كركي جان اين كه يك عكس رو بزاري و بنويسي بدون شرح كه دليل و منطق نمي شه. من بارها گفتم كه خيلي از سايتها نظر خودشون رو در مورد آنتي ويروس ها مي دن اما اون سايتي كه معتبرترين هست و همه قبولش دارند virusbtn هست كه nod32 رو بهترين معرفي كرده.
كركي جان اين كه يك عكس رو بزاري و بنويسي بدون شرح كه دليل و منطق نمي شه. من بارها گفتم كه خيلي از سايتها نظر خودشون رو در مورد آنتي ويروس ها مي دن اما اون سايتي كه معتبرترين هست و همه قبولش دارند virusbtn هست كه nod32 رو بهترين معرفي كرده.
سلام
آقا مهدی آنتی ویروس من دیگه اون یوزر و پسوردو قبول نمیکنه وآپدیت نمیشه کاریش نمیشه کرد؟
لطفا كمي صبر كنين
اگه يه راهي باشه حتما ميگيم
اگه هم نه از خير اين آنتي ويروس ميگذريم
و به كاسپر يا بيت ديفندر يا ... پناه مي آوريم
اولا که من فکر نميکنم جور خاصی پست داده باشم که به کسی بر خورده باشه ثانيا من که دارم حرف ميزنم تو 2 روز بخاطر نصب و پاک کردن انتی ويروس های مختلف5 بار ويندوز ريختم .1 کارت اينترنت 15 ساعته صرف اپديتشون کردم . پس رو هوا حرف نميزنم, ثالثا اقايون مدرک شناس خودتون اين همه سايتو و تست و مقايسه تو پستاتون ميآرين بد ميگين مدرک بيار.تو آخرين تست هم که باز کاسپرسکی اول شده.گر چه من قبلا هم گفتم مکافی از نظر هوش مصنوعي از کاسپرسکی سرتره. حالا اگر بحث سر شناسايي ويروسه پس سودا جان برو کارت ضد ويروس ايمنو بگير.
باشه حتما اين كارو ميكنم
ناراحت نشو
فقط گفتيم دليل و مدرك بيار همين
دليلي كه آوردي هم كاملا قبوله
ما بايد ثبات داشته باشيم تا بقيه به اين مشكلاتي كه شما عنوان كردي برخورد نكن
واقعا شرمنده ام به خاطر هزينه زيادي كه به خاطر ما مصرف نموديد
در ضمن جناب هميلتون براي اينكه بهتر بتونيم شرايط كامپيوترتون رو درك كنيم چند تا عكس از آثار كار اين تروجان بفرست dloader-fc
مهدی جان اين سايتی که ميگی بهترين رو انتخاب نميکنه.بلکه درصد شناسايی ويروس توسط ا نتي ويروسهای مختلف رو اعلام ميکنه. که اگر دقت کنی تمام انتی ويروسهای معتبر .
.100 .درصدو گرفتن
مهدی جان منم مثل خودت هیچ تعصبی بر روی آنتی ویروس و برنامه های دیگه ندارم ولی دوست دارم که همیشه از چیزی که خوبه استفاده لازم رو بکنم . نه به من پولی میدن و نه اینکه واسه یکیشون کار میکنم.
ولی در مورد برنامه های امنیتی تا دلت بخواد تحقیقات کردم .. حالا درست یا غلطش اینجا جای بحث ما نیست و مسئله اینه که انجام شده.
مثلا اکثر سایتهای اینترنتی آنتی تروجان TDS-3 و یا Trojan Hunter رو بهترین آنتی تروجان معرفی میکنند در حالی که Ewido هر دوشون رو میزاره جیب بغلش... حالا دلیلشو خواستی بدونی دانلود کن تا بفهمی.
در مورد سایت virusbtn باید بگم که این سایت در عرض 3/4 سال گذشته تقریبا به اکثر آنتی ویروسها نشان 100 درصد رو داده. ولی آخه یکی نیست بپرسه پس کدومش 90 درصده :?:
دوست عزیز نه تنها در سایت Virus.gr بلکه در 3 سایت دیگر امنیتی که فقط کارشون آزمایش کردن آنتی ویروسها هستش جواب تستاشون تقریبا یکی هست . مثلا اگر AntiVir تونسته باشه که 80 درصد ویروس و تروجانها رو تشخیص بده دیگه نیومده در یک سایت دیگه بگه که 90 درصد تشخیص رو داشته. و مثل سایت virusbtn نیست که به اکثرشون از Norton,McAfee,BitDefender,Dr Web , NOD32 گرفته تا Kaspersky نشان 100% رو بده.
البته منظورم این نیست که دروغ میگه بلکه اینه که این سایت آنتی ویروسها رو از یک جهت دیگه مورد بررسی قرار داده.
اگر به سایت Virus.gr اعتماد نداری میتونی که به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یک سری بزنید که الان در عرض 2 سال 6 تست مختلف انجام داده. امیدوارم که این یکی رو هم نگید که داره از یک آنتی ویروس بخصوصی دفاع میکنه.
فعلا تا بعد
دوستان کاری را که در پست قبلی گفتم نکنید که براتون مشکل پیدا می شه چون:
با این کار سرور اپ دیت NOD32 را تغییر دادیم که اپ دیت هم می شد ولی یک مشکل وجود داره اونم اینه که با این که رزیدنت انتی ویروس روشنه و اتوماتیک ویروس را detect می کنه ولی وقتی روی خود nod32 کلیک می کنی اجرا نمی شه و پیغام زیر را می ده:
---------------------------
NOD32 - Error
Checking CRC of NOD32.EXE: file is corrupted, possibly due to infection.
OK
از همون یوزر و پسوردی که دادم استفاده کنید.
:? :?
هميلتون جان.اونم انتی ويروس خوبيه.ولی من با اينترفيسش حال نکردم.ظاهرخوبی نداره در کل بد نيست ولی در حد کاسپرسکی و مکافی نيست.فکر کنم نسخه کاملش تو سایت زير باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شهاب جان نوع پست دادنت اصلا مهم نيست و در موردش ديگه بحث نمي كنيم. چون اينجا مي خواهيم به يك نتيجه برسيم و اون اينكه بهترين آنتي ويروس كدومه.نوشته شده توسط shahab1980
در مورد اينكه شما 5 بار ويندوز ريختي و 15 ساعت كارت اينترنت مصرف كردي هم بايد بگم كه اين دليل نمي شه كه شما با اين كار تشخيص كامل و درست داده اي كه بهترين كدامه!
در ضمن اگه 5 بار ويندوز عوض كردي به نظر من اشكال از روش كار شما بوده. وگرنه ما هم چندين آنتي ويروس رو نصب كرديم و دوباره آنيستال كرديم ولي ويندوز عوض نكرديم!
در ضمن ما منظورمون از مدرك اين بود كه شما يه دليل منطقي بياري كه مثلا فلان آنتي ويروس به اين دليل بده يا خوبه. به سايت هم اصلا كاري نداشته باش. چون هر سايتي ساز خودش رو ميزنه.
كاسپرسكي هم خيلي كارش درسته و ما كه نگفتيم بده. من خودم تا حدود يكماه پيش از كاسپرسكي استفاده مي كردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)