فری عزیز از اطلاعات مفیدی که درباره ان73 میذاری سپاسگزارم گوشی بنده ورزن 2 میباشد با رم 1 گیگ و هنگ زیادی دارد هم در اجرای برنامه ها هم بخصوص موقع فیلمبرداری ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
فری عزیز از اطلاعات مفیدی که درباره ان73 میذاری سپاسگزارم گوشی بنده ورزن 2 میباشد با رم 1 گیگ و هنگ زیادی دارد هم در اجرای برنامه ها هم بخصوص موقع فیلمبرداری ممنون میشم اگر راهنمایی کنید
دوست خوبم تنها راهت بالا بردن ورژن گوشيه. چون ورژن 2 اشكال زياد داره
n93 از n73 خيلي بهتره كه قيمتش 250 تومن گرونتره؟ به غير از دوربين فيلم برداريه بهتر و سيم خروجيه tv ان93 چه برتريهايي داره كه اينقد گرونتره؟؟؟ يكي ميخواد بخره منم گفتم اينجا بپرسم . ممنون.. لطفآ قيمت اين روز اين دو تا رو هم بزاريد. ممنون
سلام سارا خانوم.
اولا مبارک باشه، بعدش اگه ممکنه دلیل انتخابتو بگو.(خیلی کلی گفتم!)
این مدتی که داشتم این دو تا گوشی رو ( K800 و N73 ) بررسی میکردم، تمام نوشته های شما رو به عنوان یک فرد حساس در این زمینه میخوندم.(مثل اون موقع که گفتین K800 رو دیدینو ازقیافش خوشتون اومده ، یا وقتی که N73 پیدا نمیکردینو تازه بعدش سایزشو مناسب آقایون اعلام کردین !!)
منتظر بودم ببینم آخرش کدوم، شما رو مغلوب میکنه! ( K800 یا N73 )
خودم آخرش N73 رو انتخاب کردم.البته قبل از اینکه بفهمم شما اونو خریدین.چون اصلا فکرشو نمیکردم که شما آخرش گوشی بخرین. شرمنده، تو اینجور مسایل، سمجتر از خودم فقط شما رو دیدم. چون منم نمیخوام پولمو دور بریزم. (لطفا بادیگاردتو فعلا نفرست سراغم)
همه چی خوب پیش میرفت تا اینکه موقع خرید که داشتم دوربینشو چک میکردم یه مواردی دیدم که باعث شد N73 از چشمم بیفته: (که ممکنه فقط از نظر من اشکال به حساب بیاد)
1- موقع گرفتن عکس ال سی دی یه پس زمینه آبی بهت نشون میده که البته وقتی عکسو گرفتی میبینی که رنگا کاملا طبیعی هستن. (که خوب، با این میشه کنار اومد. شایدم تنظیمی داشت که من نمیدونستم)
2- مورد بعد که خیلی حالمو گرفت تاخیر در گرفتن عکس بود. ( تقریبا یک ثانیه بعد از صدای شاتر عکس گرفته میشد. حالا بگذردم از سرعت سیو کردنش)
که مورد دوم با توجه به اینکه الان K750 دارم خیلی آزار دهنده بود.(شاید تمام این سخت گیریها به خاطر یه مدت کارکردن با گوشیهای جاوا باشه)
راستی این دو مورد بالا درباره تمام گوشی های N73 صدق میکنه یا اونی که من دیدم مشکل داشت؟
بقیه چیزارو دیگه نتونستم چک کنم چون فروشنده گفت اگه کار دیگه ای میخای کنی اول بخرش !! (البته حق داشت،بیچاره پدرشو در آورده بودم)
خوب حالا با توجه به اینکه الان یکی از کاربرهای N73 هستین، بگین که امکانات غیر قابل انکار و چشمپوشی N73 در حدی هست که بشه از خیر دوربین و سرعت عالی K800 گذشت؟ ( با توجه به مدت کمی که این گوشی رو دارین، انتظار جواب قطعی به این سوالو ندارم)
اگه احساس میکنین حرفتون ممکنه علیه N73 باشه، پی ام بدین.(با توجه به اینکه اینجا کلوپ N73 هستو منم جونمو دوست دارم)
راستشو بخاین من یه K800 سیستم عامل دار میخواستم که آخرش داشت به N73 ختم میشد.(تعصبی ندارم، وگرنه بین دو برند متفاوت گیر نمیکردم)
ضمنا این موضوع رو اینجا مطرح کردم چون نزدیک بود همین چند ساعت پیش عضوی از این کلوپ بشم.
تبصره:
لطفا کسی نیاد دلیلو مدرکو این چیزا بیاره که مثلا فلان سایت گفته سرعت N73 اینه یا دوربین K800 اونه.
چون من ازهمون روز اولی که این دو تا گوشی به طور رسمی معرفی شدن دنبالشونم. طوریکه حتی اسم گربه ی نوه عمه ی سرایدار خونه ی دیزاینر(طراح) این دو تا گوشی رو هم در آوردم !! (لطفا اسمشو نپرسین)
همونطور که دوستمون san paul گفتن شما باید گوشیتو آپدیت کنی دوست عزیز![]()
تفاوت زیاد بین دوربین ان73 و کا800 نیست. اگه برای شما فقط دوربین مهمه بهتره به جای گوشی دوربین بخری.
lcd ان73 بزرگتره و بهتره.
ان73 سیمبیان هست ولی کا800 سیستم عامل نداره.
صدای ان73 که از همه گوشیها بهترتره.
این همه برتری باز هم بگم؟؟؟![]()
شرمنده که من اینو می نویسم فقط خواستم دوستان نهایت کار منو بدونن به کجا کشیده شد
پس از یک بار تلاش ناکام برای خرید n73 ( سفارش دادن به یک مغازه و پرداخت پول به انها و عدم وجود ان در انبار
که قرار شد شنبه پیگیری کنند ) من نظرم عوض شد و با زحمت زیادی یک عدد p990 گرفتم
همین
ولی بازم می گم من چون انتظارات خاصی مثل راحت تر کار کردن با برنامه های افیس و .. یک گوشی صفحه لمسی رو ترجیح دادم والا اگر این ها نبود حتما N73 می خریدم
راستی تا قبل از عید این گوشی N73 خیلی خز می شه چون هر مغازه ای می رفتم قیمت بگیرم می دیدم قبل و بعد من هم دارن قیمت همونو می گیرن (البته این مسئله خز شدن هم یکی دیگه از دلایل ضعیف من برای خرید P990 بود)
ایشالا هم من و هم شما با گوشی ها مون بیشتر حال کنیم
فرزانه
ببینید تاخیر در ذخیره عکس به خاطر پردازش اونه ولی نمیدونم من که عکس ک800 رو ندیدم ولی ن73 ای که دارم الحمدولله عکس خوبی میگیره راستی یه چیزی بگم دوربین ک 800 توی امار گوشی های دور بین دار بهترین دوربیتو داره جالب اینکه ن73 اصلا رتبه ای نیاورده ولی خدایی نمیخوام زیراب بزنما ولی این جور که بوش میاد مثل اینکه دور بین ک800 بهتره برای نقض این قضیه هر کی عکس از ن73 و ک800 داره بزاره تا ارامش پیدا کنیم من که خودم نمیدونم چطوری میشه توی اینجا عکس گذاشت
ممنون از دوستان خوبم ایا موقع اپدیت رم در گوشی باشد یا خیر
دوستان اگه کسی می دونه بگه صدای نویز هنگام فیلم گرفتن رو چگونه میشه برطرف کرد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)