تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 30 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 292

نام تاپيک: روش تشخيص رجيستر بودن قانوني گوشيهاي سوني اريكسون

داره خودمونی میشه barton2500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

میخوای احتیاطا شماره imei رو بده مخابرات. اما اینجور که میگن دیگه به حالت اولیه بر نمی گرده . آپدیت گوشی هم یه قسمت رو انگار فقط آپدیت میکنه . قسمت دیگش که آپدیت نمیشه با بقیه فایل ها نمی خونه و در نتیجه گوشی از کار میفته (هر چند مخابرات اون سریال رو فعال هم کرده باشه)
    البته این برداشت من بود. وگرنه من امیدوارم اینطور نباشه و همه بتونیم از مزایای آپدیت بهره مند بشیم. به اضافه اینکه خیالت از گوشی غیر قانونیو این حرفا راحته.
    متخصصان موبایل هم فعلا رفتن گل بچینن.... هیچ کس بلد نیست درست حالیه بقیه کنه که کجای کار گیره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط hamed----
    با توجه به تذکر مخابرات . کسانی که گوشی آنها به صورت غیر قانونی رجیستر شده.اگر با سیم کارت خریدار گوشی کار نکرد باید برای ارئه سریال نامبر که در قسمت باطری هست به دفاتر پستی مراجعه کنند تا اون سریال به ثبت برسه .اما برای کسانی که گوشی آنها با سیمکارت مذکور کار کنه احتیاجی به مراجعه به مخابرات رو نداره و مشگلی از لحاظ تداخل شبکه نداره. حالا فرض بر این میگیریم که گوشی من به صورت دستی و غیر قانونی رجیستر شده اما با سیم کار تم کار میکنه .یعنی imei گوشی با قسمت imei جا باطری فرق داره اما هیچ مشگلی نداره به گفته مخابرات و لازم نیست که رجیستر بشه. اما من میخوام گوشی رو آپدیت کنم (فریم ور) رو و با توجه به تجربه دوستان وقتی که گوشی به صورت دستی رجیستر شده باشه در هنگام آپدیت imei گوشی به imei خود شرکت که در قسمت جا باطری قرار داره برمیگرده و یقینن گوشی از کار میا فته . در واقع چون این گوشی با سریال خودش رجیستر نشده پس در شبکه هم نیست بنا براین گوشی دیگه آنتن نمیده و یا کار نمیکنه. با توجه به اینکه تا 20 آبان فرصت داریم بهتر نیست که بریم مخابرات و گوشی رو با سریال خودش رجیستر کنیم و بعد آپدیتش کنیم که وقتی به سریال اصل کارخونه بر میگرده و چون آپدیت شده سریالشم تو شبکه هست و گوشی هم کار میکنه؟؟؟؟؟ (لطفا این مشگل رو متخصصان موبایل راهنمایی بکنن که این کار رو بکنیم یا نه؟)
    ای داد ای هوار
    تکنسینها بیایین کمک شنبه آخرین مهلته تکلیف این مساله رو باید روشن کنیم اگه از دست بره دیگه نمیشه به صورت قانونی رجیستر کرد ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه rameshk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط مهدی قمی
    شما با چه سیمکارتی امتحان می کنی اگه تالیاست که اصلا نگران نباش
    ولی اگه تالیا نیست شما از منطقه ای که هستی برو یه منطقه دیگه ببین درست میشه یا نه
    چون برا خودم هم همین مشکل پیش اومد و چند روز بعد درست شد ولی فکر نکنم عیب از گوشیت باشه
    فکر کنم تو این مورد آنتن full باشه ولی می نویسه عدم دسترسی به شبکه یا no access to netw.
    سيم كارتم تاليا نيست
    در مورد آنتن هم حق با شما بود ولي خوب من همون روز رفتم مخابرات و دادم شمارهشو ثبت كردند الان هم دارم از گوشيم استفاده مي كنم..... تقريبا بعد از رفتن به مخابرات دو روز طول كشيد تا درست بشه

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط EMPERATOUR
    imei نرم افزار گوشی با بدنه گوشی یکیه و لی با کارتن فرق داره
    سعيد جان گوشي شما رجيستر مخابرات هست ولي جعبه اون شايد با يه گوشي ديگه عوض شده كه زياد مهم نيست مگر موقع فروش طرف خيلي حساس باشه و با جعبه چك كنه
    ولي از لحاظ خود گوشي خيالت راحت باشه
    نقل قول نوشته شده توسط behdad nayebi
    گوشي خودم كه درست بود.
    ولي گوشي دوستم ارقامش فرق ميكنه.
    حالا تكليف چيه بايد چطوري درستش كنه؟
    دوستت هم بايد صبر كنه ببين مخابرات چي دستور ميده

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط saeed137
    اقا مهدي منظورم از يكي بودن imei مال هر دو گوشي يك عدد هست سوال اينست اگر يكي اعلام سرقت كنند مخابرات ازكجاميفهمد كدام هست نكند همه راقطع ميكنندچون فرق دو گوشي فقط همان دوشماره بعدخط _ هست كه ان مال نرم افزار هست راستي مگرچند تا نرم افزار داريم
    سعيد جان چون مال شما دستي رجيستر شده پس هر دو شماره هم ميتونه يكي باشه و امكان داره 10 تا گوشي ديگه هم كه دست بقيه هست شماره شما رو داشته باشه البته شماره زير باطري شما با اون يكي مطمئنا فرق ميكنه
    بهترين راه اينكه هر دو گوشي رو ببري شعبه مركزي ( كه فكر ميكنم توپ خونه باشه) و بدي برات جفتشو رجيستر كنن تا بعدا مشكلي پيش نياد
    اگه رفتي نتيجه رو هم اينجا بگو كه چكار كردي . ممنون
    با توجه به تذکر مخابرات . کسانی که گوشی آنها به صورت غیر قانونی رجیستر شده.اگر با سیم کارت خریدار گوشی کار نکرد باید برای ارئه سریال نامبر که در قسمت باطری هست به دفاتر پستی مراجعه کنند تا اون سریال به ثبت برسه .اما برای کسانی که گوشی آنها با سیمکارت مذکور کار کنه احتیاجی به مراجعه به مخابرات رو نداره و مشگلی از لحاظ تداخل شبکه نداره. حالا فرض بر این میگیریم که گوشی من به صورت دستی و غیر قانونی رجیستر شده اما با سیم کار تم کار میکنه .یعنی imei گوشی با قسمت imei جا باطری فرق داره اما هیچ مشگلی نداره به گفته مخابرات و لازم نیست که رجیستر بشه. اما من میخوام گوشی رو آپدیت کنم (فریم ور) رو و با توجه به تجربه دوستان وقتی که گوشی به صورت دستی رجیستر شده باشه در هنگام آپدیت imei گوشی به imei خود شرکت که در قسمت جا باطری قرار داره برمیگرده و یقینن گوشی از کار میا فته . در واقع چون این گوشی با سریال خودش رجیستر نشده پس در شبکه هم نیست بنا براین گوشی دیگه آنتن نمیده و یا کار نمیکنه. با توجه به اینکه تا 20 آبان فرصت داریم بهتر نیست که بریم مخابرات و گوشی رو با سریال خودش رجیستر کنیم و بعد آپدیتش کنیم که وقتی به سریال اصل کارخونه بر میگرده و چون آپدیت شده سریالشم تو شبکه هست و گوشی هم کار میکنه؟؟؟؟؟ (لطفا این مشگل رو متخصصان موبایل راهنمایی بکنن که این کار رو بکنیم یا نه؟)
    بله حامد جان توضيحاتتون كاملا درسته
    اگه شما گوشيت رو ببري مخابرات و برات رجيستر كنن خيلي بهتره و با آپديت و فلش هم مشكلي پيش نمياد

