تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 168 اولاول ... 3910111213141516172363113 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 1672

نام تاپيک: « معرفي و بحث آنتي ويروسها »

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

كركي جان اين كه يك عكس رو بزاري و بنويسي بدون شرح كه دليل و منطق نمي شه. من بارها گفتم كه خيلي از سايتها نظر خودشون رو در مورد آنتي ويروس ها مي دن اما اون سايتي كه معتبرترين هست و همه قبولش دارند virusbtn هست كه nod32 رو بهترين معرفي كرده.

اگه نباشه جاش خالی می مونه sayedreza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    ساحلی در عمق دریا

پيش فرض

سلام
    آقا مهدی آنتی ویروس من دیگه اون یوزر و پسوردو قبول نمیکنه وآپدیت نمیشه کاریش نمیشه کرد؟

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

لطفا كمي صبر كنين
    اگه يه راهي باشه حتما ميگيم
    اگه هم نه از خير اين آنتي ويروس ميگذريم
    و به كاسپر يا بيت ديفندر يا ... پناه مي آوريم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اولا که من فکر نميکنم جور خاصی پست داده باشم که به کسی بر خورده باشه ثانيا من که دارم حرف ميزنم تو 2 روز بخاطر نصب و پاک کردن انتی ويروس های مختلف5 بار ويندوز ريختم .1 کارت اينترنت 15 ساعته صرف اپديتشون کردم . پس رو هوا حرف نميزنم, ثالثا اقايون مدرک شناس خودتون اين همه سايتو و تست و مقايسه تو پستاتون ميآرين بد ميگين مدرک بيار.تو آخرين تست هم که باز کاسپرسکی اول شده.گر چه من قبلا هم گفتم مکافی از نظر هوش مصنوعي از کاسپرسکی سرتره. حالا اگر بحث سر شناسايي ويروسه پس سودا جان برو کارت ضد ويروس ايمنو بگير.

حـــــرفـه ای Soda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    EB FE

پيش فرض

باشه حتما اين كارو ميكنم
    ناراحت نشو
    فقط گفتيم دليل و مدرك بيار همين
    دليلي كه آوردي هم كاملا قبوله
    ما بايد ثبات داشته باشيم تا بقيه به اين مشكلاتي كه شما عنوان كردي برخورد نكن
    واقعا شرمنده ام به خاطر هزينه زيادي كه به خاطر ما مصرف نموديد
    در ضمن جناب هميلتون براي اينكه بهتر بتونيم شرايط كامپيوترتون رو درك كنيم چند تا عكس از آثار كار اين تروجان بفرست dloader-fc

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

مهدی جان اين سايتی که ميگی بهترين رو انتخاب نميکنه.بلکه درصد شناسايی ويروس توسط ا نتي ويروسهای مختلف رو اعلام ميکنه. که اگر دقت کنی تمام انتی ويروسهای معتبر .
    .100 .درصدو گرفتن

حـــــرفـه ای Cracki's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    ســـــوئد

پيش فرض

مهدی جان منم مثل خودت هیچ تعصبی بر روی آنتی ویروس و برنامه های دیگه ندارم ولی دوست دارم که همیشه از چیزی که خوبه استفاده لازم رو بکنم . نه به من پولی میدن و نه اینکه واسه یکیشون کار میکنم.
    ولی در مورد برنامه های امنیتی تا دلت بخواد تحقیقات کردم .. حالا درست یا غلطش اینجا جای بحث ما نیست و مسئله اینه که انجام شده.

مثلا اکثر سایتهای اینترنتی آنتی تروجان TDS-3 و یا Trojan Hunter رو بهترین آنتی تروجان معرفی میکنند در حالی که Ewido هر دوشون رو میزاره جیب بغلش... حالا دلیلشو خواستی بدونی دانلود کن تا بفهمی.

