دوستان من 1 سوال دارم شاید تکراری باشه
وقتی که نسخه 3 به صورت کامل اومد ما میتونیم راحت گوشیمون را اپدیت کنیم یا اونموقع هم چون تو ایران هستیم نمیشه و داستان داره یا هر دلیل دیگه ای که نتونیم اپدیت کنیم ؟؟
ببخشید اگه سوالم تکراری بوده!![]()
دوستان من 1 سوال دارم شاید تکراری باشه
وقتی که نسخه 3 به صورت کامل اومد ما میتونیم راحت گوشیمون را اپدیت کنیم یا اونموقع هم چون تو ایران هستیم نمیشه و داستان داره یا هر دلیل دیگه ای که نتونیم اپدیت کنیم ؟؟
ببخشید اگه سوالم تکراری بوده!![]()
سوال خوبی بود که منم دقیقا همین سوال داشتم اما یه چیز دیگه مثلی که توی آپدیت جدید به صورت پیشفرض mms اضافه میشه و این برای کاربرای ایرانی خوبه
اپدیت کردن به این نسخه هیچ تفاوتی با نسخه های قبلی نداره. تنها مشکلی که داره برا دیال اپی هاست که باید یه فایل باحجم ۳۰۰ مگ رو دانلود کنن.
که قابل حله.
این اپدیت برا ایفونها مجانیه ولی برای ایپاد ها به قیمت ده دلار عرضه میشه که البته بلافاصله کرکش میاد.
به گفته ی اپل این اپدیت حدود ۳۰ تغیر قابل مشاهده داره و حدود ۷۰ تا تغیرر درونی.
نسخه ی بتا حداقل دو برابر سریعتر از ۲.۲ هست و در بعضی کارا تا ۴ برابر سریعتر عمل کرده.
این نسخه دو قابلیت بلوتوث استریو و ام ام اس رو داراست. البته فقط رو تری جی.
سرچ بسیار قوی بهش اضافه شده.
اسم ام اسش کامل شده. فورواردو و ....
تو تمام جاها میشه لند اسکیپ کار کرد.
و خیلی چیزای دیگه.
با تکمیل فرمایشات دوست عزیزم سینا جان باید عرض کنم نکته بسیار مهمی که یه جا خوندم اضافه شدن کپی پیست بود که این خیلی کاربرای آیفن خشحال میکنه
با اجازه دوستان متن کاملش براتون میذارم که خالی از لطف نیست خوندنش
در سیستم عامل جدید، اپل بیش از 100 قابلیت تازه را برای مصرف کنندگان گنجانده است که مهم ترین آنها در این مراسم معرفی شدند.
ابتدا قابلیت های اصلی که مورد استفاده توسعه دهندگان و برنامه نویسان خواهد بود معرفی شدند که شامل هزار API جدید است. یکی از قابیلت های جالبی که مطمئنا با استقبال خوب توسعه دهندگان روبرو خواهد شد، این است که شما می توانید هنگامی که درون یک بازی و یا برنامه هستید، به طور مستقیم از همانجا آن را خریداری نمایید و یا اشتراکتان را تمدید نمایید.
یکی از امکانات اصلی که مورد استفاده توسعه دهندگان قرار خواهد گرفت و یگ گام به جلو برای مصرف کنندگان خواهد بود؛ سرویس Push Notification این سیستم عامل است. برای استفاده از برنامه های مبتنی بر وب و یا چک کردن ایمیل، شما نیاز دارید که با اتصال به اینترنت وارد سایت مورد نظر شوید و کار خود را انجام دهید. اما با قابلیت Push، شما موبایلی در اختیار دارید که دائما به شبکه متصل است و هر برنامه ای که برای کار نیاز به اتصال به سرور خود داشته باشد، این کار را از طریق سرویس Push انجام می دهد. این یعنی تبدیل شما به یک فرد دائما آنلاین در مسنجر، بازی، ایمیل و هر جای دیگر در اینترنت! مهمترین امکان سرویس Push این است که هنگامی پیام و یا ایمیل جدیدی داشته باشید، حتی اگر برنامه آن را هم بسته باشید ، باز موبایلتان با صدا و یا ویبره به شما اطلاع می دهد.
امکان بعدی که سیستم عامل OS 3.0 در اختیار برنامه نویسان قرار می دهد، امکان ارتباط مستقیم دو موبایل از طریق شبکه WiFi و بلوتوث است که جهش بزرگی برای تولید کنندگان بازی ها و بازیکن ها است. با این امکان شما می توانید هنگام بازی به جستجو بپردازید و تمامی افرادی را که در اطراف شما وارد بازی شده اند پیدا کنید و به بازی با آنها بپردازید. جالب اینکه این امکان از طریق بلوتوث هم در اختیار شما قرار می گیرد.
