اموزش copy control رو کسی داره رو کنه لفاً
ممنون میشم
اموزش copy control رو کسی داره رو کنه لفاً
ممنون میشم
سلام من ز مدیر این بخش میخوام که این تاپیک رو ستیکی کنن که خیلی طرفدار داره و الان خیلی ها در مورد این تاپیک میدهند.
متشکر.
سلام دوستان
اينجا بحث هايي كه شد بحث هاي خوبي بود
اما يك سئوال دارم
من برنامهtz copy protection رو گرفتم و باهاش ايميج هم ساختم
اين برنامه ايميج من رو 2 GB كرده
حالا سئوالي كه دارم اينه كه با چه برنامه اي اين ايميج رو روي سيدي رايت كنم
نرو و كلون ارور كمبود فضا رو ميدن
ممنون ميشم راهنمايي كنين
با تشكر
emandariush
اين برنامه tz copy protection ابزار هاي جالبي داره! 8)
اگه يكي از دوستان بصورت قدم به قدم توضيح بده كه براي ساخت يه قفل چطور بايد عمل كرد خيلي ها ممنون ميشن![]()
سلام سينا جان
من هم با نظرت موافقم
اين برنامه خودش برنامه اي براي رايت نداره و خودش دنبال برنامه اي در ويندوز واسه رايت ميگرده
والا قابليت رايت اون ايميج رو نداره
تا ببينيم كسي جواب ميده
راستي سينا جان از روزهاي اول فروم خيلي وقته ميگذره
بچه ها هم خيلي زياد شدن و اين نشون ميده شما از اوون روزهاي اول تا به حال خيلي موفق بودين
پاينده باشين
emandariush
دارم می نویسم احتمالا تا فردا لینک آموزششو بذارم حالا یا بصورت تصویری یا پی دی افنوشته شده توسط sina
![]()
سلام به همه ی دوستان فعلا وقت نوشتن ندارم تازه این برنامه چیز خاصی هم برای نوشتن نداره خدمت دوست عزیز هم که نوشته حجم ایمیج به 2گیگابایت میرهسه بگم که اشتباه از برنامه استفاده کردن با این برنامه نباید حجم ایمیج رو زیاد کرد بلکه باید ایمیج رو باز کرد و حجم برنامه های داخل اونو زیاد کرد این افزایش حجم مجازی هست و بعد از اینکه حجم برنامه های داخل اونو زیاد کردید حجم ایمیج زیاد نشده و میتمنید اونو به راحتی با هر برنامه ای مثل نرو روی سد دی رایت کنید بعدز رایت روی سی دی بر نامه ها اشتباها حجم مجازی اون برنامه ها ینی 2 گیگ نشون میدن ولی واقعا حجمش 2 گیگ نیست مثلا اگر شما 200 برنامه به حجم 650 مگابایتو به وسیله این برنامه همه برنامه هاشو افزایش حجم بدید یعنی حجم مجازی اون بعد از رایت روی سیدی میشه 200*2=400GB
ولی حجم ایمیج تغییر نمیکنه و به راحتی روی سی دی رایت میشم
ببخشدد که اینجا میگم ولی تاپیک مترجم پارس چیشد خیلی احتیاج دارم کسی میتونه کمک کنه
سرعت تایپم هم خیلی کمه ولی برای دوستان مخصوصا برای مدیر محترم سایت اقا سینا مگه میشه ننوشت سوالی بود در خدمتیم مراحل کار با برنامرو قدم به قدم برید مشکل حله
اقا هوای سودارو هم داشته باشد هیچکس پیدانمیشه توی پروژه بهش کمک کنه :cry:
هرچی کارش زود تر تموم بشه به نفع تاپیکه حالا دیگه خود دانید
اینم لینک آموزش TZ :
حدود 11 صفحهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامnbsfuckerجان
اين فايل كه گذاشتي بعد از دانلود موقع باز شدن ارور ميده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)