خوب پس احتیاجی به آپدیت ندارید ...
.
فقط میتونید اگه گوشیتون زبان فارسی نداره با تغییر پروداکت کد , زبان فارسی رو بهش اضافه کنید ....
خوب پس احتیاجی به آپدیت ندارید ...
.
فقط میتونید اگه گوشیتون زبان فارسی نداره با تغییر پروداکت کد , زبان فارسی رو بهش اضافه کنید ....
سلام کسی فایل های آپدیت 6120 رو داره که فارسی هم بنویسه هک کردنش برام مهم نیست.
ببخشيد ميخواستم بدونم هنگام زنگ خوردن عكس مشاره تلفن رو تمام صفحه نمايش نميده بايد نرم افزار نصب كرد
نه دوست در حالت عادی ممکن نیست ....
باید برنامه نصب کنید ....
حيف اين گوشي كه باطريش ضعيفه نمي شه كاري كرد يه باطري بهتر انداخت روش؟ البته براي من صدا اسپيكر مهم نيست صداش فكر كنم ضعيفه
من راستش دوشنبه شارز كردم ساعت 11 صبح كامل شد الان سه شنبه ساعت 9شب 4 خط خالي كرده نميدونم كار هم زياد بگي باهش نكردم
راستش يه مورد هست خيلي من رو ازيت ميكنه همين باطري اين گوشي به نظر شما چقدر اين باطري از سوني اريكسون w350 بهتره كاش يه بحث تخصصي باطري داشتيم ايا 350 بهتهر؟باطريش براي كار كردن
دوستان 6120 مشکل شارژ نداره ....
اون دوستمون هم که زمان دادن باید بگم در عرض اون 34 ساعت که از 7 تا خط 4 تا کم کرده شما با گوشیتون هیچ کاری نکردین ...
.
نه sms و نه تماس ...!!! آره اگه هیچکدوم از این کارها رو نکرده باشین و در حالت استندبای 4 خط کم کرده باشه آره ضغیفه ....
يه جا خوندم اگه گوشي 6120 خاموش باشه و بزاري شارز هروقت باطريش پر شده بوق يا ويبره ميزنه درسته؟ راستش من يك 2 ساعتي گذاشتم خبري نشد
شما که هر دو ساعتو ننشستی پاش
مال ما که میزنه
خودمونیما باتریش افتضاحه من یه باتری چینی گرفتم یه کمی اوضاع بهتره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)