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط barton2500
    میخوای احتیاطا شماره imei رو بده مخابرات. اما اینجور که میگن دیگه به حالت اولیه بر نمی گرده . آپدیت گوشی هم یه قسمت رو انگار فقط آپدیت میکنه . قسمت دیگش که آپدیت نمیشه با بقیه فایل ها نمی خونه و در نتیجه گوشی از کار میفته (هر چند مخابرات اون سریال رو فعال هم کرده باشه)
    البته این برداشت من بود. وگرنه من امیدوارم اینطور نباشه و همه بتونیم از مزایای آپدیت بهره مند بشیم. به اضافه اینکه خیالت از گوشی غیر قانونیو این حرفا راحته.
    متخصصان موبایل هم فعلا رفتن گل بچینن.... هیچ کس بلد نیست درست حالیه بقیه کنه که کجای کار گیره.
    دوست من اين همه پست رو نوشتم كه شما متوجه بشي اما مثل اينكه يه كمي فكرت مشغول جاي ديگس چون كلوپ دبليو 810 هم كه داشتم چك ميكردم همين سوالات رو اونجا هم مطرح كرده بودي كه نميدونم اين موضوع كه جاش تو همين تاپيكه چه ربطي به كلوپ دبيلو 810 داره با اينحال (فقط كامل دقت كن)
    اگه سه تا شماره IMEI گوشي شما يكي هست كه يعني گوشيت رجيستره و ميتوني آپديت هم بكني و هيچ مشكلي هم براش پيش نمياد
    اگه شماره ها با هم فرق ميكنه يعني اينكه گوشي شما دستي رجيستر شده و اگه اونو آپديت كني چون شماره سريالش تو مخابرات ثبت نيست گوشيت ديگه كار نميكنه و بايد بدي برات دوباره رجيستر كنن
    اگه گوشيت رجيستر دستي هست و ميخواي بدي مخابرات برات رجيستر قانوني كنن و مخابرات هم گفته كه اگه گوشي قراره رجيستر كننن بايد گوشي اصلا كار نكنه شما بايد گوشي رو آپديت كني تا از كار بيافته و هموني بشه كه مخابرات گفته بعدش ببري مخابرات برات رجيستر كنن
    حالا خود داني اگه ميخواي همينجوري باهاش كار كني خوب كار كن
    اگه رجيسترش برات غير قابل تحمله يه آپديت كن بعد ببر مخابرات برات رجيستر قانوني كنه
    ديگه فكر نميكنم چيزي مونده باشه كه بنويسم
    با اينحال اگه رفتي مخابرات و دنبال اين قضيه كاملا سوال كن ببين اونا چي ميگن و ميشه رجيستر دستي كه باهاش گوشي كار ميكنه رو بدي برامون همون سريالي كه زير باطري هست رو ثبت كنن تا ملت از اين هيروني در بيان ؟؟؟
    موفق باشي دوست من
    دستام درد گرفت

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

آخه اینجا هر چی صحبت می شد کسی درست جواب نمی داد. حداقل اونجا با ایمان به خورده جر و بحث می کردیم.
    حالا بگذریم. من گوشیم رجیستر دستیه. مثل خیلی گوشی های دیگه و البته کار می کنه، سالمه و فعلا مشکلی نداره. اما برای اطمینان همون روز که گوشی رو خریدم به شرکت مخابرات رفتم و imei گوشیمو به مخابرات دادم. (مخابرات یه فرم مشخصات میده و شما با ارائه کارت شناسایی معتبر شماره imei گوشیتونو توش می نویسید).
    البته نظر مخابرات این بود که مشکل گوشی هایی که وارداتی هستند و تو شبکه شناخته نمی شن حل میشه . در مورد گوشی هایی که به صورت دستی شماره اونها دستکاری شده جواب واضحی ندادن . من می ترسم گوشیمو به امید درست شدنش تو مخابرات آپدیت کنم، اما یه وقت مخابرات بزنه زیرش و گوشیمو قبول نکنه.
    حالا شما یه خبر امیدوار کننده دادی: میگی مخابرات گوشی رو رجیستر می کنه. منظورت از این رجیستر چیه؟ همین کاریه که من کردم (شماره imei پشت گوشی رو میگیره و اونو در شبکه فعال می کنه) یا اینکه منظورت اینه که گوشی رو کلا تحویل میگیره و فلش میکنه؟

دستای خودم هم شکست. از بس در این مورد سوال کردم و کسی زیاد تحویل نگرفت.
    البته یه نکته ای باید اضافه کنم. شما وقتی آپدیت می کنی شرکت سونی اریکسون فقط main frimwar گوشی شما رو آپدیت می کنه. اما file system گوشی تغییر نمی کنه. در نتیجه بر اثر آپدیت گوشی قاط میزنه. اگه این مشکل وجود نداشت، ما وقتی گوشی رو آپدیت می کردیم باید پیغامی شبیه پیغام گوشی های وارداتی (عدم پوشش شبکه) می داد. در صورتی که اینجور گوشی ها وقتی آپدیت میشن پیغام insert correct simcard میده .
    لطفا در مورد این نکته هم مهدی جان نظرت رو بگو .....
    Last edited by barton2500; 10-11-2006 at 17:02.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

بله حامد جان توضيحاتتون كاملا درسته
    اگه شما گوشيت رو ببري مخابرات و برات رجيستر كنن خيلي بهتره و با آپديت و فلش هم مشكلي پيش نمياد [/quote]

ممنونم از پاسختون
    این دوستمون که فرمودند که آیا گوشی رو خود مخابرات میگیره یانه ؟ آیا لازمه که گوشی رو ببریم؟
    در ضمن اونایی که سیم کارتشون کار میکنه با همون سریال دستی آیا اگه سریال خود گوشی رو بزنن توشبکه این گوشی دیگه آنتن نمیده؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2005

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط barton2500
    البته یه نکته ای باید اضافه کنم. شما وقتی آپدیت می کنی شرکت سونی اریکسون فقط main frimwar گوشی شما رو آپدیت می کنه. اما file system گوشی تغییر نمی کنه. در نتیجه بر اثر آپدیت گوشی قاط میزنه. اگه این مشکل وجود نداشت، ما وقتی گوشی رو آپدیت می کردیم باید پیغامی شبیه پیغام گوشی های وارداتی (عدم پوشش شبکه) می داد. در صورتی که اینجور گوشی ها وقتی آپدیت میشن پیغام insert correct simcard میده .
    لطفا در مورد این نکته هم مهدی جان نظرت رو بگو .....
    یعنی شما میگید که اون منوها و سافتور جاوا گوشی و درایور دوربین و ... تعغیر نمیکنه؟ پس این آپدیت سرویس سونی اریکسون تو مدت آنلاین 2 سا عته چی کار میکنه؟؟؟؟
    خوب پس برای فایل های سیستم بعد از آپدیت چه باید کرد؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    YazdanCity

پيش فرض

یعنی شما میگید که اون منوها و سافتور جاوا گوشی و درایور دوربین و ... تعغیر نمیکنه؟ پس این آپدیت سرویس سونی اریکسون تو مدت آنلاین 2 سا عته چی کار میکنه؟؟؟؟
    خوب پس برای فایل های سیستم بعد از آپدیت چه باید کرد؟

نقل قول:
    نوشته شده توسط barton2500
    آخه ایمان تو مگه نمی گی وقتی گوشی رو با seus اپ دیت می کنیم، علاوه بر بالا رفتن ورژن نرم افزاری (frimware) گوشی فلش هم میشه.؟ این نرم افزار مگه گوشی رو فلش نمی کنه؟ (همون کاری که box میکنه)

گوشي رو اگه با seus اپ دیت کنیم، ورژن نرم افزاری (frimware) فقط بالا ميره ولي فلش نميشه بلكه فلش خالي ميكنه يا تو بعضي موارد ميسوزونه

كار اين نرم افزار پروگرام كردن آي سي فلش اين گوشي است كه از اين طريق وقتي ميبيني گوشي رجيستره غيره قانوني شده ميزنه فلش رو ميپرونه

میگم حالا نمیشه این تعمیرات موبایلی ها که موبایل تعمیر می کنند بشون بگیم آقا این سری لازم نکرده سریال دستی بش بدی همون بر اساس سریال اصل خودش رجیستر کنه. ما که سریال اصل گوشی رو به مخابرات دادیم. پس مشکلمون با مخابرات قاعدتا باید حل شده باشه. می مونه مشکل گوشی خودمون که با این کار شاید حل شه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •