دست شما درد نکنه اینو ندونیم یعنی دیگه هیچی!!!!!!!!
در قسمت انگلیسی که گوشیم مشکل نداره با * سوییچ میکنه بین T9 و حالت عادی
برای من در قسمت فارسی اینجوریه که با * هم حل نمیشه!!!!!!!
دست شما درد نکنه اینو ندونیم یعنی دیگه هیچی!!!!!!!!
در قسمت انگلیسی که گوشیم مشکل نداره با * سوییچ میکنه بین T9 و حالت عادی
برای من در قسمت فارسی اینجوریه که با * هم حل نمیشه!!!!!!!
راست میگیا
چون من خیلی وقت هست که فارسی Sms ندادم دقت نکردم تنها راهش اینه که فاصله بدی تا مترجم بره کنار
من یه بار با برنامه سامسونگ گوشی رو وصل کردم و دفعه بعد هر کاری میکنم وصل نمیشه
سلام نمیشه عکسها رو تو کارت حافظه تمام صفحه دید؟ خواهشا کمکم کنید
D900i نه فقط عکسایی که خودت گرفتی
یه شاهکار امنیتی از سامسونگ:
دیدم در قسمت نرم افزار موبایل یه نرم افزار معرفی شده که بهتر از اون (چون تو خود سیستم عامل گوشی هست) رو خود گوشی های SAMSUNG دارند
دوستانی که D900i و D900 و کلا گوشی های SAMSUNG با این نوع سیستم عامل جاوا دارن مثل E250 و....
یه امکان امنیتیدر این سری هست به نام mobile tracker که برای هنگامی که گوشی مفقود میشه یا به سرقت میره مفیده
به مسیر settings/security/mobile tracker برید و on کنید در قسمت Recipients شماره(ها)ی که میخواید بهشون اطلاع داده بشه رو مشخص کنید
و در قسمت sender و message اسمتون و پیام دلخواه رو بگذارید (پیام پیشفرض اینه: Please keep this message)
از این به بعد اگر گوشی شما مفقود شد یا سرقت شد بعد از اینکه طرف سیم کارت شما رو دراورد و سیمکارت خودش رو گذاشت(بعد از هر تعویض سیمکارت) یه sms با شماره همون سیمکارت اون شخص به شماره(ها)ی که تععین کردید فرستاده میشه و خیلی راحت میشه اون شخص رو که از گوشیتون استفاده میکنه پیدا کنید
فقط یادتون باشه اگه گوشی رو خواستید بفروشید این گزینه رو خاموش کنید
باعث آشنایی من با پی سی همین تاپیک بود
یکی از دلایلی هم که D900i خریدم باز همین تاپیک بود
اولین پستم رو یک سال پیش تو همین تاپیک نوشتم این پست 500 هم همینجا![]()
سلام..............
می دونستیم
در ضمن imei
گوشی رو هم میفرسته براتون با sms
سلام:
لطفا به من در معرفی و نصب دیکشنری خوب یا هر برنامه کاربردی ذیگری کمک کنید . من d900iدارم ولی موفق به نصب برنامه های شما نشدم. لطفا مراحل نصب دیکشنری را جدا وتصویری بذارید چون من نمی دونم تا کجا باید ادامه برم
. لطفا اگر کسی اون رو امتحان کرده و استفاده می کنه برای منم توضیحش رو بده . ممنون
![]()
مشکلن درست شد
تنظیمات ota دست خورده بودن
فقط با انتخاب زبون عربی این گزینه میرود![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)