دوشت عزیز و تازه وارد...درخواستتون رو در تاپیک مربوطه بدید...یکم دقت کن
دوشت عزیز و تازه وارد...درخواستتون رو در تاپیک مربوطه بدید...یکم دقت کن
ممنون خیلی دوست داشتم چیزی بذارم ولی به خدا بلد نیستم.
به مناسبت ناکام ماندن در آزمون سراسری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[rlurl]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jooni; 12-07-2007 at 22:25.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by jooni; 03-09-2007 at 08:19.
سلام میخوام دوباره این تاپیک بیارم بالا و یه زنگایی بذارم که هیچکی نداشته باشه
منتظر باشید
سلام به همگی.
من این آهنگ تو تاپیک [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم ولی اونجا هیشکی منو دوست نداشت به آهنگمم گوش نکرد . ببینم اینجا چی میشه؟!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اتفاقا من دنبال همچن آهنگ هایی مثل آهنگ صدفیلم بودم
خوب این هم آهنگ هایی که قولشون داده بودم از امروز فعلا روزی دوتا زنگ جدید میزارم که هیشکی نداشته باشه
با این لینک ها که بلدین دیگه کار کنین!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)