تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 522 اولاول ... 3910111213141516172363113513 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 5218

نام تاپيک: كلوپ K790-k800-k810

آخر فروم باز bineshan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

سلام بچه ها اميدوارم حالتون خوب باشه بالا خره درسه ما هم تمام شد زديم تو سر مهندسي
    اين مدت كه كه نبودم بعضي دعوا ها سر بهتر بودن كا800و ان73 بود من اينا رو يه بار نوشته بودم اگه نديد دوباره ببينيد خودتون تصميم بگيريد

اينا رو ببينين نظر بدين(در مورد ان73)

خب اول از ریویو سایت gsmarena مواردی رو نقل میکنم...

Quote:
    Loose camera cover
    The cover of the camera[...]it went loose after mere few days of usage.

خب این که از وضع کاور دوربین که بعد چند روز شل میشه

Quote:
    Uncomfortable and cheap-looking numeric keypad

صفحه کلید نارحت کننده و به نظر ارزون قیمت

Quote:
    No memory card included.The original package of Nokia N73 does not contain a memory card.

مموری کارت هم که همراهش نیست...واقعا که خسیس بازی حدی داره

Quote:
    Already in the review commenting Nokia N80 we mentioned the looseness of the cover of its memory card slot. In Nokia N73 the situation is pretty much the same: the oblong cover hangs on a very thin plastic part as a result of which it may be lost anytime.
    Its cover is not easy to open

همون جوری که توی ریویو ان 80 هم اشاره شده که در مورد ان 73 هم مصداق داره
    ...محافظ جای مموری کارت افتضاحه و هر ان ممکنه کنده بشه. ضمن اینکه باز کردنش هم سخته

Quote:
    Bear in mind however, that legibility of N73's display remains rather poor under direct sunlight

توی نور مستقیم هم برای خوندن کلمات صفحه کلید مشکل دارید

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

باز هم به نقل از gsmarena:(در مورد ان73)

Quote:
    No Wi-Fi
    But I know and expect your response: "Where's Wi-Fi?"... Well, nowhere...The absence of Wi-Fi damns the phone... gives it a black point...and may easily be a decisive matter at the moment of purchase.

خب خبری هم از wi-fi هم که نیست شکر خدا....درسته تو ایران شاید کاربرد کمی داشته باشه به هر حال گفته که یه عیب محسوب میشه....

Quote:
    Web browser does not work in landscape mode

خب مرورگرش هم که حالت landscape نداره....البته گفته این همونی هست که توی E70 هم استفاده شده و اونجا این قابلیت رو داشته...یعنی اشکال از مرورگر نیست از گوشیه!!

در ضمن اشاره ایی هم شده به باتری که با استفاده معمولی 2 روز کار میکنه...یکم هم بیشتر باهاش ور برید میشه 1 روز....برای یه باتری 1100 میلی امپری نتیجه خوبی نیست

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

به نقل از موبایل ریویو:(در مورد n73)

Quote:
    The building quality appears very good just until the moment to put your fingers on the back cover with an integrated lens shutter. At the left of the latch there is a cavity, which makes the entire casing groan and crack even at slightest touches. That’s the worst thing about the N73’s assembling quality and it’s almost impossible to deal with without special tools - foam-rubber or other soft material laid under the cover doesn’t save the day

اینجا هم به همون کیفیت پایین قاب پشت گوشی اشاره شده که توی gsmarena هم اشاره شده بود .... باید موادی مثل فوم و...زیرش گذاشته بشه....جالبه نه؟

Quote:
    The keypad found on Nokia N73 is beneath criticism – it occupies the bottom end of the handset and moreover proposes congested numeric keys area. Nevertheless managing the phone single-handedly is still possible, yet awkward to a high degree. Thus the keypad receives “below average” mark for ease of use due to functional keys (menu, edit, C, Multimedia) edging the keypad (similarly to Nokia N72), which might proved to be unhandy

باز هم اینجا به مشکل صفحه کلید اشاره شده که اونجا هم اشاره شده بود....جالبه!!! نمره زیر متوسط...

Quote:
    The Nokia N73’s joystick gives one more cause for lashing the handset’s ergonomics. It is considerably drowned inside the casing, so that your experience will be not even unpleasant - something worse. As far as I remember not a single smartphone by Nokia has carried such mediocre joystick until today.

جوی استیک هم که حسابی مشکل داره

الان نظرتون چيه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

اگه كسي مي تونه دفاع كنه.........از ان73

Banned
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

برادر من خودتم میدونی از هر چیزی بد استفاده کنی خراب میشه به نظر من اگر قراره قاب پشت گوشی ن73 خراب بشه اول باید برای ک800 خراب شه چون عین یه تیکه جسم زاید محافظ لنظش زده بیرون

ولی از هر چیزی که بگذریم گوشی باید بگیری که سیستم سیمبیان داشته باشه ن73 تازه برنامه های ک800 ساپورت میکنه

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

برادر من خودتم میدونی از هر چیزی بد استفاده کنی خراب میشه به نظر من اگر قراره قاب پشت گوشی ن73 خراب بشه اول باید برای ک800 خراب شه چون عین یه تیکه جسم زاید محافظ لنظش زده بیرون

ولی از هر چیزی که بگذریم گوشی باید بگیری که سیستم سیمبیان داشته باشه ن73 تازه برنامه های ک800 ساپورت میکنه

اينم حرفيه
    نظرت كاملا محترمه

اگه نباشه جاش خالی می مونه ilailaila's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    shirazzzzz

پيش فرض

بابا اینجا تاپیک کا800 هست !!!!!!!!تاپیک مقایسه ان 73 با کا 800 که نیس؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

سلام دایی بلال اینارو با ک800 گرفتی راستشو بگو الکی بازار گرمی نکن
    باور نداري برو تو پروپرتايز و سر برگ summary و كمرا مدل رو ببين

جدا تو سرعت 90 اینارو گرفتی ؟ عجب سرعتی داره شاتر K800 ... لامصب کیفیت عکساشم خیره کنندس !
    به جان خودم

داره خودمونی میشه alireza999's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    تويه كلبه لب دريا

پيش فرض

فكر نكنم باشه تو ايران من كه نديدم
    اين رنگش تعداد محدودي به بازار عرظه شد
    اين طور هم كه اين فرنگي ها ميگن اين رنگش اولين بار تو فيلم جيمز باند به نمايش در اومد

آخر فروم باز R@R#M@N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    قومس ( سمنان )

پيش فرض

من كه نميبينم چه رنگيه (يعني عكس باز نميشه)
    اگه قهوه اي ه
    من ديدم
    سمنان يه مغازه داره و اختلاف قيمتش با مشكيش 5 تومنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •