تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 380 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 3798

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2008

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

Amin _Asterix
    دمت گرم resulation رو درست کردم 'گفتی دسته رو بزار رو کنترل 1 تو کدوم tab باید این کارو بکنم؟
    دستت درست
    اگر نتونستی پیدا کنی بیا:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    خواهش میشه

آخر فروم باز cao-cao's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

دوستان
    یه راهی پیدا کنید واسه انلاین بازی کردن بدون سی دی کی اورجینال
    از گیم پلی بهترین ساکری که تا حالا اومده تیم کاملا نرم و تاکتیک پذیر بازیکنا و پاس به جلو ها واقعی تر شده میشه از هر اشتباه حریف موقعیت ساخت و نکات مثبت بسیار دیکه
    ببینم از شما دوستان کسی هم تو مسابقات دبلیو سی جی کسی شر کت کرده و اگه اره تا کدوم رنک با لا اومده تو کودوم گیم نت ؟
    ممنون تا بعد

اگه نباشه جاش خالی می مونه Kav3h's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

مرسی دوست عزیز.

من زیاد با این PES8 حال نکردم.
    به نظر شما دنبال کدوم فوتبال برم. البته برای PS2
    ببخشید که اینجا مطرح کردم.

در آغاز فعالیت mylovejuventus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بین مرز چچن و روسیه

پيش فرض

دوست عزیز my love juventus
    نمیدونی تو کدوم تنظیمات میشه resulation رو تغییر داد و اینکه چجوری رو low بازی کنم...

برو تو settings رو قسمت quality و low بکن

البته به نظر من مشخصات سیستم تو تا resulation خوبش مثل 1024.768 جواب میده
    من با یه رم یک گیگ و کارت5200 دارم low 1280 960 بازی میکنم

آخر فروم باز آرش-19's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام
    بعد از کلی سر و کله زدن با بازی
    به این نتیجه رسیدم که با بدترین نسخه Pes از نظر گیم پلی دارم وقتم رو تلف میکنم
    از لحاظ گرافیکی
    منو ها
    آهنگ ها
    حرکات نمایشی و خلاقیت ها
    تازه ها در بازی
    مطمئنا Pes2008 بسیار پیشرفت داشته
    اما در مورد نقطه قوت همیشگیش (یعنی گیم پلی) بدجوری خرابکاری کردن

چیزایی که به نظرم اووومد رو مینویسم

- سریع ترین بازیکن شما وقتی پا به توپ میشه و استارت میزنه و با کند ترین مدافع حریف 10 متر فاصله داره ... اما جالب اینجاست که مدافع به راحتی به شما میرسه !
    - شما در 99% مواقع باید به فکر پاس دادن باشید تا دریبل !
    - استیل دویدن بازیکنان به معنای واقعی کلمه افتضاح هستش (یه چیزی تو مایه های فیفا 06 و 07)
    - شوت زدن بهتر شده اما استیل شوت زدن مثل فیفا شده
    - کنترل پاس ها کمتر شده (بعضی وقتها توپ به جهت عکس مورد نظر شما ارسال میشه !!!)
    - دروازبان ها (برخلاف نسخه های پیشین) کند ذهن هستند و بعضی از توپ های بسیار ساده رو نمیتونند کنترل کنند
    - خیلی زیاد پیش میاد که تو بازی با داور برخورد کنید و توپ رو از دست بدین !
    - خیلی زیاد پیش میاد که وقتی توپ رو به یارتون پاس میدین مثل بز بی حرکت سر جاش می ایسته و توپ از بین پاش رد میشه (انگار هنگ میکنه)
    - از هر 5 کرنر که ارسال میکنید یکیش رو بازیکنان حریف صاف میزنه تو گل خودشون !
    - وقتی ناحیه بازی رو با پاسهای بلند عوض میکنید توپ قوس عجیبی میگیره (علیرغم زیبایی غیر طبیعی هستش)
    - انگار تمامی بازیکنان ]ایرانی[/b] هستند و موقع کنترل توپهای بلند با سینه یا با پا توپ 5-6 متری به هوا میپره و بازیکن به دنبالش ! (حتی رونالدینهو !)
    - بسیار اتفاق میفته توپ های بلند به سر بازیکنان برخورد میکنه و بازیکن مورد نظر رو زمین میفته
    - معمولا نمیشه گل تاکتیکی زد ! (یا باید از راه دور شوت زد ! یا کرنر و ضربه ایستگاهی ! یا سانتر !)
    - شوتهای زاویه بسته با برخورد به دروازه بان خنگ وارد دروازه میشه !!
    - ...

