man ye chiz ra midoonam in ke in bazi tan ha bazi hast ke az chatre nejat har vaght bakhay estefade mikoni va in ke geraphike kenare darya va sahelesh makhsoosan vaghti moj miyad be sahel mikhore shabihe film hast
man ye chiz ra midoonam in ke in bazi tan ha bazi hast ke az chatre nejat har vaght bakhay estefade mikoni va in ke geraphike kenare darya va sahelesh makhsoosan vaghti moj miyad be sahel mikhore shabihe film hast
![]()
اخه خودت بگو چطوری میشه بپری رو سقف ماشین بهد بدون دسترسی به هیچ چیزی اتومبیل رو تکون بدی یا این یارو شخصیت اولش چرا پاهاش این طوری یه و ....
وچیزای دیگه ای هم داره که من بخاطر این چیزا از ش بدم مییاد البته من نمیگم نگیرید. حتما بگیرید و این شاهکارو امتحان کنید![]()
![]()
خوب حق هم با شما هست . خداييش دويدنش خيلي مسخرست
grafike in bazi khobe vali kollan baziye ashghali hast![]()
.tosiye mikonam nakharid in bazi ro.heyfe 60 euro pole ma ke raft to satle ashghal
![]()
من مشکل با shader version expected دارم
کارت gforce 7300 هست و رم 1
گیگ
اون تاپیکی هم که واسه این بود دیگه نیست!!!!!!!!!!!!!؟
نمیدونم اینجا درباره چی بحث میشه ولی اصلا این بازی نیازی به تاپیک نداشت چون خیلی آسون . من که 1 روز همشو رفتم . البته 2 وز رفتم !!!
در صورتي كه فقط مراحل خطي و داستاني رو رفته باشي ولي اگه بخواي مراحل اضافي رو بري خيلي طول ميكشه .نمیدونم اینجا درباره چی بحث میشه ولی اصلا این بازی نیازی به تاپیک نداشت چون خیلی آسون . من که 1 روز همشو رفتم . البته 2 وز رفتم !!!
نه ديگه اونقدر !grafike in bazi khobe vali kollan baziye ashghali hast .tosiye mikonam nakharid in bazi ro.heyfe 60 euro pole ma ke raft to satle ashghal
رو سیستم من چرا کند اجرا میشه صدا هی قطع و وصل میشه.
cpu:2 celeron
RAM:512
VGA:256\5500
چون گرافیکت ضعیفه و سی پی یو هم چیز زیاد جالبی نیست![]()
من با 6200 درست نمیتونم از انجام این بازی(( آشغال)) لذت ببرم و رو رزولوشن بالا بذارمش برای همین پاکش کردم اونقت شما که با 5200 دیگه هیچی دیگه....
فقط هواپيماهاش خيلي خفن هستند. كلا وسايل نظاميش خيلي جالبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)