سلام من حمید هستم ساکن کرج و 27 سال دارم
سلام من حمید هستم ساکن کرج و 27 سال دارم
سلام دوست من،
درست که انجمن زبان نسبت به مابقی انجمن ها چندان فعال نیست اما در هر صورت انجمن روبه رشد و با ظرفیتی و همهء بچه های اونجا مشتاقانه سعیشون رو می کنن راستی نظرتون رو راجع به وبلاگ و کتابم نگفتی![]()
![]()
حمید جان سلام عزیز کدوم فروم بیشتر فعالیت می کنی چند وقت یک بار به این فروم سر میزنی ؟ یه خورده بگو از خودت ..سلام من حمید هستم ساکن کرج و 27 سال دارم
متاسفانه اینجا جاش نیست شما اول در تاپیک زیر اعلام کن بعد ما اگه نظری بود منعکس می کنیم :سلام دوست من،
درست که انجمن زبان نسبت به مابقی انجمن ها چندان فعال نیست اما در هر صورت انجمن روبه رشد و با ظرفیتی و همهء بچه های اونجا مشتاقانه سعیشون رو می کنن راستی نظرتون رو راجع به وبلاگ و کتابم نگفتی![]()
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این هم انجمن وبلاگ و سایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
راستش من وقت زیادی برای سر زدن به فرومهای مختلف رو ندارم واین اولین فرومیه که در اون عضو شدم و معمولا از وقتی عضو شدم هر روز به این فروم سر میزنم
خب حمید جان شما برای چی اصلا عضو شدی از مجا با پی سی آشنا شدی ؟ اولین تاپیکی که دیدی کدوم بود؟راستش من وقت زیادی برای سر زدن به فرومهای مختلف رو ندارم واین اولین فرومیه که در اون عضو شدم و معمولا از وقتی عضو شدم هر روز به این فروم سر میزنم
من دنبال فرهنگ لغت دهخدا میگشتم که یکی از دوستانم به نام ماهان پی سی رو به من معرفی کرد .
واین تاپیک اولین تاپیکی بود که از آن دیدن کردم ولی هنوز چیزی رو که میخواستم پیدا نکردم.
اگر دنبال نرم افزار هستی در قسمت معرفی نرم افزار در خواست بده فورا بهت کمک می کنن !
در ضمن سرچ هم می کردی !
سلام من اردلان هستم.اشتباه نکنید من عضو جدید نیستم من همون ardalan shahabi قبلیم که پسورد کاربری قبلیمو گم کردم چون که سه ماه اینترنت نرفتم.
برات یه ایمیل اومد از انجمن
به آدرس : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برو پسورد رو درست کن دوست خوبم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)