تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 36 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 353

نام تاپيک: فریمور جدید B612 ورژن 198 با ظاهر و امکانات جدید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

من این فریمور رو نصب کردم اما الان مودم دیگه هیچ سیم کارتی رو نمیشناسه. چند تا فریمور دیگه زدم باز هم همین مشکل مونده بود. سیم کارت های مختلف هم تست کردم. لحیم کاری هم انجام ندادم و از قبل که مودم رو آنلاک کرده بودم سیم روش بود بنابراین به مودم هم آسیبی نرسیده.nvram مودم رو هم عوض کردم درست نشد
    الان مشکل از کجا میتونه باشه؟
    سلام دوست عزیزم
    بعد از نصب فریمور دستگاه رو ریست سخت افراری کردی؟ (ریست به نگه داشتن کلید پشتی منظورمه)

2. 3 کاربر از milopaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

سلام دوست عزیزم
    بعد از نصب فریمور دستگاه رو ریست سخت افراری کردی؟ (ریست به نگه داشتن کلید پشتی منظورمه)
    قبلا انجام دادم اما بازم درست نشد.

4. 3 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

قبلا انجام دادم اما بازم درست نشد.
    دوست عزیزم
    شما میتونی وارد تنظیمات مودم بشی؟
    و وقتی ای پی مودمت رو پینگ میکنی تایم اوت میگیری یا نه ریپلای با زیر یک میلی ثانیه رو داری؟

6. 3 کاربر از milopaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست عزیزم
    شما میتونی وارد تنظیمات مودم بشی؟
    و وقتی ای پی مودمت رو پینگ میکنی تایم اوت میگیری یا نه ریپلای با زیر یک میلی ثانیه رو داری؟
    مودم همه چیش سالم هست و کار میکنه فقط سیم کارت رو نمیشناسه. عجیبیش اینجاست که سخت افزاری نباید باشه چون مودم رو اصلا باز نکردم. همه راه حل های نرم افزاری هم رفتم درست نشده.

8. 3 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه poriya_hashie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    khuzestan

پيش فرض

دوستان مودم مبین نت رو نمیشه کاری کرد؟

توی Hilink در قسمت Unlock device نوشته unlocked

10. 3 کاربر از poriya_hashie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jan 2019
    محل سكونت
    Tabriz

پيش فرض

دوستان مودم مبین نت رو نمیشه کاری کرد؟

توی Hilink در قسمت Unlock device نوشته unlocked
    پاسخ داده شد....

12. 3 کاربر از Hossein jabbar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

مودم همه چیش سالم هست و کار میکنه فقط سیم کارت رو نمیشناسه. عجیبیش اینجاست که سخت افزاری نباید باشه چون مودم رو اصلا باز نکردم. همه راه حل های نرم افزاری هم رفتم درست نشده.
    دوست خوبم
    اگر امکانش هست یه عکس از صفحه information مودمت بزار تا بتونم بهتر راهنماییت کنم

14. 4 کاربر از milopaa بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

من این فریمور رو نصب کردم اما الان مودم دیگه هیچ سیم کارتی رو نمیشناسه. چند تا فریمور دیگه زدم باز هم همین مشکل مونده بود. سیم کارت های مختلف هم تست کردم. لحیم کاری هم انجام ندادم و از قبل که مودم رو آنلاک کرده بودم سیم روش بود بنابراین به مودم هم آسیبی نرسیده.nvram مودم رو هم عوض کردم درست نشد
    الان مشکل از کجا میتونه باشه؟
    شما برا انتقال این فریمور پشت مودم رو باز کردی یا نه ؟ درسته از قبل سیم usb لحیم کرده بودی و نیاز نبود دوباره این کار رو انجام بدی ولی برا اتصال بوت پین مگه پشت مودم رو باز نکردی ؟ یا از قبل پشت مودمت باز بود و بدون قاب داشتی استفاده میکردی ؟ یا احیانا براش دکمه بوت هم از قبل گذاشته بودی و اصلا پشت مودم رو باز نکردی ؟ از قسمت صفحه اطلاعات مودم هم عکس بده ؟ با تعویض nvram اسم وای فای و رمز وای فای مودم شما عوض نشد ؟

16. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوست خوبم
    اگر امکانش هست یه عکس از صفحه information مودمت بزار تا بتونم بهتر راهنماییت کنم
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    شما برا انتقال این فریمور پشت مودم رو باز کردی یا نه ؟ درسته از قبل سیم usb لحیم کرده بودی و نیاز نبود دوباره این کار رو انجام بدی ولی برا اتصال بوت پین مگه پشت مودم رو باز نکردی ؟ یا از قبل پشت مودمت باز بود و بدون قاب داشتی استفاده میکردی ؟ یا احیانا براش دکمه بوت هم از قبل گذاشته بودی و اصلا پشت مودم رو باز نکردی ؟ از قسمت صفحه اطلاعات مودم هم عکس بده ؟ با تعویض nvram اسم وای فای و رمز وای فای مودم شما عوض نشد ؟
    نه باز نکردم از قبل هم دکمه هم سیم لحیم کرده بودم. بعد از تعویض nvram ریست فکتوری کردم نمیدونم اسم وای فای عوض شده بود بعد تعویض یا نه. اما nvram با موفقیت عوض شده بود اونجوری که تو cmd نشون میداد.

18. 3 کاربر از hotman1234 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت همراه اول
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

نه باز نکردم از قبل هم دکمه هم سیم لحیم کرده بودم. بعد از تعویض nvram ریست فکتوری کردم نمیدونم اسم وای فای عوض شده بود بعد تعویض یا نه. اما nvram با موفقیت عوض شده بود اونجوری که تو cmd نشون میداد.
    nvram درست بر روی مودم زده باشید و بعد مودم رو ریست کرده باشید حتما اسم وای فای و رمز وای فای عوض میشه و فقط با کابل لن میتونید وارد صفحه وب مودم بشید و بعد برید اسم وای فای و رمز وای فای رو عوض کنید تا بتونید از طریق وای فای به مودم وصل شوید در ضمن اسم وای فای و رمز وای فای باز با ریست بر میگرده به همون اسم و رمز موجود در nvram که بر روی مودم تزریق کرده اید و عملا اون رمز وای فای درج شده بر روی برچسپ مودم از کار می افته و عوض میشه . الان چک کنید ببینید imei داخل مودم با اونی که روی کارتن مودم یا روی برچسپ مودم نوشته شده یکی هست ؟ یه دونه استعلام هم از طریق همتا با imei مودمتون بگیرید ببنید چی مینویسه ؟ تمام اینها درست بود مشکل نرم افزاری هست .

20. 2 کاربر از saber73 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •