465 تومن![]()
![]()
مگه ارزون شده؟![]()
465 تومن![]()
![]()
مگه ارزون شده؟![]()
چون تازه گرفتم و سریع اپدیتش کردم متوجه تغیراتش نشدم و کلا احساس میکنم باید گوشیه خوبی باشه در ضمن من گوشیمو از مجتمع بهار توی خیابان بهار شمالی گرفتم (پیچ شمیران) راستی ID من تو Yahoo اینه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اگه میتونی یه pm بده الان ان لاینم ممنون
مبارک باشه !
انشاا... صد سال کار کنه![]()
![]()
![]()
من ان73 رو 460 تومان با گارانتی متفرقه خریدم اگه دوست داشتید آدرسش رو قرار بدم
بله الان قیمتش با گارانتی متفرقه همینه بازم میگم منم دیروز گرفتم
سلام
خدمتتون عرض كنم كه اگه ظاهرش رو بپسندين از نظر كاركرد خيلي عاليه.امكانات-سرعت بالا-كيفيت و بلندي صداي عالي و ...
سلام
بین ان 70 و71و72 و سونی اریکسون دبلیو810 کدام را انتخاب کنم؟
موبایلم باید صداش بلند باشه و برنامه هم بشه حسابی روش ریخت
راستی صفحه نمایشش هم بزرگ باشه
ابعاد صفحه نمایش ان 70 و 72 چقدره؟؟؟
ممنون
سلام
با توجه به اينكه مي خواي برنامه نصب كني بهترين انتخاب N71 هست.N70 هم هست ولي كيفيت و بلندي صداي N71 رو نداره و همينطور كيفيت عكس N71 هم خيلي بهتر.از نظر سايز تصوير هم N71 كاملا برتر.
n71:Size 320 x 240 pixels, 36 x 49 mm
n70:Size 176 x 208 pixels, 35 x 41 mm
n72:Size 176 x 208 pixels
قرار بده جونم
سلام اونایی که N73 دارن لطفا راهنمایی کنن که بهترین حالت برای دوربین N73 برای فیلمبرداری کدوم حالته؟ مثلا بگید حالته White Balance گزینه Automatic از بقیه بهتره یا Color Tone حالته Normal بهتره ممنون میشم اگه راهنمایی کنین چون من با فیلمبرداریش یه مقدار مشکل دارم چون در حین فیلمبرداری هاله های سفید افقی بصورت ممتد ظاهر میشه و اون شفافیت معمول رو نداره در صورتی که در حالته عکسبرداری واقعا عالیه میخوام بدونم ایا باید گزینه هاشو تغییر بدم یا .......؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)