دوربين K800i با كيفيت بسيار بالا عكس ميگيره و من حتي آن را به N80 هم ترجيح ميدم
آقاي فري خان اينجا هرجا شايد گوشي مورد نظر شما محاسن زيادي داشته باشه ولي مطمعنا معايبي هم داره همانطور كه سوني اريكسون داره .بنابراين حمايت بي منطق باعث انحراف دوستان ميشه پس اول محاسن گوشي مورد نظر را بگو.سپس با مثلا سوني اريكسون مقايسه كن و نتيجه گيري را به خريدار واگذار كن. بنده تا به حال گوشيهاي 6600-N70 - N73 - w700i-w800i-w810 -N80 را داشته ام از برخي لحاظ نوكيا و از لحاظي ديگر سوني اريكسون بهتره. در يك جمع بندي به اين نتيجه رسيده ام كه دو حسن نوكيا داشتن سيمبين و صداي نه چندان شفاف ولي بلند است.از اين لحاظ سوني اريكسون اگر چه كمي صداي پائين تري داره ولي صداي فوقالعاده شفاف و رسايي داره.در محدوده قيمتي 400000-500000تومان هم سوني تجهيزات بهتري در اختيار شما ميگذاره ولي نوكيا با قيمتي بالا تنها پول اسمشو ميگيره.در ضمن الان حدود دو ماه است كه K800i خريدم و بسيار هم از آن راضي هستم چون خوش استيل با كاركرد صوتي و تصويري بسيار ايده آل است.
Last edited by rezadaewoo1; 15-02-2007 at 09:35.
من طرف نوکیا هستم .ولی شما به دوربین ان 80 میگی دوربین!!!!!
فقط ان73
n73 جا موند عجیبه...........
harf in dosttaze varedemon kamelan taiid mishe
خيلي عالي بودآقاي فري خان اينجا هرجا شايد گوشي مورد نظر شما محاسن زيادي داشته باشه ولي مطمعنا معايبي هم داره همانطور كه سوني اريكسون داره .بنابراين حمايت بي منطق باعث انحراف دوستان ميشه پس اول محاسن گوشي مورد نظر را بگو.سپس با مثلا سوني اريكسون مقايسه كن و نتيجه گيري را به خريدار واگذار كن. بنده تا به حال گوشيهاي 6600-N70 - N73 - w700i-w800i-w810 -N80 را داشته ام از برخي لحاظ نوكيا و از لحاظي ديگر سوني اريكسون بهتره. در يك جمع بندي به اين نتيجه رسيده ام كه دو حسن نوكيا داشتن سيمبين و صداي نه چندان شفاف ولي بلند است.از اين لحاظ سوني اريكسون اگر چه كمي صداي پائين تري داره ولي صداي فوقالعاده شفاف و رسايي داره.در محدوده قيمتي 400000-500000تومان هم سوني تجهيزات بهتري در اختيار شما ميگذاره ولي نوكيا با قيمتي بالا تنها پول اسمشو ميگيره.در ضمن الان حدود دو ماه است كه K800i خريدم و بسيار هم از آن راضي هستم چون خوش استيل با كاركرد صوتي و تصويري بسيار ايده آل است.
كاملآ تاييد ميشه
دوست من گیگفته تئ این قیمت سونی بهتر امکانات داده؟
فیمبرداری N73 بهتره یا K800 خداییش. کا 800 3GP هم نمیگیره
عکسبرداری تنها برتر ی کا 800 وضعیت شب به خاطر فلاش زنون .در روز ان73 بهتر میگیره
ان73 بهترین صدا رو داره چه از کیفیت و بلندی
سیمبیان از همه مهمتر
دیگه چی میخوای و یکم تعصب رو بزار کنار
در ضمن من ان 73 ندارم .فک نکنی من دارم و چون دارم بهترینه
ما با 7610 خودمون حال میکینم
دوست عزیز بزار این دوستانمون خوش باشن![]()
آنچه که عیان است ................چه حاجت به بیان است![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)