تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 150

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی فایروال Comodo (کلیه مباحث در اینجا)

حـــــرفـه ای majid20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اولا من از ف-ی-ل-ت-ر-ش-ک-ن استفاده نمی کنم و با ip خودم این تست ها رو انجام دادم روی چند فایروال دیگه هم از طریق این سایت ها تست هایی انجام دادم که اکثرا رو passed دادن مثلا onlinearmor zonealarm و از همه جالب تر حتی فایروال خود ویندوز

دوما میشه بگین تنظیمات comodo در چه حالت باشه بهتره که زیادی هم به همه چی گیر نده

سوما می خواستم نظر خودتونو بدونم که ایا میشه به این فایروال اطمینان نمود یا برم سراغ یه فایروال دیگه

با تشکر
    من صرفا یک مثال زدم که بگم نتیجه اینگونه تست ها به شرایط گونگون بستگی داره

ولی آنچه که مسلمه نسخه اینترنت سکیوریتی کمودو تنظیمات بیشتری نسب به نسخه های سابق می طلبه

در زمینه سوال دومت بله مسلما فایروال کمودو بسیار قدرتمنده و قابل اطمینان ...

ولی من به شخصه Outpost Pro رو بخاطر خصوصیات خاص خودش ترجیح میدم

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

دوستان من يه مشكلي با اين كومودو دارم واينه كه يه ليست داره بنام pending كه خيلي از نرم افزاراي دانلود شده را پاك كرده وگذاشته تو اين ليست بعلاوه خيلي چيزاي ديگه كه تو اون ليست هستش و من نمي دونم چي هستن مثل ورودياي رجستري و... گزينه چك رو هم زدم كه يكي دو تاشو sefe دونست و بقيه اش رو هم unknown حالا من مثلا مي خوام اون برنامه اي رو كه دانلودش كرده بودم رو بر گردونم حالا بايد چيكار كنم؟اصلا اگه ميشه يكي از دوستان در مورد كار با اين ليست يه آموزش و توضيحي بده

Pending List چیست ؟

وقتی برای اولین بار کمودو رو نصب میکنید ؛ کمودو اقدام به اسکن پروسه ها و برنامه های سیستم میکنه

کمودو برای اسکن یه دیتابیسی داره که براساس اون ، برنامه های مفید رو تشخیص میده

چنانچه پروسه یا برنامه ای از دید کمودو ناشناخته باشه اونو به Pending List اضافه میکنه

تا ضمن اطلاع رسانی به شما ، از شما برای تصمیم گیری نهایی نظر بخواد

اگر برنامه از دید شما مفید بود با استفاده از گزینه Move to آن را به بخش My Own Safe Files منتقل کنید

اگر برنامه از دید شما مضر باشه با استفاده از گزینه Move to آن را به بخش My Quarantined Files منتقل کنید

اگر هم برنامه مشکوکه و شما هم قادر به تصمیم گیری نهایی نیستید میتونید با استفاده از گزینه Submit

فایل مزبور رو برای کمپانی کمودو فرستاده تا آنها ضمن آنالیز آن ، نظر خود را در آخرین به روز رسانی کمودو اعلام کنند

3. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ashkan22's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

يه مورد ديگه!
    اين فايروال به همه چيز من گير ميده اما اونجائيكه بهش نياز دارم خبري ازش نيست! مثلا من مي خوام جلوي آپديت خودكار برنامه ها رو بگيرم ازجمله آكروبات اما يهو ديدم 100 مگابايت دانلود كرده و اين فايروال هم عين خيالش نيست!!و دريغ از يه هشدار در صورتيكه وقتي مي خوام يه فايل رو كپي كنم هي پشت سر هم اعلان و مجوز و... اعصاب خورد كن صادر ميكنه!!
    حالا گذشته از اين حرفا چجوري مي تونم دستي به اين فايروال اين آكروبات رو معرفي كنم كه آپديت نشه و محدوديت حجمي اينترنت من رو بي خودي حيف و ميل نكنه آخه اصلا دليل من براي نصب فايروال جلوگيري از همين اتصالات سرخود به اينترنت و از بين رفتن ججم ترافيك adsl هستش!!

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

اگه مشکلت صرفا آپدیت خودکار محصولات Adobe هستش که خب نیازی به فایروال نیست و از طریق خود برنامه میشه غیرفعال کرد

برای این کار شما راه حل های زیادی دارید ( از یکی از راه حل های زیر استفاده کنید )

راه حل اول به مسیر زیر رفته و فایل Updater.api رو پاک کنید

C:\Program Files\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat\plug_ins

یا
    C:\Program Files\Adobe\Reader 8.0\Reader\plug_ins

راه حل دوم در داخل برنامه به مسیر زیر رفته و تیک گزینه Allow Speculative Downloading in The Background را بردارید

EDIT - > Preferences -> internet

راه حل سوم پوشه زیر را پاک کرده یا نام آن را عوض کنید

C:\Program Files\Common Files\Adobe\Updater5

راه حل چهارم در پوشه نصب برنامه ( Program Files\Adobe\Acrobat 8.0\Acrobat ) کافیه که فایل AdobeUpdater را پاک کنید

و دهها راه حل دیگر که شاید فایروال آخرین راه حل باشه
    Last edited by majid20; 12-01-2009 at 15:23.

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

ممنون ولي فقط همين يكي كه نيست انواع و اقسام برنامه ها كه نميشه يكي يكي نشت همين كارائي رو كه گفتيد رو براشون انجام داد تا آپديت نكنن يكي از مهمترين وظايف فايروال فكر كنم همين باشه كه بدونيم كدوم برنامه مي خواد به اينترنت وصل شه
    راستي نگفتين نميشه بصورت دستي يه برنامه رو به اين فايروال معرفي كرد كه نزاره به اينترنت وصل شه (مثل زون آلارم؟)

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من به تصور اینکه مشکل شما صرفا برنامه های Adobe هستش اون راه حل ها رو ارائه دادم

اما اگه کلا با این سری پروسه ها مشکل داری باید به مسیر زیر بری

Firewall --> Advanced --> Network Security Policy --> Application Rules

حال پروسه یا برنامه موردنظر خود را انتخاب کنید ( یا باستفاده از گزینه Add اضافه کنید )

با استفاده از گزینه Edit وارد تنظیمات آن شده و تنظیمات اکشن آن را بر روی Block قرار دهید

8. این کاربر از majid20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

بله ممنون دنبال همين بودم كه زحمت توضيحشو كشيديد
    با تشكر

آخر فروم باز noisymind's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

مثل اينكه اين فايروال مورد بيمهري قرار گرفته!
    لينك آخرين نسخه رو ميشه بديد؟ هموني كه رتبش دوم شده.

ولی من به شخصه Outpost Pro رو بخاطر خصوصیات خاص خودش ترجیح میدم
    مزيتهاش رو ميگين؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

مثل اينكه اين فايروال مورد بيمهري قرار گرفته!
    لينك آخرين نسخه رو ميشه بديد؟ هموني كه رتبش دوم شده.

مزيتهاش رو ميگين؟
    سلام دوست عزیز

به آدرس
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    مراجعه کنید

موفق باشید

12. این کاربر از hsj110 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه hsj110's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

یه سوال از اساتید داشتم اگه لطف کنند و جواب بدند ممنون میشم . هر چند که انگار فعلا اینجا

سوت و کور و دوستان کمتر جوابگو هستند . چندتا پست دادم تو جاهای مختلف انجمن هیچکس

نمیگه خرت ......... ...

تا اونجایی که یادم زمان آقا محمد پست رو زمین نمیموند و اگر اشتباه نکنم یه مرجان نامی هم بود

که ایشون نیز خیلی دلسوزانه سوالاتو پیگیری میکردند البته از زحمات اساتیدی چون hamilton و

majid که لطف میکنند و وقت میزارن و واقعا زحمت میکشن نمیشه گذشت ولی به نظر میرسه

چند وقته که جواب سوالات گرداگرد چند محصول و موضوع بیشتر میگرده به هر حال اگه کسی

رقبت داشت جواب بده . اگه نه هم ارث بابامون که نیست . لطفی که دوستان میکنند نخواستن

هم چیزی بدهکار نیستند . در هر صورت گلی که به سر خودشون و سایت میزنن .

( ببخشید این قسمت تبدیل به یه انتقاد یا گلایه شد )

سوال : در قسمت مقایسه آنتی فایورالها اینترنت سکیوریتی comodo نسخه free مقام دوم

راکسب کرده اولا اینکه آیا فایروال این محصول هم به تنهایی این قابلیت رو دارد یا اینکه وقتی

از خود مجموعه استفاده میشه این نتیجه به دست میاد .

اگر جواب مثبت پس چرا در تست از فایروال به تنهایی استفاده نمیشه ؟

دوم اینکه آیا تا کنون آنتی ویروس همراه این فایروال محک خورده یا خیر ؟

قبلا ممنونم
    Last edited by hsj110; 30-05-2009 at 23:03.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •