تازه تو این بازی جو کول و بالاک کجا بودن ؟...![]()
من تو سایت اسکای اسپورت اسم چند نفر و دیدم که پارسال جزوه لیست بازیکنای چلسی نبودن ...
تازه تو لیست خریدشون هم نبودن ...
James Simmonds
Michael MancienneL
Adrian Pettigrew
این دی سانتو هم نبود...
ایتا کین ؟![]()
دومیرو فهمیدم ...
انگاری چلسی پارسال به طور قرضی داده بوده به queens park rangers
ولی اون یکیا رو پیدا نکردم ...
فرانکو دی سانتو مهاجم 18 ساله آرژانتینی هست که دردسامبر 2007(زمستان امسال)چلسی اونو با مبلغ 7 میلیون دلار(3.4 میلیون پوند) به خدمت گرفته
بازیکن آینده داری به نظر میاد![]()
لمپارد عجب گلی زد . خیلی توپ بود!
Adrian Pettigrew
متولد 12 نوامبر در سال 1986 در لندن ...
پارسال به عنوان بازی کن قرضی به تیم برنت فرد رفته بود ...
حتی تو بسکتبال هم نقش داره ...
فکر نکنم تو چلسی موفق باشه
James Simmonds
بازیکن 19 ساله که محصول آکادمی چلسی هست که پارسال به طور قرضی به کاردیف رفته بوده ...
پستی که بازی می کنه هافبکه ...
Michael Mancienne
این بازیکن برای تیم ملی زیر 19 سال انگلیس بازی می کنه ...
که پارسال چلسی این بازیکنو به طور قرضی به Queen Park Rangers داده بوده ...
رئال بتیس به دنبال جذب مهاجم چلسی یعنی پیزارو ...
ارتباط مدیر باشگاه بتیس با پیزارو در حد چت بوده ولی پیشنهادشون جدی بوده ...
اسكولاري: من مرد خاص نيستم
یوفا: سرمربي برزيلي چلسي كه راه خود را از راه "ژوزه مورينيو" جدا ميداند، در گفتوگو با روزنامه انگليسي The Sun به همين مساله تاكيد كرده و گفت: «نام من لوئيس فليپه اسكولاري است نه ژوزه مورينيو.»
به گزارش یوفا: اسكولاري در اين گفتوگو افزود: «من شخصيت خودم را دارم و راه خودم را دنبال ميكنم، نه راه كس ديگري را. نميدانم مورينيو از كسب كدام عنوانها وعده داده بود اما، من شيوه گفتار متفاوتي دارم. من به بازيكنان و هواداران چلسي همان چيزي را ميگويم كه هر سرمربي از آن صحبت ميكند، فقط اينكه به قهرماني نياز داريم.»
اسكولاري در پايان خاطرنشان كرد: «شيوه و راه من در چلسي همان شيوهاي است كه به عنوان يك سرمربي در زندگيام پيش گرفتم. ميخواهم به همان چيزهايي كه در تيمهاي قبليام به دنبال آنها بودم دست يابم. تنها به پيروزي ميانديشم و چلسي نيز برايم از اين قاعده مستثني نيست.»
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)