دوستان. یه انتن 4G با گیرندگی بالا برا این مدل TF i60 سراغ داریدکسی تست کرده؟؟ جایی ک من هستم بزور یه چراغ انتنش برا tdd ایرانسل روشن میشه?
دوستان. یه انتن 4G با گیرندگی بالا برا این مدل TF i60 سراغ داریدکسی تست کرده؟؟ جایی ک من هستم بزور یه چراغ انتنش برا tdd ایرانسل روشن میشه?
این نسخه 192 ایرانسل هست که جلوی اپدیتش بسته شده تا اپدیت نشه . چون احتمال داره فردا ایرانسل هم اقدام به اپدیت مودم بکنه و مودم رو قفل کنه مثل مبین نت . این ورژن تقریبا ورژن کاملی هست دقیقا برابر با همون ورژن 196 یا همون 195 داخل سایت هست و فقط نسبت به ورژن 196 ایرانسل گزینه volte رو نداره . اگر مودمتون انلاک هست مشکلی نیست راحت میتونید از طریق یو اس بی و بوت لودر این ورژن رو به مودم انتقال دهید ولی انلاک نباشه باید یک بار مودم رو با ورژن 195 ویرایش سوم موجود در سایت اپدیت کنید و با اسکریپت انلاک همون ورژن مودم رو انلاک کنید و بعد این ورژن رو استفاده کنید .
مودم فضای باز دارای دو خروجی و از نوع مایو تهیه کنید . کمی قیمت بالای دارن ولی باعث تقویت سیگنال میشه اونم فقط رو شبکه fdd . داخل اینترنت جستجو کنید زیاده .
سلام اگر امکانش هست فایل و نحوه کارو برا من بفرستید با تشکر آیا با فلش کردن برطرف نمیشه یا اپگرید جهانی زدن
- - - Updated - - -
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
- - - Updated - - -
- - - Updated - - -
دوستان تازه وارد خیلی بو حوصله شدن این طور نیست ؟یه کمی تو انجمن بگردید و تاپیک ها رو مطالعه کنید و اگر فایلی پاک شده بود یا در دسترس نبود درخواست بدید نه اینکه بدون هیچ گشتنی زود بیاید یه درخواست بدید و بعدا شروع کنید به سوال کردن
[QUOTE=saber73;9091955]الان رفتم رو ورژن 196 ایرانسل با اینکه تجمیع انجام میشه و سرعت بالایی میده ولی خبری از علامت + نیست تست شده با سیم کارت
داداش اون فایلی که در عکس اول در حال دانلوده
فریمور ورژن : B612_UPDATE_11.195.01.01.131
امکانات:
ipv6
volte
voip
fdd-tdd
sms
ussd
tr069
ca -mimo( به صورت پیش فرض فعال و نهایت سرعت توسط مودم دریافت میشود دقیقا برابر ورژن 196 ایرانسل )
جلوی اپدیت هم بسته شده
------------------------------------
ای پی ورود به مودم : 192.168.8.1
مرسی دمت گرم.ولی اگه میشه adb وtlnet بهش اضافه کنی خیلی عالی میشه
اموزش رو اقای بلوچی قرار دادن دارم روش کار میکنم فعلا نتونستم جواب بگیرم بشه عالی میشه .
سلام و درود. خدا قوت
برتری این فریمور نسبت به ویرایش سوم جناب حسین چیه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)