من لپ تاپ سی ام رو نتونستم پیدا کنم.
تو مرحله ا است که باید کاپیتان مک میلان رو کول کنیم ببریم. اولیش بالای نردبان بود.
دومیش کجاست؟؟
من لپ تاپ سی ام رو نتونستم پیدا کنم.
تو مرحله ا است که باید کاپیتان مک میلان رو کول کنیم ببریم. اولیش بالای نردبان بود.
دومیش کجاست؟؟
اونجایی که داری می دویی به طرف آخرین صحنه اون مرحله همون جایی باید کاپیتان رو بزاری رو زمین همون جایی که قبل از حصار دو طرفت ساختمون هست بیا بین اون دوتا ساختمون روت به طرف اون چرو فلکه باشه بعد میشه دسته چپت یه راهرویی هست ماله ساختمون دسته چپه از اونجایی که وایستادی چیزی معلوم نمیشه ولی آخرش یه لب تاپ گزاشتن نامردا !!!![]()
تشکراونجایی که داری می دویی به طرف آخرین صحنه اون مرحله همون جایی باید کاپیتان رو بزاری رو زمین همون جایی که قبل از حصار دو طرفت ساختمون هست بیا بین اون دوتا ساختمون روت به طرف اون چرو فلکه باشه بعد میشه دسته چپت یه راهرویی هست ماله ساختمون دسته چپه از اونجایی که وایستادی چیزی معلوم نمیشه ولی آخرش یه لب تاپ گزاشتن نامردا !!!![]()
داشت عقده می شد دی:
سلام
بالاخره شرکت پردیس نسخه فارسیو بیرون دادش یا نه؟
میشه یکم بیشتر واسه این توضیح و عکس و اینا بدین. من خودکشی کردم اونقدر که تو اون مراحل دنبالش گشتم و چیزی پیدا نکردم.
متاسفانه حسش نیست اونجا رو دوباره برم عکس بگیرم !!! ولی یک از دوستان همین چند تا پست قبلی رفت و پیداش کرد اون کمکت می کنه !×!
Patch 1.7 برای بازی Call Of Duty 4 منتشر شد.....(برا PC)
دانلود
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان کسی تو بازی مولتی پلیر لول 52 نشده سیوشو برای ما اینجا بزاره .
من تو اینترنت هر چی گشتم نتونستم پیدا کنم .
1دوستان این پچ چه کاری رو میکنه یعنی توی چه چیزی رو تغییر میده؟؟؟؟؟
2 و من میخوام تمام اسلحه ها داخل مولتی پلیر آزاد بشن اما حوصله ندارم که ذره ذره آزاد بشن راهی داره؟؟؟؟؟؟
3 سیو آخر بازی رو هم میتونید از اینجا بگیرد اما خودم هنوز نگرفتمش
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
آقا این پچ چی کار میکنه
من نصبش کردم.
حالا چی کتر کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)