تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد اين تاپيك و مطالب آن چيست؟

راي دهنده
80. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • عالي و فراتر از انتظار

24 30.00%
  • خوب و در حد انتظار

40 50.00%
  • متوسط

12 15.00%
  • بد

4 5.00%
صفحه 130 از 151 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1507

نام تاپيک: ▓ Microsoft Access سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

پروفشنال HRN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    كوچه پس كوچه هاي ايننرنت

پيش فرض

سلام:
    چه جوري ميشه يك ستون از يك تيبل رو كه با تاريخ ميلادي پر شده تبديل به تاريخ شمسي بشه و در يك ستون ديگه يا يك تيبل ديگه وارد بشه'
    شكل نوشته شدن تاريخ ميلادي:
    miladi: 12/Agu/2011

داره خودمونی میشه ArYaNaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان عزیز
    من برای مغازه خودم میخوام با اکسس یک برنامه ساده برای کارایی که انجام میدم واسه خرید و فروش (یعنی کارای حسابداری)
    1- میخوام در فیلد ها مثل سلول های اکسل بتونم کارای حسابداری بکنم مثل Function ها (Fx)
    2- میخوام با نوشتن یک محصول و درج قیمت با زدن هر کلیدی اون متن به یک فیلد دیگه انتقال پیدا کنه و اگه محصول جدیدی ثبت کنیم به ترتیب به فیلد مورد نظر انتقال پیدا کنه
    به عکس زیر دقت کنین :

چه آموزش بدید و یا فایل رو قرار بدید ممنون میشم
    البته هرچه سریعتر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض اکسس

يك سوال فوري داشتم

يك جدول دارم شامل مشخصات پرسنلي كارمندان يك شركت . هر كارمند يك كد پرسنلي دارد
    يك جدول هم دارم كه شامل كد پرسنلي و ساعت ورود و خروج هر يك از پرسنل شركت است

يك relation ship بين اين دو جدول از نوع يك به چند ايجاد كرده ام. برای دو جدول فوق دو فرم ایجاد نمودم . بنام MainForm , timer و حال قراره توي فرم MainForm با فشردن دکمه open form تعبیه شده ،فرم ساعت ورود وخروج کارمند موردنظر در فرم timer را باز نماید تا بتوانم اطلاعات جدیدی را وارد نمائیم.

لطفا منو راهنمايي كنيد

با تشكر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

مزاحمتون شدم.
    ببينين توي برنامه من که قراره مشخصات PCهاي شرکت رو براي هر نفر ثبت کنه؛
    يک فرم دارم بنام MainForm ؛ که قراره توي اين فرم با فشردن دکمه open form ؛فرم Public Service را باز كند. (توضيح اينكه يك فيلد مشترك بنام Id-Person دارند كه رابطه يك به چند با هم دارند)
    از طريق ويزارد دكمه گفته ام كه بايد روي فيلد مشترك ؛داده ها مشترك باشند(يعني فيلد مشتركشان همين فيلد Id-Person است)
    اما موقع اجرا پيام خطاي زير را ميدهد.
    the expression you entered has a field control or property name that microsoft access can't find

داره خودمونی میشه NIK SYSTEM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ارتباط با فولدر Share از طریق ODBC

سلام
    آیا این امکان وجود داره که از طریق ODBC به یه فولدر Share شده که دارای تنظیمات پرمیشن هست در سرور کانکت شد و اطلاعات دیتا بیس اکسس رو از توی اون گرفت و باهاش کار کرد !؟
    یعنی ODBC چطوری میتونه لاگین کنه به فولدری که یوزرنیم و پسورد میخواد و اطلاعات فایل اکسس درون اون فولدر رو بخونه !؟

داره خودمونی میشه R.Karaj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

یه startup توی اکسس درست کردم طوری که full menus & default shortcut menus رو هم تیکشون رو برداشتم.حالا که میخوام یه سری موارد رو اصلاح کنم نمیتونم چون دسترسیم محمدود شده و right click هم کار نمیکنه.
    چطور میتونم این استارت آپ رو حذفش کنم. تو بخش special keys اکسس از F11 میتونم استفاده کنم ولی بازم محدودم توی تغییرات (بابت کار نکردن کلید راست) .

دوست عزیز سلام

باید به این نکته توجه داشته باشی که همیشه قبل از ساخت startup یه بک اپ از فایلت بگیری که حالت های دیزاینو از دست ندی چون استارت اپ مرحله آخر کاره

امیدوارم مشکلت حل بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

باتشكر از شما ميخواستم اگر ممكنه بگيد چطوري جلوي تغيير دادن فرم ها و حتي رفتن در حالت ديزاين را ميتوان گرفت وكلا چطوري ميشه برنامه را كلا قفل كرد كه كسي در آن دستكاري نكند
    دوست عزیز سلام

وقتی که شما توی اکسس یه بانک اطالعاتی درست میکنین برای اینکه کاربر توی محیطی که شما میخاین اطالعاتو وارد کنه باید یه فرم بسازیم زمانی که شما فرمو طریاحی میکنین هر ابجکت یکسری ویژگی داره که خود فرمم شاملش میشه تنها کافیه شناختی روی properties ها داشته باشی که سایز پنجره ، حالت جابجایی ، و دسترسی های دیگرو محدود کنی و نهایتا میتونی بعد از تمام شدن ساخت فرمت یه startup تعریف کنی که بعد از باز شدن فایل اتماتیک فرم دلخواهت باز بشه . خلیلی کلی گفتم فقط خواستم دید بدم جزئیاتو میتونی سرچ کنی به نتیجه برسی

امیدوارم مشکلت حل بشه

تاريخ عضويت
    Sep 2011

6

با سلام دوباره
    یه بانک که با اکسس نوشته شده میشه بعدا در برنامه هایی مانند #c(بخش پایگاه ) یا هر برنامه ای که به پایگاه داده کار می کند دوباره مورد استفاده قرار داد یا باید تمام اطلاعات بانک رو دوباره وارد کرد؟
    دوست عزیز سلام

اکسس هم یک بانک اطاعاتیه شما میتونین توی زبان های برنامه نویسی دیگه از طریق ODBC به این دیتا بیس کانکت بشین و به اطلاعاتش دسترسی داشته باشین

امیدوارم مشکلت حل شده باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام میخاستم بدونم چطور میشه یکی از فیلدها(ستون)در Accesss رو رنگشو عوض کرد تا بین باقی فیلد ها مشخص باشه؟
    ممنون

داره خودمونی میشه ArYaNaM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض نحوه جمع و تفریق کردن در اکسس

با سلام
    میخواستم یک فرم ساده داشته باشم که بتونم هزینه ها رو ثبت کنم بطوری که :
    وقتی در فیلد"اضافه" قیمتی رو درج کنم این قیمت به قسمت "باقی مانده " انتقال پیدا کنه ! و اگه باقی مانده دارای قیمتی هست وقتی مخوای اضافه کنی این دو قیمت با هم جمع بشه و بعد در قسمت باقی مانده نشان داده بشه !
    و در مورد تفریق کردن هم همینطور باشه ، که وقتی "باقی مانده" قیمتی داشته باشه وقتی در فیلد "کسر" قیمتی درج بشه از باقی مانده هزینه کم بشه !
    به انیمیشن زیر دقت کنید :

امیدوارم گیج نشده باشید
    با تشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •