بعد از اینکه دوباره جهت درست بودن راه حل ها ، مراحل کار رو باز به صورت عملی تست کردم ، بزودی اونها رو به صورت یه فایل PDF در اختیار شما عزیزان قرار خواهم داد؟!!
    ناگفته نماند که من الآن که دارم این پست رو مینویسم از طریق اینترنت Share شده بین سیستمهامه (اولین کارم با این Share انجام شده ، نوشتن این پست بوده) و همچنین براحتی میتونم از Share فایلهای دو تا سیستم استفاده کنم بدون هیچ گونه مشکلی یا اروری؟!!
    دوستان منتظر باشید و دیگه ناراحت وصل نشدن سیستمهاتون نباشید ؛ اینو بهتون قول میدم!!

موفق باشید و سربلند%100%
    آقا چی شد این آموزشت
    سرکاری بود... ؟؟؟؟

2. این کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

اتصال دو کامپیوتر به وسیله ی مودم ADSL
    ا عرض سلام یه سوال دارم
    من یه مودم ADSL دارم مارکش D-link است کلن کاری به مارک ندارم پشت دستگاه من دوتا خروجی واسه اینترنت ADSL برای 2 عدد کامپیوتر است
    یعنی اگه بخوایم 2 سیستم رو اینترنت دارکنیم فیش یکی رو به خروجی اول که به صورت Lan هست میزنیم و کامپیوتر دوم رو به خروجی دوم مودم که به صورت usb هست متصل میکنیم
    خوب تا اینجا هردو سیستم ما دارای اینترنت شدند
    ولی ارتباطی از نظر شبکه ای با هم ندارند یعنی به صورت مستقل عمل میکنند و فقط اینترنت دارند
    آیا راهی داره که بدون قطع کردن اینترنت و با همین مودم شبکه بشن سیستم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

آقا چی شد این آموزشت
    سرکاری بود... ؟؟؟؟ __________________
    سلام دوست عزیز ، خوبه خدا رو شکر یکی یه در خواست داد ؟!
    من حقیقتا این آموزش رو داشتم دیگه تمومش میکردم که به یه پروژه خوردم و وقت نکردم تمومش کنم و از اونجایی هم که دیدم کسی سراغی نگرفت و اهمیت نداد منم دیگه تمومش نکردم و همون جوری گذاشتمش آخه گفتم لابد به کار کسی نمیاد که استقبالی ازش نشد و منم بی خیالش شدم چون حقیقتا باید از وقت کارای دیگم بزنم ولی خوب چون شما دوست عزیز به هر حال سراغی از ما گرفتی ، به روی چشم حتما میرم سر و سراغش و هر طوری شده تموم و آمادش میکنم و براتون اینجا قرارش میدم تا استفاده کنید ، مطمئن باشید و صبور دوستان؟!!

5. 2 کاربر از PrimeP30Master بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

سلام دوست عزیز ، خوبه خدا رو شکر یکی یه در خواست داد ؟!
    من حقیقتا این آموزش رو داشتم دیگه تمومش میکردم که به یه پروژه خوردم و وقت نکردم تمومش کنم و از اونجایی هم که دیدم کسی سراغی نگرفت و اهمیت نداد منم دیگه تمومش نکردم و همون جوری گذاشتمش آخه گفتم لابد به کار کسی نمیاد که استقبالی ازش نشد و منم بی خیالش شدم چون حقیقتا باید از وقت کارای دیگم بزنم ولی خوب چون شما دوست عزیز به هر حال سراغی از ما گرفتی ، به روی چشم حتما میرم سر و سراغش و هر طوری شده تموم و آمادش میکنم و براتون اینجا قرارش میدم تا استفاده کنید ، مطمئن باشید و صبور دوستان؟!!
    آقا شما نمی خواد آموزش درست کنی
    فقط یک توضیح مختصر بده چه کاری علاوه بر روش پست اول انجام دادی
    زیاد درگیرش نشو

پروفشنال pouria_br's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    وضعیتـــ : .....!

پيش فرض

زیاد درگیرش نشو
    سلام
    بابا چی کارش داری
    بزار درگیر بشه
    بزار بره تو عمق فاجعه
    اینطوری خیلی بهتر میتونه مفهوم کاراش رو برسون

دمت گرم داداش منتظر هستیم

پروفشنال matin_vv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حذف شود.......
    Last edited by matin_vv; 07-04-2011 at 09:28.

آخر فروم باز mohsen_rkh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    35°44'48.02"N / 50°54'12.70"E

پيش فرض

سلام. من می خوام لپ تاپ و دسکتابم رو با هم شبکه کنم. ویندوز لپ تاپم 7 هست و ویندوز دسکتاپم XP. کسی میتونه کمکم کنه؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بايد workgroup ها همنام باشن بعدش فولدر رو share كن ودسترسي رو واسه everyone بذار و برو توي network بايد ببيني

پروفشنال ghasem13's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    مقاله پست اول رو خوندم و هیچ نکته مبهمی توش نبود.دیروز می خواستم 2 تا سیستم رو شبکه کنم که به یه مشکل برخوردم یکی از سیستم ها که مادربردش گیگا بایت هست موقعی که داشتم درایور ها شو نصب می کردم هر چی تو اتوران گشتم درایور شبکه رو پیدا نکرد(ورژن سی دی ver. 1.09 ) مادر برد خودم روی دی وی دیش نوشته ver. 1.05 و گزینه نصب کارت شبکه توی اتوران کنار درایور صداست و بدون مشکل نصب میشه!
    بعدش رفتم تو خود سی دی و از پوشه network و بعد پوشه intel (درایور شبکه همین جاست؟) درایور رو نصب کردم ظاهرا هم بدون مشکل نصب شد و پیغام راستارت رو داد .بعد بالا اومدن ویندوز رفتم تو نتورک کانکشن ولی هیچ کانکشنی به اسم Local Area Connection نیست!
    کسی میدونه قضیه چیه؟درایور درست نصب نشده یا نصب شده فقط آیکونش اونجا نیومده؟کلا چیکار باید بکنم تا این مشکل حل شه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه PrimeP30Master's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    ¤₪-™ Depth of CGVFX-₪¤

پيش فرض

سلام.
    مقاله پست اول رو خوندم و هیچ نکته مبهمی توش نبود.دیروز می خواستم 2 تا سیستم رو شبکه کنم که به یه مشکل برخوردم یکی از سیستم ها که مادربردش گیگا بایت هست موقعی که داشتم درایور ها شو نصب می کردم هر چی تو اتوران گشتم درایور شبکه رو پیدا نکرد(ورژن سی دی ver. 1.09 ) مادر برد خودم روی دی وی دیش نوشته ver. 1.05 و گزینه نصب کارت شبکه توی اتوران کنار درایور صداست و بدون مشکل نصب میشه!
    بعدش رفتم تو خود سی دی و از پوشه network و بعد پوشه intel (درایور شبکه همین جاست؟) درایور رو نصب کردم ظاهرا هم بدون مشکل نصب شد و پیغام راستارت رو داد .بعد بالا اومدن ویندوز رفتم تو نتورک کانکشن ولی هیچ کانکشنی به اسم Local Area Connection نیست!
    کسی میدونه قضیه چیه؟درایور درست نصب نشده یا نصب شده فقط آیکونش اونجا نیومده؟کلا چیکار باید بکنم تا این مشکل حل شه؟

سلام دوست عزیز ،
    اگه مطمئنی که درایور شبکه رو درست نصب کردی که احتمال 90% هم درست نصب شده، برو سراغ کابلت ببین مشکلی نداره،
    از جایی قطعی پیدا نکرده ، یا اینکه بررسی کن ببین کابلت کراسه یا مستقیمه ؟ اگه مستقیمه که اشکال از همونه و باید یه کراس بسازی ؛ و اگه نه کابلت کراسه ، باید کابل رو بررسی کنی که آیا رشته های کابل در هر دوسر بدرستی در سوکت جا زده شدن یا نه و من چون خودم یه چنین مشکلی برام پیش اومده بود ، احتمال میدم که کابل کراست رو اشتباه ساختی یا ساختن؟!!
    حتما بررسی کن قبل از اینکه راه های دیگه ای رو بری چون همین مشکل یه مدت وقت منو گرفت؟!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •