اگر دقت داشته باشید , می بینید که پائین وسیله , نوشته ای هست که ژاپنیه و عمودی نیست.
درسته ولي اون علائم هم كه خط ناشناس ناميده شده هم عمودي هست هم از علائم شبيه خط ژاپني گرفته شده. فرمايش شما فقط ثابت مي كنه ژاپني ها بعضي وقتا افقي هم مي نويسن. نه چيز ديگه.
این نشون میده که ماجرای مربوط به رویت افراد غربی توسط ژاپنی ها در اون وسیله ها منتفیه ; چون هیچ خطی در غرب عمودی نوشته نمیشه.
اين نشون ميده كه اينا افسانه است. نه چيز ديگه.

نوشته شده توسط
seymour
مگه من گفتم "اینها اجداد حاکمین بوده اند"؟ ... خیر - گفتم "به قلمرو اونها میاد" ... پناهنده شدن یک اشراف زاده در قلمرو شوگانها ، نشانه تایید قدرت و اعتبار اینا بوده (مثلاً حاکم اون زمان ناحیه هاراتونو-هاما، لرد اوگاساوارا-ایزومی بوده) ... ژاپن در اون زمان (دوره توکوگاوا) در یه حالت انزوا بوده که حدود 200 سال طول کشیده بوده، و خارجی ها و ارتباط با اونها خیلی واسه عوام جالب و عجیب بوده .. واسه همین این داستانهای تخیلی رواج داشته ... (عکس ضمیمه، کمی بعد از پایان این دورانه)
اين نوشته رو دوباره بخونيد: گفته افسانه اي مبني بر پناهنده شدن يك اشراف زاده ي خارجي نه غربي صرفا.
-----------------
باستانکارها معمولا این نقش رو در ایران بنام اهورامزدا نامگذاری کرده اند:
علاوه بر فرمايشات سيمور عزيز، اين نوشته از ويكي پديا رو ملاحظه بفرماييد. اينها همه نماد هست.

نوشته شده توسط
Wikipedia
بایستهاست که بدانیم فروهر جایگزینی برای اهورامزدا نیست.
از دوران پادشاهی مادها و سپس شاهنشاهی هخامنشیان، نگاره فروهر نشانه نماد میهنی بوده و آدمی را در پیکره و سیمای شاهین تیزچنگ و بلندپروازی نشان میدهد که آنرا نماد توانایی، سر بلندی و فر و شکوه میدانستند و پرچمهای خود را به نما و سیمای شاهین میآراستند.
كلا هم توي ادبيات و هم توي بقيه هنر ها شاهين نشانه ي سربلندي و توانايي ه.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
بقيه شو ننوشتم كه پست طولاني نشه. خودتون بريد بخونيد لطفاً مطلب خوبيه.
البته اگه دوباره دوستان نگن ويكي منبع معتبري نيست و هر بچه اي ميتونه صفحاتشو ويرايش كنه :دي