سلام
تا حالا كسي Advanced English Dictonary روي w950 نصب كرده ؟
بعد از اينكه نصبش كردم ، وقتي مي خوام اجراش كنم پيغام "NOT FOUND" ميده.
مي دونيد دليلش چيه ؟ چيكارش كنم ؟
سلام
تا حالا كسي Advanced English Dictonary روي w950 نصب كرده ؟
بعد از اينكه نصبش كردم ، وقتي مي خوام اجراش كنم پيغام "NOT FOUND" ميده.
مي دونيد دليلش چيه ؟ چيكارش كنم ؟
سلام و خسته نباشید....من چند تا سوال داشتم مبشه کمک کنید؟؟؟؟؟
1.این برنامه ها کامل هستن؟؟؟اخه شنیدم که اگه کامل نباشن وقتی تموم شد وقتشون مجبوریم گوشی رو فلش کنیم!!!...
2.من w950 دارم واسه خوندن sms فارسی چه کار کنم؟؟؟؟
3.گوشی من pic msg دریافت نمیکنه!!!!واسه این کار برنامه ای هست؟؟؟؟؟؟
4.یه برنامه کامل و خوب برای رمز گذاشتن رو smsها میخوام؟
5.یه برنامه کامل و خوب برای رمز گذاشتن رو پوشه های عکس و موزیک و ... میخوام؟
لطفا اگه میشه برنامه ها کامل باشن چون من خیلی به گوشیم حساسم و اینجا هیچ کس نیست که به دادم برسه اگه نیاز به فلش یا غیره داشته باشه
سلام دوستان من دنباله IM+ yahoo, messenger کرک شده برای p990 میگردم.ممنون میشم کمک کنید!
آقا من یه سوال داشتم . من در این زمینه آماتورم سوالم اینه که من وقتی یه برنامه رو مثل ADL رو برای سریه Uiq3 دانلود کردم توی فای زیپش دو تا فایله به نام های ADL-signed و ADL-unsigned که نمی دونم باید چه کار کنم . فایل ADL-unsigned رو میشه نصب کرد ولی فایل ADL-signed رو وقتی اجرا می کنم این ارور رو میده : Constraints imposed by a developer mode certificate have been exceeded و بعضی اوقات یه ارور در رابطه با Protect می ده.
دوستان واسه P990 برنامه ی Safe Note وجود داره یا نه ؟
اگه نه آیا خود گوشی یه همچین برنامه ای داره که بشه روش متن و یادداشت نوشت بدون محدودیت کاراکتری و و تعدادی و با مدیریت بالا ؟
ممنون
ضمن تشکر و خسته نباشید به blue galaxi عزیز .... اگه ممکن هست این برنامه anfycallfilte رو یه جای دیگه آ پلود کن 0 آخه نمیدونم چرا دانلود نمیشه!!!!!
اگه ميشه يكي به من بگه چه طور مي تونم با فرمت رار برنامه به گوشيم نصب كنم . گوشي من پي 990 ولي فرمت رار رو قبول نمي كنه
Last edited by J.Damon; 18-09-2007 at 14:56.
شما ابتدا بايد به وسيله برنامه winrar تو كامپيوتر اون فايلا از حالت فشرده خارج كنيد و وقتي به فرمت sis تبديل شد بريزيد رو گوشي و بعد نصبش كنيد.
واقعا ممنون از این پسته حیاتیت
د م ت گ ر م
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)