تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 291 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180230 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2908

نام تاپيک: »» خـبــرها و تـحــولات بــاشـگاه بايرن مونيخ: FC Bayern München News

آخر فروم باز mohamad23's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

ابراز خوشحالي "يوآخيم لاو" از برتري آلمان
    "يوآخيم لاو" سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان از برتري 2 بر يک تيمش برابر روسيه در ورزشگاه "سيگنال ايدونا پارک" شهر دورتموند آلمان ابراز خوشحالي کرد.

بازيکنان آلماني در نيمه نخست، کنترل بازي را در دست داشته و فوتبال برتر و قاطعي را به نمايش گذاشتند تا با گل هاي "لوکاس پودولسکي" و "ميشائيل بالاک"، 2 بر صفر از حريف پيشي بگيرند.
    به گزارش ايرنا به نقل از سايت گل، در نيمه دوم اين ديدار، روس ها بر بازي مسلط شدند و با درخشش "آندري آرشاوين" يکي از گل هاي خورده را جبران کردند اما به رغم همه فشارها، آلمان تمام سه امتياز را از آن خود کرد.
    لاو در کنفرانس مطبوعاتي اظهار داشت: «ما فوتبال ترکيبي فوق العاده اي را در نيمه نخست به نمايش گذاشتيم و بايد به صورت ويژه از تيمم تشکر کنم.»
    به گفته وي، آلمان در نيمه دوم نيز صاحب فرصت هايي شد اما کنترل بازي را از دست داده بود و مقابل، تيم روسيه که تيم بسيار قدرتمندي است، بر بازي مسلط شد.
    "ميشائيل بالاک" کاپيتان و زننده گل دوم "ژرمن ها" اظهارات سرمربي اش را تکرار کرده و از روحيه جنگندگي و تسليم ناپذيري روس ها تمجيد کرد.
    وي گفت: «بازي خوبي در نيمه نخست انجام داديم و گل هاي خوبي هم زديم اما روس ها هم نااميد نشده و تا آخرين لحظه براي رسيدن به گل تساوي جنگيدند. بنابر اين اگر مساوي هم مي شد، نتيجه عادلانه اي بود که استحقاق آن را داشتند.»
    "لوکاس پودولسکي" که در اين بازي سي و يکمين گل ملي خود را در پنجاه و هشتمين بازي ملي به ثمر رساند، بعد از مسابقه اظهار داشت پاسخ اعتماد سرمربي تيم ملي فوتبال آلمان را با عملکرد خوب خود داده است.
    پودولسکي گفت: «اين يکي از بهترين بازي هاي ما بود اما در نيمه دوم تحت فشار شديدي از سوي روس ها قرار گرفتيم.»

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

تک صحنه هایی رو دیدم
    ولی دمش گرم آدلر عجب توپی رو گرفت بعد از تیرک خوردن

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

تک صحنه هایی رو دیدم
    ولی دمش گرم آدلر عجب توپی رو گرفت بعد از تیرک خوردن
    آره برای اولین بازی ملیش خیلی خوب بود!اونم تو چه مسابقه ای!
    اگه همینطوری پیش بره دیگه نباید مشکلی تو دروازه داشت!

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

خبر خوشحال كننده اين بود كه كوراني از فوتبال ملي اخراج شد.
    خبر ناراحت كننده هم اين بود كه بايرن ول كن گومز نيست!!!

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

آلمان فقط نیمه اول آلمان بود. نیمه دوم خیلی ناهماهنگ بودن
    ولی رنه آدلر هم گلر خوبیه . البته هیچکی سلطان نمیشه

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

وتل، طرفدار بايرن است

آندرياس وتل، پديده جوان رقابت هاى فرمول يك جهان كه عنوان «جوان ترين قهرمان تاريخ فومول يك» را يدك مى كشد، در گفت و گويى كوتاه با بيلد، خود را يكى از طرفداران پر و پا قرص بايرن مونيخ معرفى كرد و گفت: «از بچگى عاشق بايرن بودم و هميشه دوست داشتم موفقيت اين تيم را ببينم. حضورم در دنياى حرفه اى فرمول يك باعث شده تا كمتر از گذشته درگير مسائل فوتبال باشم اما هنوز هم خودم را طرفدار پر و پا قرص بايرن مى دانم و براى موفقيت اين تيم دعا مى كنم.»

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

دال از لاتزيو پيشنهاد مربيگري داشت

خبرگزاري فارس: مربي سابق تيم هامبورگ و بروسيا دورتموند فاش ساخت كه امكان كار در كالچو ايتاليا را داشته است.

به گزارش خبرگزاري فارس، توماس دال گفت: در تابستان مي توانستم به كالچو بروم و مربيگري تيمي از سري A را برعهده بگيرم.
    اين مربي افزود: در اوايل تابستان كلاديو لوتيو، رئيس لاتزيو با من تماس گرفت و خواهان همكاري ام با اين باشگاه شد. وي از من برنامه هم خواست؛ اما چون درگير برخي مسائل شخصي در آلمان بودم، بخت همكاري نيافتم و پوزش خواستم.
    دال كه در دوران جواني خود براي لاتزيو نيز بازي كرده است، عنوان كرد: هميشه اخبار لاتزيو را با ميل بسيار دنبال مي كنم. بسيار خرسندم كه دليو روسي،‌ سرمربي كنوني با قدرت در حال كار كردن است.
    وي كه در دوران فوتبالش براي هانزاروستوك، دينامو درسدن، هامبورگ،‌ اينتراخت فرانكفورت، باري (ايتاليا) بازي كرده، در سال‌هاي 1991 تا 1993 عضو لاتزيو بود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

واكنش مهاجم اخراجي بعد از بازي با روسيه

كوراني: نخواستم به تيم آلمان بي احترامي كنم

خبرگزاري فارس: مهاجم اخراج شده تيم ملي فوتبال آلمان گفـت: به تيم ملي هميشه احترام گذاشته و خواهم گذاشت و هدفم بي‌احترامي نبود.

به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه مونشنر مركور، كوين كوراني اظهار داشت: بابت كاري كه در بازي با روسيه كردم، ‌متاسفم. در آن شرايط از رفتار يواخيم لو خيلي ناراحت بودم كه چنين تصميمي گرفتم.
    كوراني 26 ساله ادامه داد‌: قبل از بازي روز شنبه با روسيه، وقتي متوجه شدم در تركيب ذخيره ها هم نيستم، ناراحت شدم. در آن موقع از يواخيم لو اجازه خواستم به منزل بروم و بازي را از طريق تلويزيون تماشا كنم.
    مهاجم عضو تيم شالكه آلمان افزود: او چنين اجازه اي نداد. به من گفت عضو تيم ملي هستم و همراه تيم بايد در ورزشگاه حاضر باشم و از روي سكو مصاف با روسيه را تماشا كنم. من هم ناراحتيم بيشتر شد و بين دو نيمه تصميم گرفتم ورزشگاه را ترك كنم.
    در اين بازي كه از مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 افريقاي جنوبي روز شنبه انجام گرفت و آلمان به برتري 2 بر يك رسيد،‌ كوراني به علت ترك ورزشگاه و بي احترامي به تيم ملي، ‌از سوي يواخيم لو براي هميشه از اين تيم كنار گذاشته شد.

حـــــرفـه ای Actros's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

بهتر!
    این کوین کورانی اصلا در حد تیم ملی نیست

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

منم خيلي ازاين كوراني خوشم نميومد. همون بهتر كه از تيم ملي اخراج شد.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •