با سلام
گوشي من دو رقم 7و8تمش 0است ولي اصل فلاند نيست.
به نظر من دروغه.
با سلام
گوشي من دو رقم 7و8تمش 0است ولي اصل فلاند نيست.
به نظر من دروغه.
با سلام
من 4روزه كه ان73 خريدم
بعضي وقتها وقتي به موزيك گوش ميكنم با فعال كرن دوربين فيلم برداري گوشي ريستارت مي شود؟؟
لظفا كمكم كنيد!!!!!!!!!!!!!!!!!!.
Last edited by ali.2316; 17-02-2007 at 03:21.
با سلام
ورژن گوشي ان 73 من v3.0638.0.0.1
است ايا update كنم يانه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رم 1G داری یا 2G ؟
به احتمال زیاد مشکل از رمته!
نه ولی ورژن 3.07 هم اومده ! اگر وقت داری اپدیت کن انشاا... درست میشه !
یک سوال:
آیا می شود سریال نامبر گوشی N73 را تغییر داد؟؟؟
salam khaste nabashid man gooshi n73 daram va mikham be n73 me taghiiresh bedam, albate chand rooze pish oono be 3.0704.1.0.1 erteghash dadam va alan mikham 2bare oono be n73 me taghiresh bedam , oon barnameye nss va nsu ra ham gereftam . lotfan age mishe darabareye nss ke che karhaii bekonim ke gooshimoon n73 me beshnase ye etelaate daghightari bedid va oon produck code ham tozih bedid.ba tashakor
با سلام خدمت همه دوستان عزیز.فکر می کنم بعضی از دوستان منظور این جانب از اصل بودن گوشی را درست متوجه نشده باشند منظور من از اصل بودن گوشی این است که گوشی مستقیما"در فنلاند تولید و مونتا÷ می شود وحال آنکه گوشی های با شماره سریال های دیگر ممکن است دارای قطعات فنلاندی بوده ولی در جای دیگری مونتا÷ شده باشد.همچنین گوشی های نوع اول یعنی 00 از نظر کیفیت قطعات جانبی از مواد بهتری ساخته شده اند برای مثال قاب این گوشی ها از نظر خش خوردن مقاومتر است - joystick آن مقاومتر است ودیرتر خراب میشود - شارجر آن آمپر بالاتری دارد وچیزی که در آن کاملا" مشهود است دارای کلیدهای محکمتری است که با فشار دادن آنها کاملآ قابل ملاحظه است همچنین کلیدهای نقره ای دور آن ماننند کلید منو - کلید c- کلید مدیا و ... در مقابل خش خوردن مقاومتر است و آخر اینکه بیشتر از مدلهای دیگر شارج نگه می دارد چون باتری آن نیز درجه یک تر وبهتر است .با تشکر
اینا همشون چرتو پرتیه که فروشنده ها در اوردن منبع موثقی که نداره اگه 00 اصله چرا نگیم 01 اصل نیست کی به کیه ها
راست ميگه ديگه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)