از توضیحت واقعا ممنونم
من از 130 سوال کردم گفت در آینده نزدیک همه رو فعال می کنن و شرکت در حال مذاکره است![]()
از توضیحت واقعا ممنونم
من از 130 سوال کردم گفت در آینده نزدیک همه رو فعال می کنن و شرکت در حال مذاکره است![]()
موافقم. من خودم 912 داشتم. دادم ایرانسل گرفتم. الان هم داره عالی کار می کنه.
اپراتور اول و ارایه سيم كارت چند ظرفيتي
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران، از ارائه سيم كارتهاي چند ظرفيتي توسط اپراتور اول طي ماههاي آينده خبر داد.
دكتر وفاغفاريان ، در گفت و گو با خبرنگار ايلنا ، با بيان اين كه برخي از گوشيهاي تلفن همراه موجود در بازار قابليت قراردادن دو يا سه سيم كارت را دارا هستند ، اظهارداشت: در حال حاضر شركت ارتباطات سيار در صدد است تا طبق فرآيندي امكان استفاده از سيمكارتهاي چند ظرفيتي را فراهم كند.
وي ، افزود: در اين روش مشتركين تلفن همراه اپراتور اول قادر خواهند بود بر اساس نياز خود از سيم كارتي استفاده كنند كه قابليت جاي دادن چند شماره سيم كارت را در كنار هم داشته باشد.
دكتر غفاريان، با بيان اين كه در حال حاضر اين طرح براي شمارههاي اپراتور اول امكان پذير خواهد بود، يادآور شد: اين سرويس ظرف چند ماه آينده ارائه خواهد شد.
رييس هيات مديره شركت مخابرات ايران، خاطر نشان كرد: در صورتي كه از اين سيم كارتهاي خاص بتوان براي چند شماره استفاده كرد مطمئناً هزينه استفاده از آن بالاتر خواهد بود
ممنون از این تاپیک خوب، من یه سوال داشتم حالا ما اومدیم و ایرانسل خریدیم بعد خواستیم بفروشیم، باید چه کار کمنیم؟ قیمتش چنده؟
سلام دوستان.
من قبلا 0912 داشتم ولی الان دادم به مامانم و رفتم یه ایرانسل خریدم. به شدت و خیلی خیلی ازش راضیم. من در شهرک اندیشه هستم. جایی که آنتن ملارد کرج با من چند کیلومتر فاصله داره، اما بازم آنتنم پره و صدا عالی و اس ام اس سری میره و میاد. یکی از دوستان هم گفته بود که دیر بوق آزاد میزنه که اصلا اینطور نیست. تا call را میزنید 2ثانیه بعد بوق میزنه... در مورد اس ام اس به 0912 هم باید بگم که اس امس از 0912 سریع میاد اما از ایرانسل به 0912 بعضی وقتها طول میکشه که اونم به خاطر شلوغی SMS CENTER ایا 0912 است نه مشکل ایرانسل. با خود 0129 هم وقتی به یه 0912 دیگه اس ام اس میدیم بعضی اوقات طول میکشه.
من که آنتن tci تا خونمون 500 متر هم فاصله نداشت هی آنتن میرفت هی میومد. بعضی اوقات هم پر پر بود ولی بوق نمیزدو قطع میشد یا network busy.....
به هر حال اگه بم یه 0912 بدن که با ایرانسلم عوض کنم، نمیکنم! (به هزار بدبختی از طریق شماره طلایی یه شماره ی رند گرفتم)
هیچ وقت تا حالا خارج از دسترس نبودم تو تهران یا جاده دماوند و کرج. همه چی روبراست و عالیه....
اما یک نکته به اونا که میگن tci خوبه....
یه سر به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزنید تا ببینید که tci از 10 12 سال پیش فعالیتش را شروع کرده. اما بازم مردم راضی نیستند. یعنی چون اون موقع تا 2 سال پیش که بحثٍ هیچ اپراتور دیگه جز TCI نبوده، مخابرات با سستی عمل میکرده. اما حالا افتاده تو یک رقابت سنگین با تالیا و ایرانسل که به یقین عقب می افته.
حالا ایرانسل چند ماهه که اومده داره میترکونه. اون موقع یادمه بابام با 460 تومن سیم کارت ثبت نام کرد(آزادش 1 تومن بود). تو خونه که آنتن نمیداد. بیرون هم نقطعه ای بود. حالا ایرانسل 3 ماهه کل کرج و تهران و .... آنتن میده. کامل.
خوب من که میگم هرکی TCI داره و نمیخواد بفروشه نفروشه، فقط تعصب را کنار بزاره و فنی به موضوع نگاه کنه. آخه شما کی فکر میکردید که خودتون شمارتونو بتونید انتخاب کنید؟
فقط تنها مشکلی که در ایرانسل من باش مواجه شدم نیوفتادن شماره بعضی اوقات است که اونم امید وارم حل بشه.
در آخر یه سوال داشتم از بعضی افرا که میگفتند با ایرانسل میشه یه کارهایی کرد تا شمارت نیوفته تو گوشی طرف مقابل. باید چه کار کرد برای این که نیوفته؟؟؟
باید ببری همون نمایندگی که خریدی یا هر نمایندگی دیگه. آدرس نمایندگی ها تو سایت ایرانسل ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) هست. اگه هنوز استفاده نکرده باشی احتمالاً 130هزار تومن و اگه کارکرده باشه حدود 100هزار تومن می خرن.
این امکان که هنوز فعال نیست ولی وقتی که فعال باشه اگه مثلاً می خوای با شماره 09352222222 تماس بگیری و نمی خوای شماره ات بیفته باید این کد رو وارد کنی:
09352222222#31#
و کلید برقراری تماس رو بزنی
برای هر شماره ای که نمی خوای شماره ات بیفته باید این کار رو انجام بدی.
خود سایت ایرانسل وقتی که این خدمت راه بیوفته توضیحات کاملی راجع بهش ارائه می کنه.
شهاب سامسونگ عزیز
با این جوابهای دقیقی که شما میدی به نظر میرسه که شما مدیر عامل ایرانسل باشیخداییش خیلی خفنی
![]()
ايرانسل توي اروميه كه درست و حسابي آنتن نميده؟
ولي تا يساله ديگه كولاك مي كنه!
سلام
آقا چيرا هيچكس اين قضيه رو جدي نميگيره.
خدمت دوستان عارضم كه امروز برا من قبض موبايل اومد
وقتي مبلغ قابل پرداختو با اون چيزي كه تايمر گوشيم نشون ميداد مقايسه كردم فكم افتاد![]()
حدودا 4 برابر
به نظر شما اين مهم نيست؟
اگه ايرانسل اين قضيه رو حل كنه كه بعيد ميدونم(چون زنگ زدم به 130 و پرسيدم تا كي ميخواين دقيقه اي حساب كنين گفت: هميشهبه نظر من بهترين اپراتور در كشور خواهد شد.
درنهايت از اينكه پست تكراري زدم عذر خواهم.
درسته اینجوری نمیشه دوام آورد
همه امکانات ایرانسل چه حالا چه در آینده جبران این موضوع رو نمی کنه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)