نه قربان divx/xvid که همون فیلمهای دانلودی یا dvdrip هستش اینایی که من میگم 6 تا 8 فیلم رو 1 dvd خودش منو داره میتونی هر زیر نویسی که می خوای انتخاب کنی ولی powerdvd با خیلیهاشون مشکل داره
نه قربان divx/xvid که همون فیلمهای دانلودی یا dvdrip هستش اینایی که من میگم 6 تا 8 فیلم رو 1 dvd خودش منو داره میتونی هر زیر نویسی که می خوای انتخاب کنی ولی powerdvd با خیلیهاشون مشکل داره
فکر کنم اونها هم همون DivX بودن که هنگام رایت کردنشون به DVD تبدیل شدن یا اینکه خودشون هرکردوم تکت تک یه فیلم DVD بودن و با نرم افزارهای خاص مثل Clone DVD که میشه باهاشون چند DVD رو به صورت یک DVD درآورد این بلا سرشون اومده البته مطمئنا کیفیت پایینی دارن ولی به هر حال می تونی از پلیرهای دیگه ای استفاده کنی ولی حدس من اینه که چون PowerDVD باهاش مشکل داره اونهای دیگه هم اذیت کنن.
سلام
جواب
+
KMPlayer نصب کنید
بعد از قرار دادن DVD تو کامپیوتر
Open DVD Standard Device رو انتخاب کنید
سلام امین جان . من تا حالا نرم افزاری به قدرت Gom Player ندیدم . پیشنهاد می کنم حتما یه نگاهی به این نرم افزار بیاندازیم . امکانات فوق العاده ای داره .
من تستش کردم ... پلیر خوبی هست ولی نه به اندازه ی KMP ... من برای دیدن فرمت 3GP و MP4 ازش استفاده می کنم ... یه مشکلی که داره اگه مثل نرم افزار KMPlayer زیرنویس فارسی رو روی فیلم لود کنی جمله ها برعکس نشون داده میشن !!!سلام امین جان . من تا حالا نرم افزاری به قدرت Gom Player ندیدم . پیشنهاد می کنم حتما یه نگاهی به این نرم افزار بیاندازیم . امکانات فوق العاده ای داره .
چقدر جواب ما رو دادید ؟!
دست شما درد نکنه!!!!!
خب شاید کسی درست نمیدونه!با windvd صدا و تصویر میاد؟؟؟
اگه اینطوره پس ایراد از نحوه ی تبدیل باید باشه![]()
سلام به همه
power DVD ورژن 7.2 از HD پشتیبانی میکنه. اگه نمیاره حتما همون طور که دوستمون گفتن مشکل از تبدیله.
راستی این dvd ای که شما درست کردید توی dvd پلیر های خونگی پخش میشه؟
مرسی
حرف شما درسته ،ور÷ن v7.3 رو نصب کردم ساپورت میکنه ممنون
اونو نمی دونم که پخش می کنه یا نه
این یه فیلم h264 با حجم 1 gig بود که از روی بیکاری این طوریش کردم
mer30 از تمامی دوستان![]()
ُسلام.
من با km player یک مشکلی دارم .
فیلم هایی که زیرنویس فارسی دارند و فونتش اجق وجق قبلا روی فلش سبز رنگ اون پایین میرفتم قسمت language عربی میکردمش .
اما الان این ویدیو اون فلش رو نمیاره :(
نمیدونم چیکار کنم .
با خودش هم سر و کله زدم نفهمیدم .
-------
راستی یک لینک هم از همین ویدیو از رپید بذارید ممنونم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)