سلام شرمنده یادم رفت
شیمی دو حالت داره 1-اگر ضعیفی کتاب های مبتکران محشره2-اگر مشکلی نداری گاج سفید خیلی خوبه![]()
سلام شرمنده یادم رفت
شیمی دو حالت داره 1-اگر ضعیفی کتاب های مبتکران محشره2-اگر مشکلی نداری گاج سفید خیلی خوبه![]()
ممنون عزیز ولی آدم زورش میاد
تراز دیفرانسیل و فیزیکم شده به ترتیب 8463 و 8227
و شیمی شدم 5799
ایندفعه برای اولین بار تراز عمومیم شد بالای 7000
ادبیات خیلی حال داد 7858
رتبه کلم شد 321
شما چه جوری برنامه ریزی مکنی؟مخصوصا برای خوندن دروس پایه
تو این سه هفته من به دلیل مشکلاتی خیلی بد خوندم(هر سه هفتش 20 ساعت)
فیزیک===========> 18 %
تحلیلی سالی======>38%
گسسته سالی=====>65%
دیفرانسیل=======>70%
شیمی========>67%
ادبیات========>93 %
معارف========>87%
زبان==========>93
سعی میکنم جبران کنم چون به یه نفر قول دادم خیلی بهتر از این باشم
عمومی هاتو خیلی خوب زدی آفرین اما چه جوری با هفته ای 20 ساعت تونستی همه رو بالا بزنی؟
من تو این سه درس عمومی خیلی خوب خوندم همه امتحانام 19.5 یا 20 شد ( این سه تا رو میگم ) ولی نتونستم خوب بزنم به نظر شما مشکل من کجاست؟
بچه ها یه سوال شما تا چه وقت بعد آزمون آزمونتون رو بررسی می کنین؟ یعنی همون روز بررسی می کنین فرداش یا...
ترازت چند شد؟
اقایان کسی جواب ما را نداد کی میدونه برای قبولی در رشته کتابداری در دانشگاه ملی چه درصد هایی لازم است ودر چه درسهایی
من قبلا(واسه آزمونای قبلی خوب خونده بودمشون)و برا این آزمون 1 تست هم نزدم هیچ درسی(غیر از دیفرانسیل)فقط مرور کردم
من کلاسور ندارم(اخر شب عمومی ها رو یه بار رو خونی میکنم(دفترچه سوال و پاسخ)و ریاضی ها رو حل میکنم(سختاشو)و شیمی مثل عمومی و فیزیک رو نگاه نمی کنم.(1 ساعت طول میکشه)
خیلی ترازم زشت شد 6454(اگه فیزیکم نبود (ترازش شد 4600)به 7000 میرسیدم فکر کنم البته فکر کنم)
من شب قبل خواب برا فردا برنامه ریزی می کنم.
(اگه حوصله داری بخون)
من دیروز سر جلسه با مدیر منطقه دعوام شد
من بخاطر بارون دیر رسیدم عمومی ها شروع شد و من دیگه نتونستم به نظر خواهی جواب بدم
مشاور گفت بعد آزمون جواب بده گفتم ok عمومی ها تموم شد وسط دیفرانسیل بودم که مدیر منطقه اومد دید من نظر خواهی جواب ندادم با مشاور دعوا کرد که چرا ....
بعد وسط اختصاصی به من گفت بیا نظر خواهی جواب بده من گفتم خانم ... بعد آزمون جواب بدم چی میشه؟ گفت من میگم الان جواب بده گفتم عزیزم بعد ازمون ... اخه من خودم دستم کنده وقت برام خیییییییلی مهمه گفت نههههههههههههههههههههه
منم فرم نظر خواهی رو گرفتم یه دونه علامت زدم انداختمش می خواستم پاشم از سر جلسه گفتم بیخیال میانگینم داغون میشه(الانم شد)
به نظر شما من پول دادم سوال علمی حل کنم یا نظر خواهی بزنم؟
کی شماره کاظم رو داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)