دوست عزیز! لطفا سوالتون رو فقط در یک پست مطرح کنید...
در تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها هم سوالتون رو مطرح کرده بودین که اونجا جوابتون داده شده.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز! لطفا سوالتون رو فقط در یک پست مطرح کنید...
در تاپیک حل مشکلات در اجرا و نصب بازی ها هم سوالتون رو مطرح کرده بودین که اونجا جوابتون داده شده.
البته كلا اين موتور Unreal3 اينطوري رندر ميكنه ظاهرا. فكر ميكنم ايني كه شما ميگيد صفحه تار هست يكي از افكتهاي بازي باشه. شما اگه تو تنظيمات motion blur يا شايد يه چيز ديگه بود، رو غير فعالش كنيد يه مقدار حالت blur كمتر ميشه.
شايد از اين باشه اما اين موتور هم فكر نكنم مشكلي در رندرينگ داشته باشه
شايد مشكل از جاي ديگه باشه
بهتره تمام گزينه هارو خاموش و فعال بكني تا به نقطه مشكل برسي![]()
آقا یه سوال دارم :
یکی که این بازی رو انجام داده بگه که این بازی شبیه ghost recon هست یا نه ... چون من حالم از ghost recon بهم می خوره (خیلی ماست بود)..... حالا می خوام بدونم اینم اونجوریه ....؟
بازی Tom Clancy's Rainbow Six Vegas اتفاقا از لحاظ کنترل و دادن دستورات و سرعت, بسیار بهتر از Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter هست. پیشنهاد میکنم این بازی رو به هیچ وجه از دست ندید.
من هم موافقم که بازی Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter روند بازی بدی داشت ولی در مورد Tom Clancy's Rainbow Six Vegas این حرفو به هیچ وجه نمیشه زد.
فقط میتونم بگم که کسانیکه از Tom Clancy's Rainbow Six Vegas رضایت دارن بهتره Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 رو هم از دست ندند.
تاپیک Tom Clancy's Rainbow Six Vegas 2 در این آدرس:
آدرس تایپیک شو خودم میدونستم
ولی حالا برای کاربرای دیگه خوبه استفاده میکنند
شما تقریبا میتونید با بالاترین گرافیک رون اجرا کنید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)