بسه دیگه خسته شدم
    ) لطفا همه دوستان توجه کنن چون در این متن به نکاتی اشاره
    کردم که ممکنه بعضی از شما ها ندونین و اگه کارایی که چندجای متن بهش اشاره کردم انجام بدید
    مطمئنم که خیلی از مشکلاتتون با بازی تقریبا حل میشه

من کاملا با شما مخالفم و یکی یکی جواب نکاتی که گفتی رو میدم:
    -هیچ مدافعی زمان استارت زدن تا حالا نتونسته کاکا که سریع ترین بازیکن من هست رو بگیره.
    در ضمن اگه به توانایی بازیکنا توجه کنی در این مورد باید به دو نکته توجه کرد اول قدرت شتاب (یا همون
    استارت زدن بازیکن که تو بازی Acceleration هست)
    بازیکن و دوم تاپ اسپید بازیکن هست . اگه فقط تاپ اسپید بازیکن بالا باشه و شتاب خوبی نداشته باشه
    خیلی کم اتفاق میوفته که مدافع نتونه بهش برسه چون مهاجم تا بخواد به تاپ اسپید خودش برسه مدافع بهش
    رسیده.و بلعکس اگه شتاب خوبی داشته باشه ولی تاپ اسپید پایین اون زمان فقط توی یه کورس چند متری
    میتونه موفق باشه. در ضمن باید به حالت بازیکنا (همون فلش ها که از بالا داره تا پایین که نشون میده بازیکن در چه
    درجه ای از اوج هست ) هم توجه کرد.

-در فوتبال واقعی هم 99 درصد که نه ولی حداقل 90 درصد باید به فکر پاس دادن بود . نمونه بارزش همین بارسا
    که با وجود این همه بازیکن تکنیکی در هر بازی 700 تا 800 پاس ردوبدل میکنن. غیر از اینه ؟؟؟!!!

-در مورد استیل شوت زدن و دویدن که 1000000 درصد با شما مخالفم و به نظر من کاملا طبیعی تر شده.
    فقط کافیه کمی به دویدن بازیکن واقعی توجه کنید تا متوجه منظورم بشی.

-در مورد پاس دادن متاسفانه عادت کردیم که هر پاس از همون مسیری که ما می خوایم بره و به اون نقطه ای
    که ما می خوایم برسه.در صورتی که فوتبال واقعی هرگز اینجوری نیست . چون اگه اینطوری بود تو هر بازی حداقل
    20-25 تا گل میدیدیم.
    تو این نسخه وقتی یه بازیکن تکنیکی هم تحت فشار قرار بگیره نمی تونه پاس درست بده چه برسه به بازیکنی با
    تکنیک پایین. برای درک این مورد هم کافیه که کمی تجربه فوتبال یا حتی فوتسال واقعی رو داشته باشی.

- در مورد دروازه بان هم کافی وقتی بازیکن حریف شوت میزنه شما هم مثلث رو یک بار یا چند بار بزنید تا اشتباهات
    دروازبانان به حداقل برسه.

-برخورد به داور هم خیلی زیاد نیست توی هر 4-5 بازی یکبار برای من اتفاق میوفته.

-بعضی وقتا موقع استپ کردن توپ مخصوصا با بازیکن های غیر تکنیکی یا توپ از پاشون رد میشه یا بعد از استپ
    توپ یه چند متری جلوتر میوفته.در مورد رد شدن توپ از زیر پای بازیکن یعنی می خواین بگین ندیدین که توی فوتبال
    واقعی توپ رو حتی بهترین بازیکن های جهان هم نتونن استپ کنن و از زیر پاشون رد شه.
    خوب توی بازی هم همچین اتفاقی میوفته هنگ میکنه یعنی چه!!!
    وقتی توپ چند متر جلو میوفته علتش اینه که قبل از رسیدن توپ یا R1 رو زدین یا جهتی که کنترل توپ به اون سمت
    با توجه به زاویه ای که توپ بهتون میرسه ناممکنه رو زدین.
    بهترین پیشنهاد برای استپ توپ ( البته برای بازیکن هایی با تکنیک پایین ) اینه که قبل از رسیدن توپ L2 رو نگه دارید
    تا توپ رو به خوب استپ کنه.

-من نمیدونم بازی شما روی چه لولیه معمولی یا تاپ پلیر .من که روی تاپ پلیر بازی می کنم تا حالا فقط یکبار
    بازیکن حریف از روی کرنر توپ رو وارد دروازه خودش کرد. روزی 10 تا 15 مسابقه بازی میکنم.

-زمان تعویض منطقه قوس توپ هم به نظر من طبیعی و قابل قبوله . یک نکته مهم در مورد تعویض منطقه هم اینه
    که سعی کنید توپ حتما روی پای تخصصی بازیکن باشه . اگه با یه بازیکن خودتون این موضوع رو امتحان کنید حتما
    متوجه تفاوتش میشید.

-اتفاقا دیگه مثل قبل نمیشه گل تکنیکی زد که مثلا با یه بازیکن 4-5 نفر رو دریبل زد بعد توپ زد تو گل (فوتبال فانتزی)

- به نظر من شما مشکلات رو بیشتر از چیزی که هست نشون دادین. مثلا توی بیشتر نکاتی که اشاره کردید
    از (( بسیار اتفاق میوفتد )) و یا (( خیلی زیاد پیش میاید )) و یا (( معمولا )) استفاده کردید.

