تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 150 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1498

نام تاپيک: آرشيو کرک و سریال محصولات Kaspersky

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

لطفا یه کی یا یه لایسنس یا یه کرکی چیزی برای این Kis 8.0.0.138بزارید لطفا.اونهایی که تو این چند صفحه قبلی بودند کار نمیکردند

دوست عزيز شما از نسخه آزمايشی محصول 8 استفاده ميکنيد، برای همين کدهای گفته شده کار نميکنه، شما بايد اول نسخه نهايی محصول 8 رو که 8.0.0.357 هست دريافت کنيد بعد...

من از Internet security ورژن 7.0.0.120 استفاده میکنم. وقتی از این key ها استفاده می کنم پیغام میدهد " This license key is not for this application"
    اين پيغام زمانی صادر ميشه که شما به اشتباه کدهای محصول آنتی ويروس رو برای محصول اينترنت سکوريتی بکار ميبرين و بلعکس..(پوشه KAV برای محصول آنتی ويروس و پوشه KIS برای محصول اينترنت سکوريتی)
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    اگر اين مورد رعایت ميشه پس شما از محصول آزمايشی ورژن 7.0 استفاده ميکنيد که باید از نسخه نهايی محصول 7.0 استفاده کنيد، که 2 ورژن نهايی محصول 7، ورژن های 7.0.0.125 و 7.0.1.325 هست،تا کدهای مربوطه برای شما کار کنند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Markus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    IRAN-Tehran

پيش فرض

با سلام

آخه وقتي Trial for 1 computer است موقعي كه پنجره فايروال باز ميشه در قسمت انتها در مورد خريداري يه چيزايي ميگه اما اگه

commerical for 1 computer باشه پنجره حالت عادي داره ودر ضمن Trial for 1 computer و commerical for 1 computer مگه برايه

يك كامپيوتر نيست

با سپاس
    خوب طبيعی هست ! چون وقتی شما از کدی با عنوان Trial استفاده ميکنيد يعنی محصول به صورت آزمايشی هست و بخاطر همين تبليغاتی مبنی بر خريد محصول در پنجره های مختلف کسپرسکی برای شما نشون داده ميشه،البته اين عنوان ها به اين معنی نيست که محصول شما نسبت به محصولی با کد Commercial از نظر کمی يا کيفی تفاوت داره، پس از اين نظر خيالتون راحت...
    اصلاً برای اين که فکر خودتون تو مشغول اين موارد نکنيد پيشنهاد ميکنم از يکی از کدهای Commercial که در لينک زیر هست استفاده کنيد
    کد:
    در مورد اين که ميزنه برای يک کامپيوتر منظور اين هست که شما بطور همزمان نميتونيد از اين کد برای 2 يا چند کامپيوتر که به صورت شبکه هست استفاده کنید،(مثل اين که محصول در يک شرکت يا کافی نت نصب باشه و يوزر بخواد برای چندين سيستم متصل به هم از اين کد استفاده کنه) پس منظور اين نيست که اگه شما از اين کد استفاده ميکنيد ديگه در جهان کسی نميتونه از اين کد استفاده کنه! بلکه اين خاصيت برای استفاده کننده های شبکه اي هست چون اين کدی که شما يا من استفاده ميکنيم، چندين نفر هم دارن ازش استفاده ميکنند، که اگه اين طور نبود که اگه حساب کنيد تعداد کدهای کرک شده از 20/30 تا بيشتر نميشه پس يعنی تو تمام نقاط جهان فقط همين تعداد دارن بصورت کرک از محصول استفاده ميکنند؟!
    Last edited by Markus; 29-06-2008 at 18:07.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

دوست عزيز شما از نسخه آزمايشی محصول 8 استفاده ميکنيد، برای همين کدهای گفته شده کار نميکنه، شما بايد اول نسخه نهايی محصول 8 رو که 8.0.0.357 هست دريافت کنيد بعد...

اين پيغام زمانی صادر ميشه که شما به اشتباه کدهای محصول آنتی ويروس رو برای محصول اينترنت سکوريتی بکار ميبرين و بلعکس..(پوشه KAV برای محصول آنتی ويروس و پوشه KIS برای محصول اينترنت سکوريتی)
    کد:
    اگر اين مورد رعایت ميشه پس شما از محصول آزمايشی ورژن 7.0 استفاده ميکنيد که باید از نسخه نهايی محصول 7.0 استفاده کنيد، که 2 ورژن نهايی محصول 7، ورژن های 7.0.0.125 و 7.0.1.325 هست،تا کدهای مربوطه برای شما کار کنند
    من از پوشه KIS برای اینترنت سکیوریتی ورژن 7.0.0.120 استفاده می کنم ولی پیغام This license key is not for this application رو می گیرم. فکر نمیکنم که ورژن 7.0.0.120 محصول آزمایشی باشه

پروفشنال Andaron's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام

من این ورژن رو دانلود کردم Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.357 و با کرک داخل خودش اون رو کرک کردم وولی تا اومدم اون رو آپدیت کردم حالا میگه با این رو لایسانس کنید و یا از نسخه تریال استفاده کنید حالا چه کار کنم کرک جدید دارید

حـــــرفـه ای Nine's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام

من این ورژن رو دانلود کردم Kaspersky Anti-Virus 2009 8.0.0.357 و با کرک داخل خودش اون رو کرک کردم وولی تا اومدم اون رو آپدیت کردم حالا میگه با این رو لایسانس کنید و یا از نسخه تریال استفاده کنید حالا چه کار کنم کرک جدید دارید
    با سلام
    اصولا بهتره این آنتی ویروس رو کرک نکنید
    بلکه از کی هایی که دوستان قرار می دن که تو همین چند پست بالاتر بود برای اکتیو کردنش استفاده کنید
    طریقه این کار رو هم من در تنظیمات ورژن 7 کسپرسکی در امضام توضیح دادم

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

من از پوشه KIS برای اینترنت سکیوریتی ورژن 7.0.0.120 استفاده می کنم ولی پیغام This license key is not for this application رو می گیرم. فکر نمیکنم که ورژن 7.0.0.120 محصول آزمایشی باشه
    با سلام
    به نظر من بهترین کار اگر می خواهید همچنان از ورن 7 استفاده کنید و به ورژن 8 ارتقا ندهید نسخه kis7.0.1.325en
    استفاده کنید که بهترین نسخه در ورژن 7 است.
    ورژن 7.0.0.120 هم به احتمال زیاد باید بتا یا حتی الفا باشه چون این ورژن رو به عنوان فاینال در خاطر ندارم

حـــــرفـه ای Majid393's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    P30\/\/0ЯLD

پيش فرض

Markus جان ... ::::
    به خدا بیشتر ( بالغ بر 80% ) این کدهایی که لینکش تو امضات هست روی kaspersky anti-virus 8.0.0.223 کار نمیکنه و ارور :
    This license key is not for this application میده ....
    یه KEY بده که کار کنه رو 8.0.0.223 ......

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

Markus جان ... ::::
    به خدا بیشتر ( بالغ بر 80% ) این کدهایی که لینکش تو امضات هست روی kaspersky anti-virus 8.0.0.223 کار نمیکنه و ارور :
    This license key is not for this application میده ....
    یه KEY بده که کار کنه رو 8.0.0.223 ......
    با سلام
    دوست عزیز همین بالا چند بار گفته شده برای نسخه های بتا این کی ها مورد استفاده قرار نگیرن
    و باز هم هی گفته شده اصلا نسخه های بتا یا بدتر از اون آلفا مورد استفاده قرار نگیرن

نسخه 8 نهایی 8.0.0.357 است.

پروفشنال smohs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    ايران

پيش فرض

با سلام
    به نظر من بهترین کار اگر می خواهید همچنان از ورن 7 استفاده کنید و به ورژن 8 ارتقا ندهید نسخه kis7.0.1.325en
    استفاده کنید که بهترین نسخه در ورژن 7 است.
    ورژن 7.0.0.120 هم به احتمال زیاد باید بتا یا حتی الفا باشه چون این ورژن رو به عنوان فاینال در خاطر ندارم
    همونطور كه گفتم من دارم با همين ورژن كه مطمئنم آلفا و بتا هم نيست براحتي كار ميكنم و از يكي از كي هاي اعلام شده استفاده ميكنم
    تصوير زير فكر كنم گويا باشه:

آقا آرش شما هم اگه كي هاي ديگه رو امتحان كنيد حتما جواب ميگيريد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Ceaf.ir

پيش فرض

Kaspersky Internet Security V 7 & 8 Working Key

اينهم يك كليد جديد براي اينترنت سكيوريتي كاسپر-براي هر دو ورژن 7 و 8:

کد:
    کد:

این و که دانلود کردیم بعد باید چیکارش کنیم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •