Region Free هستش دوست عزيز ...
ولي تاريخ انتشاري كه GameSpot () براي بازي زده خيلي عجيبه !!!
Region Free هستش دوست عزيز ...
ولي تاريخ انتشاري كه GameSpot () براي بازي زده خيلي عجيبه !!!
Last edited by resident_evil; 03-03-2009 at 16:14.
اینجا تاپیک دانلود
لینک های جدید و مختلف گذاشتمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب با ریلیز شدن بازی چه حالی بکنیم . مردیم از خماری به بازی حالا وقتشه چنتا زامبی بکشیم.
فعلا هيچ خبر قطعي از انتشار اين بازي براي pc منتشر نشده ، هر وقت توي خود سايت كپكام يا حداقل توي يكي از سايت هاي معتبر خبرش اومد اونوقت خبر رو پخش كنيد!
هرگونه شايعه پراكني پاك ميشه
ممنون
ایول بچه ها کی اورجینالش واسه xbox 360 تو ایران میاد !!!؟؟؟؟
یووووو ههههووووو
با اینکه احتمال انتشارش واسه PC خیلی زیاده ولی این رسمی نیست. باید یه تائید رسمی از کپکام منتشر بشه. تعدادی از از بازیها بدون تائید رسمی, در GS یا IGN و... صفحه داشتن و دارن.نوشته شده توسط Aseman e ghermez 2 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نزدیکترین خبر در مورد انتشار نسخه PC , مطلبیه که کپکام در حاشیه خبر انتشارStreet Fighter IV و برنامه Q1 به mcvuk گفته:
The full Capcom Q1 2009 release schedule reads:
Neopets Puzzle Adventure – Wii, DS, PC – January 23rd
Bionic Commando – PS3, 360, PC – February 13th
MotoGP Wii – Wii – February 20th
Street Fighter IV – PS3, 360, PC – February 20th
Dead Rising - Wii – February 27th
Resident Evil 5 – PS3, 360, PC – March 13thلینک:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی باز هم تائید رسمی نیست. چون مثلا وقتی یه نفر توی فروم رسمی کپکام به لینک نسخه re5 pc یه خرده فروشی (آمازون uk) اشاره میکنه, Christian Svensson میگه:
لینک:
They have incorrect information. That's all I'll say.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بطور خلاصه: هنوز خبر انتشار نسخه PC رسمی نیست.
ایول ایول داش اویل و ای ول ! فقط اونطوری که من دموی این بازی رو دیدم ترسناک نبود ! آدم خورهاش خیلی خوش تیپ و لباس های اتو کرده داشتند و روز هم بود !
آخ جوووون عجب دمويي داشت دارم ميميرم قول ميدم جزء اولين نفراتي باشم كه شروعش ميكنم فقط بفهمم كي مياد؟؟؟واييي قربونش برم شخصيتاش نيز عوض شده كسي اطلاعات به زبون فارسي در موردش نداره بذاره بريم تو كف.....
ریلیز شد ریلیز شدبه افتخار رزیدنت اویل 5
ولی ببین یه روز نبودم بازی ریلیز شدا
خدایی وقتی دیدم تاپیک این بازی تو قسمت اخبار و رمز بازیها نیست اینجوری شدم
خیلی حال کردم.حالا نفهمیدم برا پی سی هم میخواد بیاد یا میخواد نیاد یا..............آخر چی شد؟آخه یکی میگه میاد یکی دیگه میگه نمیاد
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)