تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 225 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140180 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 2242

نام تاپيک: مشاوره و راهنمايي براي خريد پردازنده

آخر فروم باز sinaset's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    گچساران

پيش فرض

از همون لینکی که دادید:
    LGA775 socket for Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Quad / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 Processors
    Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors
    Support Intel® next generation 45nm Multi-Core CPU
    * Please update the latest BIOS to support Intel 45nm CPU
    بله ساپورت میکنه.
    این آخریه هم معنیش اینکه اگر بخواهید از سری 8400 و... که 45 نانومتری هستند استفاده بکنید یه آپدیت بایوس نیاز پیدا می کنید.
    در حال حاضر بازی ها برای چهار هسته ای ها بهینه سازی نشدن یعنی در عمل از تمام پتانسیل اونها استفاده نمیشه ولی در آینده این امکان وجود داره. پس در حال حاضر پردازنده ی سریعتر یعنی کیفیت بالاتر در بازی ها نه مشخصه ی تعداد هسته ی اونها. q6600 قابلیته اورکلاک بسیار خوبی هم داره و از لحاظ multi tasking به علت چهار هسته ای بودن از 8400 دو هسته ای جلو میزنه. 8400 هم از لحاظ اورکلاک خیلی خوبه. یک دوستی چند صفحه پیش یه لینک از اور 8500 (یه مدل بالاتر) گذاشته بود که به 5947 مگاهرتز رسیده بود. پس معلوم میشه اورکلاک هم برای هردو به میزان زیادی قویه. در نهایت q6600 خریدن به گونه ای آینده نگری هستش.
    --------------------------------
    پی نوشت: سوکت جدید اینتل وارد میشه و این 4 هسته ای و 2 هسته ای ها متحول میشه. حواستون به این نکته هم باشه. در مورد قیمت 8400 هم گفتم زیاد قیمت روز دستم نیست و قیمت قطعه هفتگی که سهله روزی تغییر می کنه به هر حال عذر می خوام اگه به روز نبوده.
    سلام دوست من
    این حرف شما یاد یه چیزی افتادم
    اول یه سوال
    سوالم من این که Q6600 به این که از همه توانش نمی تونه استفاده کنه خوب در همین حالت هم از E8400 جلو می زنه؟
    بعدش دوست من این حرف شما من رو یاد فناوری جدید 1 سال پیش می اندازه از 32bit به 64bit قبلان که من سی پی یوم رو خریدم پسر دایم بهم گفت به زودی ویندوز ها خواهد امد که از فناوری 64 استفاده می کنه
    حالا بعد از تقریبان یک سوال امد اون ویندوز ولی سی پی یو ما الان دیگه جزو اتیقه ها حساب می شه
    به نظر من تا اون موقعه که بازی ها اینطوری بشن چیز ها جدید تری امد

خدا حافظ

پروفشنال reza fontana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

سلام دوست من
    این حرف شما یاد یه چیزی افتادم
    اول یه سوال
    سوالم من این که Q6600 به این که از همه توانش نمی تونه استفاده کنه خوب در همین حالت هم از E8400 جلو می زنه؟
    بعدش دوست من این حرف شما من رو یاد فناوری جدید 1 سال پیش می اندازه از 32bit به 64bit قبلان که من سی پی یوم رو خریدم پسر دایم بهم گفت به زودی ویندوز ها خواهد امد که از فناوری 64 استفاده می کنه
    حالا بعد از تقریبان یک سوال امد اون ویندوز ولی سی پی یو ما الان دیگه جزو اتیقه ها حساب می شه
    به نظر من تا اون موقعه که بازی ها اینطوری بشن چیز ها جدید تری امد

خدا حافظ
    دوست عزیز حرفات کاملآ منطقیهدر حال حاضر E8400 واسه بازی خیلی از Q6600 بهتره چون به قول شما تا اون موقع 4 هسته ایهای جدیدتری با قیمت پایین تر و فرکانس بالاتر وارد بازار میشه...

کـاربـر بـاسـابـقـه MOHAMMAD2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

دوست عزیز حرفات کاملآ منطقیهدر حال حاضر E8400 واسه بازی خیلی از Q6600 بهتره چون به قول شما تا اون موقع 4 هسته ایهای جدیدتری با قیمت پایین تر و فرکانس بالاتر وارد بازار میشه...
    البته درسته ولی اگه فرد بتونه با وجود قطعات جدید سیستمشو اپدیت کنه در غیر این صورت Q6600 میتونه انتخاب اینده نگرانه تری باشه

داره خودمونی میشه zapata_tx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

q 9450 مدل اینتل هست؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

اره دوست عزیز مال اینتل هست . از سری 4 هسته ایهاست و قیمت جهانیش 320 دلاره
    Last edited by reza fontana; 26-06-2008 at 14:19.