در نسخه جدید صفحه خانگی تغییر کرده است. می توانید از همانجا خیلی سریع کار جستجو را انجام دهید و در میان تمام اطلاعات و نرم افزارهایتان بگردید.
خبر خوب دیگر اپل پشتیبانی از MMS در سیستم عامل جدید آیفون است. خبری که فکر می کنم بیشتر از همه کاربران ایرانی آیفون را خوشحال کند. چرا که این یکی از معدود امکانات آیفون خواهد بود که در ایران قابلیت استفاده را دارد.
در نسخه جدید نرم افزار ها می توانند برای دستگاه های جانبی ساخته شوند. برای مثال آیفون شما می تواند تبدیل به کنترل از راه دور یک دستگاه ساخت شرکت دیگر شود.
امکان استفاده از کی برد در حالت عمودی به تمام نرم افزارهای اصلی آیفون از جمله بخش ارسال SMS اضافه شده است و می توانید از این به بعد سریع تر پیامک بفرستید.
از این به بعد می توانید آیفون 3.0 را به یک جفت هدست استریو بلوتوث وصل کنید و از موسیقی لذت ببرید. برای Shuffle کردن موسیقی هم آیفون را تکان دهید. ضبط صدا هم از طریق نرم افزارهای واسط امکان پذیر شده است.
پخش موسیقی هنگام کار با نرم افزارها، یکی دیگر از امکانات جالب و جدید آیفون است. می توانید وسط بازی سری به آرشیو موسیقی تان بزنید و هنگام بازی با آیفون به موسیقی هم گوش کنید.
اما سر انجام آیفون به Copy و Paste مجهز شد. به گفته این شرکت پیاده سازی این امکان روی آیفون کار سختی بوده اما سرانجام اپل از زیر بار خجالت کپی و پیست در آمد. می توانید هر متنی را کپی یا Cut و Paste کنید. این کار شامل عکس ها هم می شود. با امکان جدید می توان به راحتی چندین عکس را انتخاب کرد و آنها را با ایمیل فرستاد. نکته بامزه در مورد امکان جدید، عملکرد Undo است. اگر از Cut کردن منصرف شدید، باید آیفون را تکان دهید تا Undo شود.
اپل اعلام کرد که نسخه سوم این سیستم عامل در وضعیت بتا از همین امشب در اختیار توسعه دهندگان قرار می گیرد و از تابستان برای کاربران آیفون 3G به صورت رایگان در دسترس خواهد بود. تاکیید شده که آپگرید روی آیفون های اصلی امکان پذیر خواهد بود. کاربران iPod Touch هم برای ارتقا باید 10 دلار پرداخت کنند.
خبر بد برای دارندگان آیفون نسل اول این است که بعضی امکانات جدید به خاطر کمبود های سخت افزاری روی این گوشی کار نخواهد کرد. امکاناتی مانند MMS و A2DP
اپل همچنین اعلام کرد که 15 کشور جدید را به لیست کشورهای فروشگاه اپل اضافه کرده و تعداد آنها را به 77 کشور رسانده است.
سلام من چند تا مشكل داشتم
1- اينكه هميشه ساعت sms هايي كه مياد و گوشي نمينويسه
2- هرموقعه گوشي رو با ايتيونز سينك ميكنم اگر موسيقي بريزم تصويري ها پاك ميشه اگر تصويري بريزم موسيقي هام ميپره
3- چطوري شماره ها رو رو سيم بريزم
4- گوشي را بك اپ گرفتم بعد ديدم شكاره هام همه پريده ريستور بكاپ زدم بر نگشت؟؟
5- با نرم افزار cycorder فيلم برداري ميكنم چطوري تو گوشي بريزم
يكي كمك كنه ممنون ميشم
Last edited by soshiance; 29-03-2009 at 17:53.
بچه ها من گوشي رو جيلبريك كردم البته بيرون و 9 صفحه هم دادم برنامه ريخت حالا خودم با كامي خودم بخوام برنامه بريزم چطوري ميشه
این بیشتر به مخابرات ربط داره.منم مشکل دارم.حتی رو ۹۵ م همین مشکلو داشتم.یا نمیزنه ساعتو یا دقیق نیست.
ببینم از رویه یک کامپیوتر سینک میکنی؟؟؟؟؟؟
تا حالا این طور مشکلی ندیدم.
باید یه برنامه نصب کنی.اسمش یادم نیست؟!
مگه میشه؟؟؟ بک اپ حتی از جایه ایکون ها هم بک اپ میگیره.چه برسه به کانتکتها.
یعنی چی چه طور بریزی تو گوشی؟؟؟؟؟
اگه منظورت تو ایپاده که باید بریزی تو کامپیوتر بعد با ایتونز سینکش کنی.
سلام دوست عزيز من فقط به اميد شما به اين سايت ميام چون كسه ديگه اي به اون صورت جواب ادم و نميده
من اشتباهي نوشتم
با نرم افزار cycorder فيلم برداري ميكنم چطوري تو كامي بريزم
ببینم از رویه یک کامپیوتر سینک میکنی؟؟؟؟؟؟
بله هميشه كه وصل ميشم اول گزينه منئوال (سومين گزينه) رو انتخواب ميكمن بعد شروع ميكنم به سينك موسيقي بعد همه تصويري ها ميپره و بر عكس
يه تيكي تو هر قسمت جدا داره اون بالا اون بايد موقع سينك زده بشه ايا بايد هميشه اون زده شده باشه
يا اينكه ايا ايتيونز هم بايد رجيستر بشه ؟؟؟
3- من گوشي رو كه موقع ريستور رفت تو باقالي و ديگه بالا نيومد رو بردم دادم بيرون درستش كردن و 9 صفحه هم دادم برنامه ريختن حالا
3.0 از وقتي كه دادم برنامه روش ريختن وجيلبريك شده گوشي gprs هميشه كار نميكنه بعضي موقع ها دايره ابيه هست بعضي موقه ها هم نيست يه موقع هم هست ولي كانكت نميشه 3هفته هست اينجوري شده البته تو خونه منضورمه چون قبلش هميشه تو خونه درست كار ميكرد
3.1 من ميخوام برنامه بريزم ايا برنامه هاي خودش كه بيرون با يه سيستم ديگه ريخته شده ميپره ؟
3.2 نقشه تهران و برام ريختن ولي هميشه gps كار نميكنه حتي خونه كه هستم يه دايره بزرگ نشون ميده و نقطه نيست
3.3 نقشه شهر هاي ديگه رو هم ميخوام به عبارتي كل ايران و از كجا بگيرم چطوري بريزم
3.4 ايا نقشه هاي خاصي با gps كار ميكنه
از یه نرم افزار بروزر مثل winscpe یا برنامه های مشابه یا همون ifun box که صفحه ی ۱۱۹ بود فکر کنم استفاده کن و به مسیر زیر برو و ویدو تو کپی کن تو کامپیوتر.
private/var/mobile/media/video
ببین اولی رو تیک بزن بهتره. هم خود به خود سینک میکنه و هم همیشه بک اپ میگیره از گوشیت.
والا چی بگم نمیدونم چی کار کردی.
حالا چک کن ببین تو تب هایه موزیک و ویدو ی ایفون <تیک سینک موزیک و سینک ویدپو رو زدی یا نع.
من که نفهمیدم چی میگی.منظورت اینترنته یا اون جی پی اس و نقشه ها؟؟؟؟؟؟
اخه هر دو شون دایره دارن. :-)
اگه ای پی ای باشه اره.اگه ماله سیدیا باشه نع.
حالا تو که الان ۹ صفحه برنامه داری .برایه چته برنامه ی دیگه؟؟در ضمن بیشتر از ۹ صفحه نمیشه برنامه ریخت . مگه با ترفند و برنامه های کمکی دیگه که گند میزنه تو سرعت گوشی.
ELVIS عزيز ممنون از راهنماييت
من برنامه winscpe و ifun box رو از كجا دان كنم و چطوري نصب كنم كه برنامه هاي خودم نپره؟البته wifi هم ندارم
راستي تو يه cd كه خريدم نرم افزار winscpe هست يه بار هم نصبش كردم ولي سردر نياوردم چطوريه ؟؟
البته فكر نميكنم تو گوشي بشه ريختتش
2- از وقتي كه دادم برنامه روش ريختن وجيلبريك شده گوشي هميشه اينترنتش كار نميكنه بعضي موقع ها دايره ابيه هست بعضي موقه ها هم نيست يه موقع هم هست ولي كانكت نميشه 3هفته هست اينجوري شده البته تو خونه منضورمه چون قبلش هميشه تو خونه درست كار ميكرد
3- در مورد gps هم هميشه به صورت نقطه نيست بعضي موقعه ها يه محدوده رو نشون ميده يعني يه دايره بزرگ
4-نقشه شهر هاي ديگه رو هم ميخوام به عبارتي كل ايران و از كجا بگيرم چطوري بريزم
5- يه برنامه رو بخوام پاك كنم چطوريه
6- در مورد them هم يه راهنمايي كني كجا برم چطوري نصب ميشه ايا iphone خودش 1تم داره يا بيشتر
ببخشيد سئوالام زياد شد ممنونم از راهنماييت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)