دستت درد نكنه آقا مازيار
دستت درد نكنه آقا مازيار
آخ خوشم مياد . حرف درست رو تو ميزنی. اما اگر تا آخر به اینا توضيح ندی که دست نميکشن.بابا یه m33 بریزین no umd رو فعال کنین دیگه umd رو هم بیخیال شید !!
مثل قضيه بريک شدن ميمونه
قربانت. وظيفمون بود.دستت درد نكنه آقا مازيار
اقا مازیار شما خیال میکنی اون UMD مجانی که میگن پولشو نمیگیرن میگیرن خوبشم میگیرم
راستی در مورد logitech شما گفته بودی پول زیادی میگیره این شرکت پول محصولات با کیفیت و حرفه ایش رو میگیره درسته که برای ما گرونه ولی logitech برای حرفه ای ها ساخته شده
بازي ايي مثل fifa 07 براي psp تقريبا چند مگ فضا ميخاد ؟
fifa رو نميدونم مهدي جان ولي pes7 شيشصد مگ جا ميخاد.ضمنا بستگي به فرمت بازي هم داره كه isoيا cso يا jso و... باشه.
چی؟!؟!؟!
چه خوب شد از دوبی گرفتم من!عجب آدمای عوضی ای پیدا میشن!!!
من بدبخت که هنوزم پولم جایی گیره وگرنه اول تابستون خریده بودم و حالشو میبردم .
پس زياد هم جا نميگيره . يه رم دو گيگ هم بگيرم سه تا بازي جا ميشه . مرسي
مهدي جان شما 4گيگ بگيري بهتره از ما گفتن من خودم 4گيگ دارم كم ميارم بازي مثل نيد فور اسپيد ويا فاميلي گاي بيشتر از 1گيگو خورده اي جا ميگيره.بازم خودتون ميدونيد .
ببين عزيزم دگه داری رو اعصابم راه ميری.اقا مازیار شما خیال میکنی اون UMD مجانی که میگن پولشو نمیگیرن میگیرن خوبشم میگیرم
راستی در مورد logitech شما گفته بودی پول زیادی میگیره این شرکت پول محصولات با کیفیت و حرفه ایش رو میگیره درسته که برای ما گرونه ولی logitech برای حرفه ای ها ساخته شده
صد بار گفتم کسايی که اطلاعات چندانی ندارن بهتره نظر ندن.
عزيزم اصلا هم پولشو نميگيرن خوبم نيمگيرن. تو چی ميدونی.نزار بگم. همونجايی که پی اس پی بدون UMDميده 220 همونجام ميده 220 با UMD.
اینو بدون اما به بعضيا که خيلی تابلو ميزنن يا ناشين همچين ميندازن که ..................
این چيزارو ميفهمی يا نه؟
در ضمن در باره Logitechهم بگم که ميدونم شايد يکی از حرفه ای ترين محصولات رو این شرکت توليد ميکنه اما در برابر پولی که ميگيره ارزش نداره.يعنی ميتونی محصولاتی با همين کيفيت با قيمت کمتری بخری.
متوجه ميشی من چی ميگم.؟ اگر بابات صد تا کارخونه داره که 80 تاش به نام توئه بورو Logitechبخر.
مهدي جان شما 4گيگ بگيري بهتره از ما گفتن من خودم 4گيگ دارم كم ميارم بازي مثل نيد فور اسپيد ويا فاميلي گاي بيشتر از 1گيگو خورده اي جا ميگيره.بازم خودتون ميدونيد .
کاملا موافقم. مهدی جان اشتباهی نکن که بعد حصابی پشيمون بشی.
مطمئن باش با 2 گيگ کم مياری. منم الان ميتونم 2 بخرم اما واستادم پولامو جمع کنم 4 بخرم.
موفق باشی
اشکال نداره.کمی صبر کن اما بعدن ميفهمی که چه با ارزش صبر کردی.!!من بدبخت که هنوزم پولم جایی گیره وگرنه اول تابستون خریده بودم و حالشو میبردم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)