الان درست شد سرعتش برگشت مثل قبل بازعجیبه
الان درست شد سرعتش برگشت مثل قبل بازعجیبه
سلام
دوستان من تو سامانه 195 شکایت کردم اما بعد دو بار تجدیدنظر شکایت را بستن با شماره 195 تماس گرفتم قسمت ثبت شکایت تلفنی بهشون گفتم اینکه شرکت مبناتلکام سرویس نامحدود و سرعت تا چهل مگ فروخته اما الان سرعت را روي ده مگ محدود کردن تو کل شهر هم تست کردم سرعت از ده مگ بالاتر نمیره تخلف هست یا نه ! گفت تخلفه گفتم پس چرا شکایت من را بستید کد پیگیری ازم گرفت چک کرد گفت مدیر کل شکایت را بسته کاری از دست ما برنمیاد اما چون حق با شما هست میتونید از طریق مراجع قضایی شکایت کنید
من چند سال از یه کلاهبرداری شکایت کردم روال اینجوریه به دفاتر الکترونیک قضایی مراجعه میکنید فرم شکایت پر میکنید کلا حدود صد تومن هزینه داره و یه دو ساعت بیشتر وقت نمیبره خواهشا هر که از این شرکت سرویس گرفته بره شکایت کنه من خودم هم دارم میرم شکایت کنم
سلام دوستان
یه سوال؟
کسی موقعی که ثبت نام کرد بهش فایل قرارداد دادن؟ یا خود قرارداد منظورم اون قراردادی هست که توش حداقل ها مشخص شده اگر فایلش رو دارید لطفا اینجا ارسال کنید
تو پنل کاربری تون فایل فاکتور هست
منظورم فاکتور نیست یه قرارداد هر شرکت می بنده با مشترک که داخلش اشاره می شه که حداقل سرعت باید چقدر باشه حداکثر قطعی و SLA و این حرفا منظورم اونه؟
شما همون رو می گید توی پنل هست؟ چون من هر چی گشتم ندیدم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
رو مشاهده بزن قرارداد باز میشه
سرویسی که ما گرفتیم نوشته بدون محدودیت سرعت و سرعت تا 40 مگ باز هست اما الان سرعت را روی ده مگ محدود کردن که خلاف قرارداد تو سایتشون هست چون در سایت هیچگونه اسمی از محدودیت نبردن اینکه شما گذاشتید ربطی به این نداره چون دکل ایرانسل مشکلی نداره خود شرکت سرعت را محدود کرده
بله دقیقاً
متاسفانه این پاسخی بود که در جواب شکایت بنده نوشته بودن و شکایت رو بسته بودند.
![]()
Last edited by behzadee; 30-01-2022 at 14:48.
شما الان زنگ بزن 195 شکایت تلفنی بگو من از یه شرکت سرویس نامحدود با سرعت 40 مگ بدون هیچگون محدودیتی خریدم اما الان شرکت برخلاف قرارداد و گفته های داخل سایتش سرعت را روی 10 مگ محدود کرده آیا این تخلف هست یا خیر! به من گفت تخلفه اما کاری دستمون برنمیاد
در ضمن در این مورد سامانه 195 کارآیی نداره این سامانه دیگه فقط بدرد زمان درخواست جمع آوری یا زمان دزدیده شدن کابل تلفنها میخوره خود کارشناس 195 به من گفت از طریق مراجع قضایی پیگیری کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)