آره ارش جان ولي فكر كنم اونا پاك بشه جات خالي هنوز تو اون تاپيكه پست نداده يه صفحه كامل ميشدنوشته شده توسط Arashi
![]()
آره ارش جان ولي فكر كنم اونا پاك بشه جات خالي هنوز تو اون تاپيكه پست نداده يه صفحه كامل ميشدنوشته شده توسط Arashi
![]()
خب اینا رو می نویسم برای اونایی که در این موقع حضور نداشتند :
- یه رکورد به جای ماند . در عرض کمتر از یک ساعت 30 صفحه تاپیک مربوطه پیش رفت
- خوشبختانه تلفاط جانی نداشتیم . ( با تشکر از خودم و تیم پزشکی پی سی ورلد !!! )
- بعد از اینکه 30 صفحه شد حدودا از صفحه 22 یا بیشتر بود که یواش یواش انتقال به کنفرانس یاهو شروع شد
- بعد از مدتی در کنفرانس یاهو بعضی از دوستان به یه چت روم دیگه که آدرسش رو مافیا در آخرین پست اون تاپیک داد رفتند
از نکات جالب توجه می شه به اینا ذکر کرد :
در حالی که اعضای انجمن حدود چند روز غذا نخوردند و آماده یه یه پذیرایی توپ بودند هیچ گونه پذیرایی صورت نگرفت و در حالی که هزاران گشنه تقاضای کیک می کردند مدیران محترم سایت ( آقا سینا و آقا میثم ) کیک رو بین خودشون تقسیم کرده و نوش جان کردند !!!
علی عزیز مدیر سایت بعد از مدت ها به انجمن سر زد و ما رو سرافراز کرد
امیر پی سی نیم ساعت داشت تو کنفرانس ساهو حرف می زد ولی کو گوش شنوا !
یکی تو کنفرانس یاهو می گفت منو ضایع کردین و ...
رکورد سایت در کمال نا باوری شکسته نشد !!!
رکورد بیهوده نویسی در سایت شکسته شد
در قسمت دوم چت ها ناگهان دختری پیدا شد و با صدای خود همه نظر ها رو به خودش جلب کرد به طوری که بسیاری از دوستان عزیز از کنفرانس یاهو رفتند و به آنجا نقل مکان کرده و بسیاری هم ویس ( voice ) خوشون رو قطع کرده و اونجا رو چسبیده بودند . فقط منو امیر پی سی مونده بودیم تک و تنها !
در آخر کنفرانس یاهو که هنوز دوستان فعالیت می کردند تبلیغات هایی صورت گرفت از قبیل : پرسپولیس سرور استقلال و فایر فاکس بهترین مرورگر و به این تاپیک سر بزنید و ... !!!
در این میان طرفداری های آقا مهدی از پرسپولیس زبانزد بود و مورد تشویق سایر اعضا هم قرار گرفت ...
...
این پست اگه اجازه داده بشه کامل تر هم می شه . پس تا بعد ...![]()
نويد جان حواست نبود منم بودم . من بعدن رفتم تو اون رومه . راستي اون دختره كي بود؟در قسمت دوم چت ها ناگهان دختری پیدا شد و با صدای خود همه نظر ها رو به خودش جلب کرد به طوری که بسیاری از دوستان عزیز از کنفرانس یاهو رفتند و به آنجا نقل مکان کرده و بسیاری هم ویس ( voice ) خوشون رو قطع کرده و اونجا رو چسبیده بودند . فقط منو امیر پی سی مونده بودیم تک و تنها !
تویه 10 دقیقه که منو انداختین بیرون این همه اتفاق افتاد ؟
نويد جان عزيزهمو رو كه جمع بستي
آرش جان عزيز جاي شما خالي بود تا مي خواستي يك پست بدي از صفحه يك ميرفت صفحه شش
اقا ما هر کار کردیم نتونستیم بیائیم توچت روم ولی دورادور هواتونا داشتیم
مخلص همه بچه های این انجمن
قربونت -نوشته شده توسط mehdi3267
آقا ميثم حداقل كيك رو تنهايي خورديد يه عكس ازش مي گرفتيد ميداديد دسته بچه ها بعد هپل هولش مي كرديد
موفق باشيد![]()
![]()
جای من خالی .... :mrgreen: متاسفانه انیم ساعت دیر رسیدم دیدم سایت نمیاد بالا یکم با نوید و mpsjavad و دو کلمه با .... حرف زدیم و رفیتم پی درس :mrgreen: :mrgreen: . مبارک باشه تولد پی سی ورلد و ... :mrgreen:
شرمنده :oops: شرمنده شرمنده :oops: شرمنده :oops:
نتونستم يه لباس آبرومندانه پيدا كنم تا بيا م (مسابقه داشتم )
ابشالله صدمين سال جشن اين سايت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)