آقا چی شد این آموزشت
سرکاری بود... ؟؟؟؟
آقا چی شد این آموزشت
سرکاری بود... ؟؟؟؟
اتصال دو کامپیوتر به وسیله ی مودم ADSL
ا عرض سلام یه سوال دارم
من یه مودم ADSL دارم مارکش D-link است کلن کاری به مارک ندارم پشت دستگاه من دوتا خروجی واسه اینترنت ADSL برای 2 عدد کامپیوتر است
یعنی اگه بخوایم 2 سیستم رو اینترنت دارکنیم فیش یکی رو به خروجی اول که به صورت Lan هست میزنیم و کامپیوتر دوم رو به خروجی دوم مودم که به صورت usb هست متصل میکنیم
خوب تا اینجا هردو سیستم ما دارای اینترنت شدند
ولی ارتباطی از نظر شبکه ای با هم ندارند یعنی به صورت مستقل عمل میکنند و فقط اینترنت دارند
آیا راهی داره که بدون قطع کردن اینترنت و با همین مودم شبکه بشن سیستم ها؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوست عزیز ، خوبه خدا رو شکر یکی یه در خواست داد ؟!آقا چی شد این آموزشت
سرکاری بود... ؟؟؟؟ __________________
من حقیقتا این آموزش رو داشتم دیگه تمومش میکردم که به یه پروژه خوردم و وقت نکردم تمومش کنم و از اونجایی هم که دیدم کسی سراغی نگرفت و اهمیت نداد منم دیگه تمومش نکردم و همون جوری گذاشتمش آخه گفتم لابد به کار کسی نمیاد که استقبالی ازش نشد و منم بی خیالش شدم چون حقیقتا باید از وقت کارای دیگم بزنم ولی خوب چون شما دوست عزیز به هر حال سراغی از ما گرفتی ، به روی چشم حتما میرم سر و سراغش و هر طوری شده تموم و آمادش میکنم و براتون اینجا قرارش میدم تا استفاده کنید ، مطمئن باشید و صبور دوستان؟!!![]()
آقا شما نمی خواد آموزش درست کنی
فقط یک توضیح مختصر بده چه کاری علاوه بر روش پست اول انجام دادی
زیاد درگیرش نشو
سلامزیاد درگیرش نشو
بابا چی کارش داری
بزار درگیر بشه
بزار بره تو عمق فاجعه
اینطوری خیلی بهتر میتونه مفهوم کاراش رو برسون
دمت گرم داداش منتظر هستیم
حذف شود.......
Last edited by matin_vv; 07-04-2011 at 09:28.
سلام. من می خوام لپ تاپ و دسکتابم رو با هم شبکه کنم. ویندوز لپ تاپم 7 هست و ویندوز دسکتاپم XP. کسی میتونه کمکم کنه؟
بايد workgroup ها همنام باشن بعدش فولدر رو share كن ودسترسي رو واسه everyone بذار و برو توي network بايد ببيني
سلام.
مقاله پست اول رو خوندم و هیچ نکته مبهمی توش نبود.دیروز می خواستم 2 تا سیستم رو شبکه کنم که به یه مشکل برخوردم یکی از سیستم ها که مادربردش گیگا بایت هست موقعی که داشتم درایور ها شو نصب می کردم هر چی تو اتوران گشتم درایور شبکه رو پیدا نکرد(ورژن سی دی ver. 1.09 ) مادر برد خودم روی دی وی دیش نوشته ver. 1.05 و گزینه نصب کارت شبکه توی اتوران کنار درایور صداست و بدون مشکل نصب میشه!
بعدش رفتم تو خود سی دی و از پوشه network و بعد پوشه intel (درایور شبکه همین جاست؟) درایور رو نصب کردم ظاهرا هم بدون مشکل نصب شد و پیغام راستارت رو داد .بعد بالا اومدن ویندوز رفتم تو نتورک کانکشن ولی هیچ کانکشنی به اسم Local Area Connection نیست!
کسی میدونه قضیه چیه؟درایور درست نصب نشده یا نصب شده فقط آیکونش اونجا نیومده؟کلا چیکار باید بکنم تا این مشکل حل شه؟
سلام.
مقاله پست اول رو خوندم و هیچ نکته مبهمی توش نبود.دیروز می خواستم 2 تا سیستم رو شبکه کنم که به یه مشکل برخوردم یکی از سیستم ها که مادربردش گیگا بایت هست موقعی که داشتم درایور ها شو نصب می کردم هر چی تو اتوران گشتم درایور شبکه رو پیدا نکرد(ورژن سی دی ver. 1.09 ) مادر برد خودم روی دی وی دیش نوشته ver. 1.05 و گزینه نصب کارت شبکه توی اتوران کنار درایور صداست و بدون مشکل نصب میشه!
بعدش رفتم تو خود سی دی و از پوشه network و بعد پوشه intel (درایور شبکه همین جاست؟) درایور رو نصب کردم ظاهرا هم بدون مشکل نصب شد و پیغام راستارت رو داد .بعد بالا اومدن ویندوز رفتم تو نتورک کانکشن ولی هیچ کانکشنی به اسم Local Area Connection نیست!
کسی میدونه قضیه چیه؟درایور درست نصب نشده یا نصب شده فقط آیکونش اونجا نیومده؟کلا چیکار باید بکنم تا این مشکل حل شه؟
سلام دوست عزیز ،
اگه مطمئنی که درایور شبکه رو درست نصب کردی که احتمال 90% هم درست نصب شده، برو سراغ کابلت ببین مشکلی نداره،
از جایی قطعی پیدا نکرده ، یا اینکه بررسی کن ببین کابلت کراسه یا مستقیمه ؟ اگه مستقیمه که اشکال از همونه و باید یه کراس بسازی ؛ و اگه نه کابلت کراسه ، باید کابل رو بررسی کنی که آیا رشته های کابل در هر دوسر بدرستی در سوکت جا زده شدن یا نه و من چون خودم یه چنین مشکلی برام پیش اومده بود ، احتمال میدم که کابل کراست رو اشتباه ساختی یا ساختن؟!!
حتما بررسی کن قبل از اینکه راه های دیگه ای رو بری چون همین مشکل یه مدت وقت منو گرفت؟!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)