خسته نباشید

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بین مرز چچن و روسیه

پيش فرض

بابا یکی نیست به ما بگه اگه
    1-geforce 7300 بزارم یا یکم کمتر می تونم رو medium یا high بازی کنم؟؟؟؟
    2-اصلآ میشه این کارت گرافیکو رو مادربورد AGP-8X بزارم؟؟؟؟؟/

کـاربـر بـاسـابـقـه Amin Asterix's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Stone Mountain

پيش فرض

بابا یکی نیست به ما بگه اگه
    1-geforce 7300 بزارم یا یکم کمتر می تونم رو medium یا high بازی کنم؟؟؟؟
    2-اصلآ میشه این کارت گرافیکو رو مادربورد AGP-8X بزارم؟؟؟؟؟/
    نه نمیشه گذاشت.فکر کنم agp تا 6200 بالاتر نداره!
    مرسی دوست عزیز.

من زیاد با این PES8 حال نکردم.
    به نظر شما دنبال کدوم فوتبال برم. البته برای PS2
    ببخشید که اینجا مطرح کردم.
    از فیفای ps2 که بهتره.اگر فیفا باز نیستی همینو باید بازی کنی

تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    بین مرز چچن و روسیه

پيش فرض

این برنامه رو به گفته یه pes خور حرفه ای دانلود کردم می گه باهاش میشه صورتو راحت بسازی بعد ببری تو pes 2008 ادیت کنی من ماله اونو دیدم با این فکرکنم تمام بازیکنای ملی ایرانو ساخته بود ولی وقتی دانلود میکنم نمیتونم نصبش کنم
    لطفآ کمک کنید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] لینک دانلود فقط وقتی صفحه کامل شد 10 ثانیه صبر کنین
    Last edited by mylovejuventus; 13-11-2007 at 00:55.

آخر فروم باز Viren's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    Rasht

پيش فرض

سلام
    بعد از کلی سر و کله زدن با بازی
    به این نتیجه رسیدم که با بدترین نسخه Pes از نظر گیم پلی دارم وقتم رو تلف میکنم
    از لحاظ گرافیکی
    منو ها
    آهنگ ها
    حرکات نمایشی و خلاقیت ها
    تازه ها در بازی
    مطمئنا Pes2008 بسیار پیشرفت داشته
    اما در مورد نقطه قوت همیشگیش (یعنی گیم پلی) بدجوری خرابکاری کردن

چیزایی که به نظرم اووومد رو مینویسم

- سریع ترین بازیکن شما وقتی پا به توپ میشه و استارت میزنه و با کند ترین مدافع حریف 10 متر فاصله داره ... اما جالب اینجاست که مدافع به راحتی به شما میرسه !
    - شما در 99% مواقع باید به فکر پاس دادن باشید تا دریبل !
    - استیل دویدن بازیکنان به معنای واقعی کلمه افتضاح هستش (یه چیزی تو مایه های فیفا 06 و 07)
    - شوت زدن بهتر شده اما استیل شوت زدن مثل فیفا شده
    - کنترل پاس ها کمتر شده (بعضی وقتها توپ به جهت عکس مورد نظر شما ارسال میشه !!!)
    - دروازبان ها (برخلاف نسخه های پیشین) کند ذهن هستند و بعضی از توپ های بسیار ساده رو نمیتونند کنترل کنند
    - خیلی زیاد پیش میاد که تو بازی با داور برخورد کنید و توپ رو از دست بدین !
    - خیلی زیاد پیش میاد که وقتی توپ رو به یارتون پاس میدین مثل بز بی حرکت سر جاش می ایسته و توپ از بین پاش رد میشه (انگار هنگ میکنه)
    - از هر 5 کرنر که ارسال میکنید یکیش رو بازیکنان حریف صاف میزنه تو گل خودشون !
    - وقتی ناحیه بازی رو با پاسهای بلند عوض میکنید توپ قوس عجیبی میگیره (علیرغم زیبایی غیر طبیعی هستش)
    - انگار تمامی بازیکنان ایرانی هستند و موقع کنترل توپهای بلند با سینه یا با پا توپ 5-6 متری به هوا میپره و بازیکن به دنبالش ! (حتی رونالدینهو !)
    - بسیار اتفاق میفته توپ های بلند به سر بازیکنان برخورد میکنه و بازیکن مورد نظر رو زمین میفته
    - معمولا نمیشه گل تاکتیکی زد ! (یا باید از راه دور شوت زد ! یا کرنر و ضربه ایستگاهی ! یا سانتر !)
    - شوتهای زاویه بسته با برخورد به دروازه بان خنگ وارد دروازه میشه !!
    - ...

بسه دیگه خسته شدم

بعضی ها درسته

کلا PES تو این نسخه خیلی خرابکاری داشته

فیفا هم همین طور

در آغاز فعالیت akalovegirls's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

8

fsgsdgdsgsg1dgf

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •