پس اگر من قاب اصلیش رو در بیارم و قاب فرعی بندازم مشکلی نداره تا ظاهرش تمیز بمونه / یا از این قاب کریستالها؟
پس اگر من قاب اصلیش رو در بیارم و قاب فرعی بندازم مشکلی نداره تا ظاهرش تمیز بمونه / یا از این قاب کریستالها؟
دو راه داری:
1-بزاری قابش خراب شه و یکی نو بخری . قیمت حدودا 250000 ریال.
2-قاب کیریستالی بگیری و هر 2 هفته عوض کنی . قیمت 15000 ریال.
قاب فابریکش 25 هزار تومنه؟! هزینه نصبش چقدره؟
---------------
یه سوال دیگه هم داشتم از خدمت دوستان
می خوام برای گوشی مموری 8 گیگ بگیرم.
راحت اجرا میشه مشکلی نداره؟
بعد برایاین که اطلاعات رم قبلی رو بریزم رو جدیده راهی هست یا باید بی خیال اطلاعات شم از نو بریزم؟
آقا جواب بدین دیگه می خوام برم مموری بگیرم
مموری 8 گیگ بخر مشکلی نداره بنداز رو گوشیت حالشو ببر !
مشکلی نداره
اگه کانتکست رو مموری هستش تو فولدر اودر ذخیره شده
مموری قبلی ات هم وصل کن با مموری ریدر به کامپیوتر تمام اطلاعاتی که می خوای رو منتقل کن رو پی سی
هم کار رو بار مموری جدیدت بکن
به همین راحتی !
ببخشید یه سوال دیگه هم داشتم.
این دکمه چهار جهتیش که یکم رنگ نقره ایش پریده رو راهی هست بشه دوباره نقره ایش کرد؟ اومدم از لاک نقره ای استفاده کنم نشد.
راهی داره؟
8 gb ؟
گوشیت که گیر نمیده ولی :
بدون که به نسبت قدرت پردازش گوشیت کم میشه.مثلا: اگه نرم افزار core player داشته باشی میبینی که وقتی یه فیلم AVI رو با کیفیت بالا تو 8 GB با تیک داری تو 2 گیگ صافه. (فهمیدی؟)
کامران جان رنگش پریده دیگه، قاب فابریک راه خوبیه .
مرسی راهنمایی خوبی کردی پس به همون 4 گیگ قناعت کنم. چون اتفاقا core رو دارم و کیفیت پخش فیلما روش خوبه تقریبا با همین دو گیگی که دارم.
گوشیم معمولیه دیگه رم خوره.
قاب فابریکش که دوستان گفتن 25 هست میتونم بدم همین موبایلیا بیرون عوض کنن یا بهتره ببرم نمایندگی؟
مرسی روح ا... گرامی![]()
طبیعتا نمایندگی کارش بهتره دیگه ولی کاره سختی نیست تعمیرگاه های مجاز و غیر مجاز هم بلدن.
سلام
من دو تا مشکل مسخره پیدا کردم!
اول این که وقتی می خوام فایلی از طریق بلوتوث دریافت کنم میه مموری فول در صورتیکه که 200 مگ جای خالی دارم و فایل هم 2-3 مگ بیشتر نیست.
دوم وقتی دوربین رو روشن می کنم می خوام مدهای دیگه مثل عکسبرداری در شب و ... رو فعال کنم وقتی میرم روی گزینه ها و انتخاب رو میزنم هیچ اتفاقی نمی افته و وقتی می خوام از منوی انتخاب مد بیام بیرون گوشی ریست میشه!! یا ارور میده که ریستش کنید!
یعنی مشکل کجاست؟ ویروس گرفتم؟ اگه آره چه طوری درایو سی رو ویروس یابی کنم از توی کامپیوتر؟!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)