در مورد سایت virusbtn باید بگم که این سایت در عرض 3/4 سال گذشته تقریبا به اکثر آنتی ویروسها نشان 100 درصد رو داده. ولی آخه یکی نیست بپرسه پس کدومش 90 درصده :?:

دوست عزیز نه تنها در سایت Virus.gr بلکه در 3 سایت دیگر امنیتی که فقط کارشون آزمایش کردن آنتی ویروسها هستش جواب تستاشون تقریبا یکی هست . مثلا اگر AntiVir تونسته باشه که 80 درصد ویروس و تروجانها رو تشخیص بده دیگه نیومده در یک سایت دیگه بگه که 90 درصد تشخیص رو داشته. و مثل سایت virusbtn نیست که به اکثرشون از Norton,McAfee,BitDefender,Dr Web , NOD32 گرفته تا Kaspersky نشان 100% رو بده.
    البته منظورم این نیست که دروغ میگه بلکه اینه که این سایت آنتی ویروسها رو از یک جهت دیگه مورد بررسی قرار داده.

اگر به سایت Virus.gr اعتماد نداری میتونی که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری بزنید که الان در عرض 2 سال 6 تست مختلف انجام داده. امیدوارم که این یکی رو هم نگید که داره از یک آنتی ویروس بخصوصی دفاع میکنه.

فعلا تا بعد

پروفشنال arkadas's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005

پيش فرض

دوستان کاری را که در پست قبلی گفتم نکنید که براتون مشکل پیدا می شه چون:
    با این کار سرور اپ دیت NOD32 را تغییر دادیم که اپ دیت هم می شد ولی یک مشکل وجود داره اونم اینه که با این که رزیدنت انتی ویروس روشنه و اتوماتیک ویروس را detect می کنه ولی وقتی روی خود nod32 کلیک می کنی اجرا نمی شه و پیغام زیر را می ده:
    ---------------------------
    NOD32 - Error
    Checking CRC of NOD32.EXE: file is corrupted, possibly due to infection.
    OK
    از همون یوزر و پسوردی که دادم استفاده کنید.
    :? :?

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

هميلتون جان.اونم انتی ويروس خوبيه.ولی من با اينترفيسش حال نکردم.ظاهرخوبی نداره در کل بد نيست ولی در حد کاسپرسکی و مکافی نيست.فکر کنم نسخه کاملش تو سایت زير باشه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای Mehdi_Best's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط shahab1980
    اولا که من فکر نميکنم جور خاصی پست داده باشم که به کسی بر خورده باشه ثانيا من که دارم حرف ميزنم تو 2 روز بخاطر نصب و پاک کردن انتی ويروس های مختلف5 بار ويندوز ريختم .1 کارت اينترنت 15 ساعته صرف اپديتشون کردم . پس رو هوا حرف نميزنم, ثالثا اقايون مدرک شناس خودتون اين همه سايتو و تست و مقايسه تو پستاتون ميآرين بد ميگين مدرک بيار.تو آخرين تست هم که باز کاسپرسکی اول شده.گر چه من قبلا هم گفتم مکافی از نظر هوش مصنوعي از کاسپرسکی سرتره. حالا اگر بحث سر شناسايي ويروسه پس سودا جان برو کارت ضد ويروس ايمنو بگير.
    شهاب جان نوع پست دادنت اصلا مهم نيست و در موردش ديگه بحث نمي كنيم. چون اينجا مي خواهيم به يك نتيجه برسيم و اون اينكه بهترين آنتي ويروس كدومه.
    در مورد اينكه شما 5 بار ويندوز ريختي و 15 ساعت كارت اينترنت مصرف كردي هم بايد بگم كه اين دليل نمي شه كه شما با اين كار تشخيص كامل و درست داده اي كه بهترين كدامه!
    در ضمن اگه 5 بار ويندوز عوض كردي به نظر من اشكال از روش كار شما بوده. وگرنه ما هم چندين آنتي ويروس رو نصب كرديم و دوباره آنيستال كرديم ولي ويندوز عوض نكرديم!
    در ضمن ما منظورمون از مدرك اين بود كه شما يه دليل منطقي بياري كه مثلا فلان آنتي ويروس به اين دليل بده يا خوبه. به سايت هم اصلا كاري نداشته باش. چون هر سايتي ساز خودش رو ميزنه.
    كاسپرسكي هم خيلي كارش درسته و ما كه نگفتيم بده. من خودم تا حدود يكماه پيش از كاسپرسكي استفاده مي كردم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •