تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 130 از 148 اولاول ... 3080120126127128129130131132133134140 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,291 به 1,300 از 1471

نام تاپيک: سوالات و هرگونه مشکل در مورد زیرنویس و مباحث مربوط به آن در این تاپیک مطرح شود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اقا ارش در مورد استارمکس برنامه رو دانلود کردم عملیات تغییر انجام میشه ولی فایل جدید باز نمیشه با kmplear و windos media pleyer و vlc نتونستم فایل out001 رو باز کنم شما باکدام نرم افزار تونستید فایلو باز کنید؟؟.........در مورد سوال دوم حقیقتا من تازه کارم و اطلاع ندارم چطور فایلو داخل سایت اپلود کنم...لطفا راهنمایی کنید از کجا و چگونه فایل زیرنویسو اپلود کنم ممنون میشم
    خواهش میکنم...
    1-با PotPlayer ، گرچه با اونها نشده با این هم شاید نتونید باز کنید...یک فایل 10-12 مگی رو چک کنید...همونطور که گفتم منم نتونستم فایل حجیم کانورت شده رو پخش کنم...روش کار میکنم اگر شد در جریان میزارمتون.
    2-در انجمن نمیتونید پیوست کنید، آپلودسنتر انجمن هم تکست و زیرنویس رو ساپورت نمیکنه؛ در گوگل سرچ کنید آپلودسنتر از بین سایتهایی که براتون میاره یکی رو انتخاب کنید، مثل up.vbiran.ir بعد فایلتون رو اونجا آپ کنید و اینجا لینکش رو بگذارید..

2. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

تونستم مشکلمو زیرنویسو حل کنم کدک زیرنویسو تو نوت پد به ANSI تغییر دادم مشکلم رفع شد....ولی یه سوال دیگه این برنامه فرمت ass رو اصلا شناسایی نمیکنه من اسمه ass رو به srt تغییر دادم فرمتو شناسایی کرد ولی نمیتونه بخوندش راهی هست بتونه این فرمتو بخونه؟؟؟
    Last edited by یزدان8; 13-10-2013 at 03:37.

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    یه نرم افزار میخواستم که بتونه فایل تصویری یا صوتی که توش به زبان انگلیسی صحبت میشه رو بگیره و
    از طرف دیگه فایل متنی بده
    balabolkaرو امتحان کردم ولی اصلا این تیپی کار نمیکنه کلاس کاری یه چیز دیگس
    مرسی
    Last edited by samfisher7; 13-10-2013 at 18:43.

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام خسته نباشید
    یه نرم افزار میخواستم که بتونه فایل تصویری یا صوتی که توش به زبان انگلیسی صحبت میشه رو بگیره و
    از طرف دیگه فایل متنی بده
    balabolkaرو امتحان کردم ولی اصلا این تیپی کار نمیکنه کلاس کاری یه چیز دیگس
    مرسی
    Balabolka که برنامه تبدیل متن به صوت است.

اما اگر برنامه ای پیدا بشه که فایل صوتی و یا فیلم را به متن تبدیل کنه واقعا کار ما را راحت خواهد کرد.

6. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

این برنامه فرمت ass رو اصلا شناسایی نمیکنه من اسمه ass رو به srt تغییر دادم فرمتو شناسایی کرد ولی نمیتونه بخوندش راهی هست بتونه این فرمتو بخونه؟؟؟
    اول ssa رو به srt کانورت کنید و بعد به subtitle creator معرفیش کنید...
    برای تبدیل ssa به srt میتونید از برنامه قدرتمند [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] استفاده کنید یا برنامه های مشابه دیگر...
    در Aegisub بعد از معرفی زیرنویس SSA به برنامه، رفتن به منوی File گزینه Export ، خروجی (SubRip(SRT از Save as type ...

8. این کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه رامینم's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

دوستان یه نرم افزار هس که میگن میتونی باهاش هر فیلمی رو باهاش زیر نویس فارسی کنی میشه لینک دانلودشو برام بزارین؟

داره خودمونی میشه samfisher7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

مرسی از راهنماییتون
    نظرتون در مورد برنامه یDragon Naturally Speaking
    چیه؟
    میتونه این کارو انجام بده یا نه؟
    اخه اینو میدونم که صدای صحبت کردن انسان رو مینویسه.
    Last edited by samfisher7; 14-10-2013 at 15:56.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا ارش خیلی ممنون که انقدر خوب پاسخ گو هستید....یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه تعدادی از زیرنویس های srt دارم که subtitle creator نمیتونه بخوندش کدکشونم ansi هست ولی باز نمیشه اینم لینک یکیشون اگه وقت داشتی یه نگاهی بهش بنداز ببینید مشکلش کجاست ......اینم لینک.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

12. این کاربر از یزدان8 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

اقا ارش خیلی ممنون که انقدر خوب پاسخ گو هستید....یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه تعدادی از زیرنویس های srt دارم که subtitle creator نمیتونه بخوندش کدکشونم ansi هست ولی باز نمیشه اینم لینک یکیشون اگه وقت داشتی یه نگاهی بهش بنداز ببینید مشکلش کجاست ......اینم لینک.... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    این جور زیرنویسها را یک بار با برنامه sub resync باز کنید و بعد دوباره save کنید، مشکلتان حل میشود.
    ایرادش هم بخاطر فرمت ظاهری زیرنویس است که ایراد دارد وگرنه ربطی به کدکش نداره.

14. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

اقا امیر برنامه رو دانلود کردم هیچ فرقی نکرد ایا باید تنظیماتشو دستکاری کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •