تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 229 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2286

نام تاپيک: بحث در مورد اينترنت صبانت Saba Net

اگه نباشه جاش خالی می مونه merlin001's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    قوردلار اؤلکه سی

پيش فرض

راستی دوستان یه مقایسه:
    کودوم شرکت توی ایران سرعتی مانند سرعت قبلی صبانت میداد؟ معلومه هیچ شرکتی همچین سرعتی نمیده. حداقل تو یشهر خودم (تبریز) که خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم.
    صبانت اولش یه سرعتی داد تا واسه خودش مشتری جمع کنه و حالا هم دیگه اون سرعت رو نمیده چون مشتریهاش رو جمع کرده. چیزی هم از ما نگرفته. اون به ما تعهد داره که واسه 64 سرعت 8 تا 10 رو بده که اونم میده. پس لازم نیست زیاد شاکی باشین. چون اونا هیچ کار غیر قانونی نکردن.
    به نظر من بهتره اونایی که دنباله یه سرعت خوب میخوان برن و 128 بگیرن یا ارتقا بدن. چون یه روزی این 128 رو هم محدود میکنن.
    من خودم 64 بودم و حالا 128 گرفتم . یک ماهه با 2 گیگ محدودیت به قیمت : 14200 تومن.
    به نظر من که خوب بود.
    در ضمن من وقتی واسه شارژ اکانت به شرکت رفته بودم، بهشون گفتم که با این محدود کردن سرعت خیلی از مشتریانتون رو از دست دادید. اونا هم گفتن خوب ما که بهشون قول نداده بودیم که با سرعت 50 اکانت بدیم. حالا هم هر کی نمیخواد میتونی زود انظراف بده که بقیه بتونن اشتراک بگیرن.
    دیدم راست میگه منم سکوت کردم...

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام.
    دوستانی که سرعتش دانلودشان برای دقایق اول خوب است، بعد افت پیدا می کند؛
    برای بعضی سرورها چنین محدودیتی وجود ندارد مثل سرور eset یا reflexive

شما هم امتحان کنید ببینید برای شما هم چنین است

اگه نباشه جاش خالی می مونه arman_linkin's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    Vancouver

پيش فرض

راستی دوستان یه مقایسه:
    کودوم شرکت توی ایران سرعتی مانند سرعت قبلی صبانت میداد؟ معلومه هیچ شرکتی همچین سرعتی نمیده. حداقل تو یشهر خودم (تبریز) که خیلی گشتم چیزی پیدا نکردم.
    صبانت اولش یه سرعتی داد تا واسه خودش مشتری جمع کنه و حالا هم دیگه اون سرعت رو نمیده چون مشتریهاش رو جمع کرده. چیزی هم از ما نگرفته. اون به ما تعهد داره که واسه 64 سرعت 8 تا 10 رو بده که اونم میده. پس لازم نیست زیاد شاکی باشین. چون اونا هیچ کار غیر قانونی نکردن.
    به نظر من بهتره اونایی که دنباله یه سرعت خوب میخوان برن و 128 بگیرن یا ارتقا بدن. چون یه روزی این 128 رو هم محدود میکنن.
    من خودم 64 بودم و حالا 128 گرفتم . یک ماهه با 2 گیگ محدودیت به قیمت : 14200 تومن.
    به نظر من که خوب بود.
    در ضمن من وقتی واسه شارژ اکانت به شرکت رفته بودم، بهشون گفتم که با این محدود کردن سرعت خیلی از مشتریانتون رو از دست دادید. اونا هم گفتن خوب ما که بهشون قول نداده بودیم که با سرعت 50 اکانت بدیم. حالا هم هر کی نمیخواد میتونی زود انظراف بده که بقیه بتونن اشتراک بگیرن.
    دیدم راست میگه منم سکوت کردم...
    من خودم 3 ماهه 128 دارم ولی هیچ فرقی با 64 نداره.بیخود دلتون رو صابون نزنید.
    من با سرورهای مختلف امتحان کردم بیشتر از 16 کیلو جواب نداد.
    البته شبانه کماکان سرعتش بالاست.
    خلاصه اینکه فکر نکنم که خود صبا نت هم بدونه داره چی کار می کنه.
    توی همین تاپیک یکی میگه داره با 55 کیلو دانلود می کنه ، یکی میگه به 8 کیلو نمی رسه ، یکی می گه یاهو رو به زور باز می کنه ، یکی میخواد دانشگاه بزنه ، یکی پاپیون می زنه سوار قاطر می شه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

سلام.
    دوستانی که سرعتش دانلودشان برای دقایق اول خوب است، بعد افت پیدا می کند؛
    برای بعضی سرورها چنین محدودیتی وجود ندارد مثل سرور eset یا reflexive

شما هم امتحان کنید ببینید برای شما هم چنین است
    از من هم دقیقه اول خیلی خوبه اما یک دفعه کم میشه.البته این سرور eset یا reflexive رو که گفتید تست نکردم.از چند روز پیش که سرور خود صبا نت ریخته به هم تا حالا سرعت افتضاح شده.

پروفشنال sina1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

يه بار ديگه هم اينجوري شده بود بعدش درست کردن بعد از چند روز! ايندفعه يعني ديگه درست نميشه؟

ناظر انجمن عکاسی masoudtr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من امروز صبح پنجشنبه 9 خرداد رفتم خونه دوستم! ADSL از صبانت مشهد داره 128.تو بلوار صارمی مشهد، طرفای بلوار کوثر و پیروزی پیش شماره 882. سرعتش عالی بود دانلود مستقیم کردیم با opera حدود 20کیلو بایت با فلش گت راحت به 50 تا 55 می رسید! من بدبخت با این فن آوا ( آزادنت) در بهترین حالت 10 کیلو نمیشه سرعتم حالا شما ها باز میگین صبانت بده ! دوستی میگفت با 128 فقط 5 کیلو دانلود در ثانیه داره! مگه میشه اینهمه تفاوت؟؟؟
    دوست عزیز من چند بار گفتم بازم میگم.
    سرعت در ابتدا که صفحه را باز کنی زیاد است مثلا 70-80 ولی بعد از یک دقیقه پایین میاید.البته الان بهتر شده ولی مثل سابق نیست.شما 50 مگ دانلود کن میفهمی چی میگم نه 20 کیلو بایت.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من خودم 3 ماهه 128 دارم ولی هیچ فرقی با 64 نداره.بیخود دلتون رو صابون نزنید.
    من با سرورهای مختلف امتحان کردم بیشتر از 16 کیلو جواب نداد.
    البته شبانه کماکان سرعتش بالاست.
    خلاصه اینکه فکر نکنم که خود صبا نت هم بدونه داره چی کار می کنه.
    توی همین تاپیک یکی میگه داره با 55 کیلو دانلود می کنه ، یکی میگه به 8 کیلو نمی رسه ، یکی می گه یاهو رو به زور باز می کنه ، یکی میخواد دانشگاه بزنه ، یکی پاپیون می زنه سوار قاطر می شه ...
    'گل مطلب را گفتی.

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    نقطه مرزی

پيش فرض

من تاریخ شروعم 18 فروردین بود ولی حالا شده 1 اردیبهشت.اشتباه کردن یا مال همه را 2 هفته افزایش دادن؟

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ما من هم دو هفته افزایش داده اند.

آخر فروم باز amir_rahmani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من سرعت دانلود 40 به بالا را می خوام کدوم خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •