تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 27 اولاول ... 39101112131415161723 ... آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 266

نام تاپيک: لیگ قهرمانان اروپا | فصل 2017-2018 | نیمه نهایی

Crisis Manager kasra_khan2003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

برترین گلزنان لیگ قهرمانان اروپا تا اینجا
    جای اورانوسی خالی
    .

.
    آسنسیو، مرد بازی‌های مهم و حساس
    .

2. 4 کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

کیمیچ: باید 2-7 رئال مادرید را مغلوب می کردیم!

جاشوا کیمیچ، مدافع جوان بایرن مونیخ معتقد است بدشانسی مانع غلبه تیمش بر رئال مادرید شده است.

در شبی که بایرن مونیخ موقعیت های خوبی را از دست داد، اسیر تجربه ستاره های رئال مادرید شده و یک بار دیگر خانه مغلوب کهکشانی ها شد.

کیمیچ گفت: "حتی اگر نتیجه بازی 2-5 هم می شد کسی حق گله کردن داشت و من هیچگاه رئال مادرید را به این ضعیفی در مونیخ ندیده بودم. حتی پیروزی 2-7 بایرن هم خیلی عجیب نبود.

فکر می کنم شما نیز بازی را تماشا کردید. در نیمه اول ما چند موقعیت بیشتر از حریف داشتیم و در 45 دقیقه دوم فرانک ریبری چند موقعیت داشت. من نمی توانم تعداد فرصت های بایرن را لیست کنم اما فکر می کنم حداقل 6 یا 7 بخت خوب داشتیم.

البته بازی برگشت باقی مانده و اگرچه ما در مادرید مسابقه را با شرایط بدی آغاز می کنیم، اما هنوز حذف نشده ایم. با این وجود، همه چیز در فوتبال ممکن بوده و به همین دلیل است که بسیاری از مردم فوتبال تماشا می کنند. ما می خواهیم هفته آینده امکان صعود بایرن را فراهم کنیم."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

امید جان ببخشید میپرم وسط بحثتون، ولی این حرفت به نظرم یکم نادرست هست. تو محوطه جریمه بزرگترین آوانتاژ همون پنالتی هست (این پاسخ یکی از کارشناسان داوری در جواب همین بحث بود که شاید داور میخواست آوانتاژ بده...)
    کسری جان یعنی چی این جمله ؟! یعنی داور با دیدن خطا همونجا سوتو بزنه و صبر نکنه تا ببینه در ادامه توپ به کجا میرسه ؟ مثلا اگه مهاجم شوت زد و در راه به دست مدافع خورد و رفت تو گل پنالتی هست دیگه ؟! خب این یکم غیرمنطقی بنظر میرسه . صحنه خطای پیکه روی ژکو به این صورت بود که پیکه دست ژکو رو میگیره و ژکو ادامه میده بازیو ، همینجور که ادامه میده وقتی میبینه دیگه فرصت شوت زنی نیست خودشو میندازه و داور سوتو میزنه . خب اگه همون اول هم خودشو مینداخت داور سوتو میزد . ولی اگه ژکو شوتو میزد و گل میشد برای داور یه پوئن مثبت بود . نمونش پنالتی که آقای مانزانو در فینال کوپا دل ری گرفت . قشنگ یه پوئن منفی براش ثبت شد . اگه 2 ثانیه صبر میکرد اون توپ گل میشد .

6. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

کسری جان یعنی چی این جمله ؟! یعنی داور با دیدن خطا همونجا سوتو بزنه و صبر نکنه تا ببینه در ادامه توپ به کجا میرسه ؟ مثلا اگه مهاجم شوت زد و در راه به دست مدافع خورد و رفت تو گل پنالتی هست دیگه ؟! خب این یکم غیرمنطقی بنظر میرسه . صحنه خطای پیکه روی ژکو به این صورت بود که پیکه دست ژکو رو میگیره و ژکو ادامه میده بازیو ، همینجور که ادامه میده وقتی میبینه دیگه فرصت شوت زنی نیست خودشو میندازه و داور سوتو میزنه . خب اگه همون اول هم خودشو مینداخت داور سوتو میزد . ولی اگه ژکو شوتو میزد و گل میشد برای داور یه پوئن مثبت بود . نمونش پنالتی که آقای مانزانو در فینال کوپا دل ری گرفت . قشنگ یه پوئن منفی براش ثبت شد . اگه 2 ثانیه صبر میکرد اون توپ گل میشد .
    امید نمیخوام وارد صحنه‌ای که مثال زدی بشم (مخصوصا به عنوان یه رئالی، بعد میگن این چون رئالی هست میگه...) عین این بحث، تو برنامه‌ی فوتبالی‌ای که سال‌ها پیش نگاه‌ کردم پیش اومد و نظر کارشناس داوری چیزی بود که گفتم.

البته موارد خیلی خیلی خاصی هست، که در کسری از ثانیه هم بر روی مهاجم خطا میشه و هم گل به ثمر میرسه، در این موارد گل قبول میشه و به بازیکن خطاکار کارت زرد داده میشه.

فکر کنم تو بیشتر نظرت به صحنه‌هایی هست که طول مدت خطا نسبتا طولانی‌تر هست و داور باید صبر کنه ببینه چی میشه، مثلا زمانی که پیراهن مهاجم رو میکشن، صرف اینکه در یک دهم ثانیه پیراهن رو میگیره تو دستش خطا نیست، باید این اتفاق ادامه پیدا کنه و باعث بروز خطا بشه. اینجا تامل داور درست هست.

8. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

مصاحبه جنجالی راموس؛ از کنایه به مورینیو تا انتقاد از رسانه های اسپانیایی

راموس که در جریان پیروزی ارزشمند کهکشانی‌ها در خانه بایرن مونیخ، از بهترین‌های میدان بود، پس از بازی دو بار با خبرنگاران مصاحبه کرد. یک بار پس از بازی و دیگر پس از خروج از رختکن برای سوار شدن در اتوبوس تیم. مصاحبه اول راموس عادی بود و به توضیح شرایط بازی پرداخته بود اما در مصاحبه دوم بود که او صحبت‌هایی جنجالی انجام داد. به گزارش as، راموس گفت:

خوش شانسی مادرید؟ شانس هم مهم است اما نتیجه منصفانه بود. برای رسانه ها شاید اینکه چه بازیکنی گلزنی کند، مهم باشد اما برای من نیست. به احترام گل مارکو کلاه از سر برمی‌دارم. فکر نمی‌کنم برد 3-0 در تورین و برد در پاریس شانسی باشد. همه اینها دلیلی دارد. از درخشش مارکو و لوکاس خوشحالم چون به همه بازیکنان برای نشان دادن خودشان فرصت داده می‌شود. همه می‌خواهند ثابت کنند که مهم هستند. لوکاس و مارکو بازیکنان فوق العاده‌ای هستند که آینده درخشانی دارند اما همین حالا از بازیکنان مهم تیم هستند. لوکاس مخصوصا فوق العاده بود و در دقایقی مجبور بود جای خالی دنی را پر کند.

بازی با یوونتوس و آن پنالتی؟ پنالتی واضح بود. آنچه مرا بیش از همه متعجب کرد این بود که رسانه‌های خودمان می‌گفتند پنالتی نبوده است. اما به هر حال، آن بازی در دید بود و طبیعی بود حواشی زیادی داشته باشد.

زیدان؟ مربی رئال مادرید همواره در معرض انتقاد قرار دارد و مدام زیر سوال می‌رود. هفت سال در رئال مادرید را بدون قهرمانی اروپا پشت سر گذاشتم و از برخی مربیان تیم حتی انتقاد هم نشد! - رسانه‌های اسپانیایی این حرف راموس را کنایه به مورینیو تعبیر کرده اند - زیدان رئيس تیم است و هر تصمیمی بخواهد، می‌گیرد و آن را قبول می‌کنیم و خوشحالیم که هدایت این کشتی در دست اوست.

کمپین آنتی مادریدیستا؟ وقتی یک چیز بارها و بارها تکرار شود؛ مثل قهرمانی‌های ما در لیگ قهرمانان اروپا، خود به خود به مردم تلقین می‌شود و از این مسائل پیش می‌آید. مردم باید خوشحال باشند که یک تیم کارش را به بهترین نحو انجام می‌دهد.

جدایی اینیستا؟ اگر اسمش آندرسینیو بود، دو توپ طلا داشت. شاید همه این‌ها تقصیر خود ماست. شاید رسانه‌های خود اسپانیا هم برای کار بازیکنان اسپانیایی ارزش لازم را قائل نمی‌شوند.

ادامه

10. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بازی با یوونتوس و آن پنالتی؟ پنالتی واضح بود. آنچه مرا بیش از همه متعجب کرد این بود که رسانه‌های خودمان می‌گفتند پنالتی نبوده است.
    دزدی اونقدر تابلو بود که رسانه های مادربد هم نتونستن طرفداری کنن. مارکا که نظر کارشناس داوریشو ول کرد رفت سراغ نظرسنجی!

12. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

یوفا بایرن مونیخ را جریمه خواهد کرد

یوفا قصد دارد باشگاه بایرن مونیخ را به خاطر حضور یک هوادار در میانه بازی در داخل زمین و همینطور استفاده از بنرهای غیرقانونی، با جریمه روبرو کند.

دو تیم رئال و بایرن شب گذشته در ورزشگاه آلیانز آره نا شهر مونیخ به مصاف یکدیگر رفتند و بازی با برتری 2-1 رئال به پایان رسید. با این حال در پایان بازی یک هوادار به داخل زمین دوید و پیراهن فرانک ریبری را کشید و نزدیک بود او را به زمین بیندازد که توسط مامورین امنیتی مهار شد. به علاوه، یک هوادار دیگر به سراغ تونی کروس رفت و دیگری سعی داشت با رونالدو سلفی بگیرد.

همچنین بنری در بین تماشاچیان بایرن وجود داشت که شعاری توهین آمیز در آن نوشته شده بود که به نظر می‌رسد باشگاه بایرن را دچار دردسر خواهد کرد. یوفا اعلام کرده که در روز سی و یکم می، در رابطه با این رفتار هواداران تصمیم گیری خواهد کرد.

14. این کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

امید جان ببخشید میپرم وسط بحثتون، ولی این حرفت به نظرم یکم نادرست هست. تو محوطه جریمه بزرگترین آوانتاژ همون پنالتی هست (این پاسخ یکی از کارشناسان داوری در جواب همین بحث بود که شاید داور میخواست آوانتاژ بده...)
    امید نمیخوام وارد صحنه‌ای که مثال زدی بشم (مخصوصا به عنوان یه رئالی، بعد میگن این چون رئالی هست میگه...) عین این بحث، تو برنامه‌ی فوتبالی‌ای که سال‌ها پیش نگاه‌ کردم پیش اومد و نظر کارشناس داوری چیزی بود که گفتم.
    فکر می کنم نظر شخصی اون کارشناس بوده درباره اینکه هیچ موقعیت گلزنی بهتر از پنالتی نیست. در قوانین آوانتاژ هیچ تفاوتی بین خطاهای داخل یا بیرون محوطه نیست و یک استاندارد اعمال میشه. داور اگه حس کنه موقعیتی که تیم بعد از خطا داره بهتر از موقعیت تیم در صورت خطا گرفتن هست میتونه اجازه بده. معمولا دروازه خالی و ... اینطوری به حساب میان. تک به تک میتونه کمی تصمیم حاشیه داری باشه. به هر حال در اون صحنه خاص که پنالتی گرفته شد.

در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بین منچستر و یوونتوس در سال 1999 این مسئله پیش اومد، دوایت یورک با آنجلو پروتزی تک به تک شد که پروتزی روش خطا کرد و توپ رفت به سمت دیگه و داور آوانتاژ داد تا اندی کول که فاصله زیادی هم با توپ داشت به توپ برسه و توپ رو گل کنه.

(دقیقه 2:50)

16. این کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

فکر می کنم نظر شخصی اون کارشناس بوده درباره اینکه هیچ موقعیت گلزنی بهتر از پنالتی نیست. در قوانین آوانتاژ هیچ تفاوتی بین خطاهای داخل یا بیرون محوطه نیست و یک استاندارد اعمال میشه. داور اگه حس کنه موقعیتی که تیم بعد از خطا داره بهتر از موقعیت تیم در صورت خطا گرفتن هست میتونه اجازه بده. معمولا دروازه خالی و ... اینطوری به حساب میان. تک به تک میتونه کمی تصمیم حاشیه داری باشه. به هر حال در اون صحنه خاص که پنالتی گرفته شد.

در نیمه نهایی لیگ قهرمانان بین منچستر و یوونتوس در سال 1999 این مسئله پیش اومد، دوایت یورک با آنجلو پروتزی تک به تک شد که پروتزی روش خطا کرد و توپ رفت به سمت دیگه و داور آوانتاژ داد تا اندی کول که فاصله زیادی هم با توپ داشت به توپ برسه و توپ رو گل کنه.

(دقیقه 2:50)
    منم دقیقا تو نقل قول دوم گفتم که نظر کارشناس بوده. اگه قانون بود که متنش کاملا فرق میکرد.

مثال بخوایم بزنیم که زیاده، فینال ۲۰۰۶ که لمن اخراج شد، با اینکه توپ وارد دروازه شد و حتی بازیکنای بارسا شروع کردن به خوشحالی. البته خطا خارج از محوطه بود. اما داور با تصمیم عجیب گل رو حساب نکرد و لمن رو از زمین اخراج کرد.

در کل، صحنه‌ی خاصی باید پیش بیاد که ادامه بازی بهتر از پنالتی تشخیص داده بشه.

18. این کاربر از kasra_khan2003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

ریبری: ما یک نبرد را از دست دادیم، نه تمام جنگ را

بایرن مونیخ در خانه 2-1 مغلوب رئال مادرید شد.

در بازی رفت دور نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا، باواریایی ها 2-1 مغلوب قوهای سپید مادرید شدند.

به گزارش AS، ریبری در این بازی تلاش زیادی داشت تا با گلزنی یا ارسال پاس گل، نتیجه را تغییر دهد اما تیرهای او به سنگ خورد. حالا آنها باید به فکر جبران نتیجه در مادرید باشند. بایرن مونیخ قهرمانی اش در بوندس لیگا را مسجل کرده و در دی اف بی پوکال هم به فینال رسیده است. حالا آنها بیش از هر چیز دیگری به قهرمانی در لیگ قهرمانان اروپا فکر می کنند.

ریبری پس از این بازی در اکانت رسمی اش در توییتر نوشت: ما یک نبرد را از دست دادیم نه تمام جنگ را. ما از فرصت هایمان در مادرید استفاده خواهیم کرد.

بازی برگشت دو تیم روز سه شنبه 1 می در سانتیاگو برنابئو برگزار خواهد شد.

20. 2 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •