درسته دوست عزیز
از تصادف بغل 206 بهتر بوده ولی یه اقایی به نام نوید ارم که خیلی هم حرفه ای در یک فروم دیگر میگفت 206 که تست شده با مدل ایرانی فرق داره و ایمنتره
اگه پستش رو پیدا کردم میزارم
درسته دوست عزیز
از تصادف بغل 206 بهتر بوده ولی یه اقایی به نام نوید ارم که خیلی هم حرفه ای در یک فروم دیگر میگفت 206 که تست شده با مدل ایرانی فرق داره و ایمنتره
اگه پستش رو پیدا کردم میزارم
وای امروز عجب پرایدی دیدم باور کنین 180 تا رو راحت می رفت مدل 86 بیمه و همه چیز هم داشت بدون خط و خش همدان تا تهران 3 ساعت و 15 دقیقه طول کشید خودم کف کرده بودم یارو خودش آبندیش کرده بود به نظرتون 7.550 می ارزه؟؟؟؟؟
جناب نوید عارف رو میشناسم .ایشون جدا حرفه ای هستند و در تمام زمینه های اتوموبیل اطلاع دارند. در انجمن های tondar90.net هم فعالیت دارند.
تو صفحه اصلی دقیقا تجهیزیات یکی هست مدل هاچبک ! در مورد مونتا÷ هم خط تولید زیر نظر مستقیم فرانسه هست . فرقش کجاس ؟
Front seatbelt pretensioners دارد
Front seatbelt load limiters دارد
Driver frontal airbag دارد
Front passenger frontal airbag دارد
Side body airbags ندارد
Side head airbags ندارد
Driver knee airbag ندارد
دوستان خداییش یه ذره درست قضاوت کنید در مورد سمند ای ایکس با قیمتش که یعنی واقعا اینجوری که سمند باید تعداد رای هاش از تندر بیشتر باشه؟! هر چی که بگین این سمنده داره تندر فولم داره با این تفاوت که:
تندر کم مصرف تره - جادار تره- کامپیوتر سفری داره - ارزون تره -پرقدرت تره - شتابش بیشتره و.... هزاران دلیل دیگه که تندر از سمند بهتره . پس حالا چرا این سمند ال ایکس 7 تا رای آورده تندر 6 تا خدا میدونه .
تا قیمت 10 میلیون من فقط دوو سیلو مدل توصیه میکنم اونم مدل 78 به بالا .ریسر الان خیلی ارزونه تر تمیزش هم کم پیدا میشه اسپیرو خرجش وحشتناکه .
دوو سیلو خوبه یا 206 تیپ 3؟؟؟
همون كوپه رو بردار.به نظر مياد بهتر باشه.منم قيافه ماشين برام خيلي مهمه.اما يه پيشنهاغد بهت بدم كه رنگ قرمز هيچ وقت برندار خيلي زود تابلو ميشي و دلت رو ميزنه.اين رنگ حتي تو ماشنهاي مدل پايين تر هم همينطوره چه برسه به اون كوپه.نهايت قضيه اينه كه خودت خسته ميشي.اينو بخاطر اين ميگم چون پسر خاله ام تجربه اشو داشته و يه بي ام و قرمز كلافه اش كرده بود.
دوستان کجایین 206 تیپ 3 یا 405 ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ کمک کنید مردم از بی ماشینی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)