آخر فروم باز MicroSystem's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان كسي خبر نداره Q6700 تو بازار هست و قيمتش چنده؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Armenia

پيش فرض

دوستان كسي خبر نداره Q6700 تو بازار هست و قيمتش چنده؟
    خیلی سخت بتونی گیر بیاری! قیمتش 320 تومنه

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی سخت بتونی گیر بیاری! قیمتش 320 تومنه
    خيلي گرونه قيمت جهانيش 250 دلار پس بايد صبر كنم ارزون بشه

پروفشنال M659's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    With My Dignity

پيش فرض

از همون لینکی که دادید:
    LGA775 socket for Intel® Core™2 Extreme / Core™2 Quad / Core™2 Duo / Pentium® Extreme / Pentium® D / Pentium® 4 Processors
    Compatible with Intel® 05B/05A/06 processors
    Support Intel® next generation 45nm Multi-Core CPU
    * Please update the latest BIOS to support Intel 45nm CPU
    بله ساپورت میکنه.
    این آخریه هم معنیش اینکه اگر بخواهید از سری 8400 و... که 45 نانومتری هستند استفاده بکنید یه آپدیت بایوس نیاز پیدا می کنید.
    در حال حاضر بازی ها برای چهار هسته ای ها بهینه سازی نشدن یعنی در عمل از تمام پتانسیل اونها استفاده نمیشه ولی در آینده این امکان وجود داره. پس در حال حاضر پردازنده ی سریعتر یعنی کیفیت بالاتر در بازی ها نه مشخصه ی تعداد هسته ی اونها. q6600 قابلیته اورکلاک بسیار خوبی هم داره و از لحاظ multi tasking به علت چهار هسته ای بودن از 8400 دو هسته ای جلو میزنه. 8400 هم از لحاظ اورکلاک خیلی خوبه. یک دوستی چند صفحه پیش یه لینک از اور 8500 (یه مدل بالاتر) گذاشته بود که به 5947 مگاهرتز رسیده بود. پس معلوم میشه اورکلاک هم برای هردو به میزان زیادی قویه. در نهایت q6600 خریدن به گونه ای آینده نگری هستش.
    --------------------------------
    پی نوشت: سوکت جدید اینتل وارد میشه و این 4 هسته ای و 2 هسته ای ها متحول میشه. حواستون به این نکته هم باشه. در مورد قیمت 8400 هم گفتم زیاد قیمت روز دستم نیست و قیمت قطعه هفتگی که سهله روزی تغییر می کنه به هر حال عذر می خوام اگه به روز نبوده.
    البته درسته ولی اگه فرد بتونه با وجود قطعات جدید سیستمشو اپدیت کنه در غیر این صورت Q6600 میتونه انتخاب اینده نگرانه تری باشه
    دقیقا.
    ولی در نظر داشته باشید که اگه اینجوری بخواین فکر کنید بهتره اصلا منتظر سوکت جدید اینتل باشید. در بازی ها در حال حاضر فرکانسه که کارایی رو بالا میبره نه 4 هسته ای بودن ضمن اینکه حافظه سطح دو هم موثره. من شخصا گرچه بازی می کنم ولی ترجیج می دم سیستمی داشته باشم که از قابلیت مولتی تسکینگ بالایی هم برخوردار باشه نه اینکه فقط فرکانس خیلی بالایی داشته باشه کمااینکه همونجور که گفتم پس از یه حدی دیگه فرکانس انقدر تاثیر گذار نیست دوست عزیز. در کل به نظر من با در نظر گرفتن شرایط فعلی برای یه کاربر advanced که بازی بخشی از کاربرد کامپیوتر براشه خرید q6600 از لحاظ قیمت/کارایی به صرفه تره.

تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دقیقا.
    ولی در نظر داشته باشید که اگه اینجوری بخواین فکر کنید بهتره اصلا منتظر سوکت جدید اینتل باشید. در بازی ها در حال حاضر فرکانسه که کارایی رو بالا میبره نه 4 هسته ای بودن ضمن اینکه حافظه سطح دو هم موثره. من شخصا گرچه بازی می کنم ولی ترجیج می دم سیستمی داشته باشم که از قابلیت مولتی تسکینگ بالایی هم برخوردار باشه نه اینکه فقط فرکانس خیلی بالایی داشته باشه کمااینکه همونجور که گفتم پس از یه حدی دیگه فرکانس انقدر تاثیر گذار نیست دوست عزیز. در کل به نظر من با در نظر گرفتن شرایط فعلی برای یه کاربر advanced که بازی بخشی از کاربرد کامپیوتر براشه خرید q6600 از لحاظ قیمت/کارایی به صرفه تره.
    از يه حدي كه نه ولي نبايد انتظار داشته باشيم مثلا وقتي فركانس دوبرابر ميشه سرعت هم دوبرابر شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •