نوشته شده توسط
hamed----
با توجه به تذکر مخابرات . کسانی که گوشی آنها به صورت غیر قانونی رجیستر شده.اگر با سیم کارت خریدار گوشی کار نکرد باید برای ارئه سریال نامبر که در قسمت باطری هست به دفاتر پستی مراجعه کنند تا اون سریال به ثبت برسه .اما برای کسانی که گوشی آنها با سیمکارت مذکور کار کنه احتیاجی به مراجعه به مخابرات رو نداره و مشگلی از لحاظ تداخل شبکه نداره. حالا فرض بر این میگیریم که گوشی من به صورت دستی و غیر قانونی رجیستر شده اما با سیم کار تم کار میکنه .یعنی imei گوشی با قسمت imei جا باطری فرق داره اما هیچ مشگلی نداره به گفته مخابرات و لازم نیست که رجیستر بشه. اما من میخوام گوشی رو آپدیت کنم (فریم ور) رو و با توجه به تجربه دوستان وقتی که گوشی به صورت دستی رجیستر شده باشه در هنگام آپدیت imei گوشی به imei خود شرکت که در قسمت جا باطری قرار داره برمیگرده و یقینن گوشی از کار میا فته . در واقع چون این گوشی با سریال خودش رجیستر نشده پس در شبکه هم نیست بنا براین گوشی دیگه آنتن نمیده و یا کار نمیکنه. با توجه به اینکه تا 20 آبان فرصت داریم بهتر نیست که بریم مخابرات و گوشی رو با سریال خودش رجیستر کنیم و بعد آپدیتش کنیم که وقتی به سریال اصل کارخونه بر میگرده و چون آپدیت شده سریالشم تو شبکه هست و گوشی هم کار میکنه؟؟؟؟؟ (لطفا این مشگل رو متخصصان موبایل راهنمایی بکنن که این کار رو بکنیم یا نه؟)