تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 13 از 15 اولاول ... 39101112131415 آخرآخر
نمايش نتايج 121 به 130 از 142

نام تاپيک: تعرفه جدید اینترنت پرسرعت اعلام شد .

آخر فروم باز poorya_2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    شهرکرد

پيش فرض

اقا ممنون از توضیحات همیشه خوبتون ولی خیلی از افراد اینجا سنین پایینی دارند و زیر 30 سالند و هنوز تو دانلودند جا زیاد داره متوجه بشوند

زیاد حساس نشه دیگه اینجا فرهنگ سازی نشده دیگه

یک مثال بزنم من محیط کار شرکتم اینترنت 512 داریم خوب من اگه بیاد خودخواهانه دانلود غیر کاری کنم و چون رایگان فقط دانلود ...که به بقیه کارمندها و همکاران اصلا پهنای باند و سرعت نمیرسه .....حالا یکی راحت میگه بیاد شرکت پول بده و سرعت و پهنای باند بیشتر بگیره! اصلا مشکل سر پول و سرعت بالا نیست قول میدم سرعت بالا هم بگیریم تازه بدتر هم میشه چون فرهنگسازی نشده

اما انسان باید بدانه که هر جا و هر موقعیت مکانی و زمانی و رایگان و...اقدام به دانلود بیخودی نکنه

معضل ما همین دانلودرها که پهنای باند رو خوردند و باید کلا محرومشون کرد اما تاکید میکنم باز باید سرانه مصرف معقول باشه مثلا 50 الی 100 گیگ ماهی

خودت هم جز اون 80 میلیونی هستی که فکر میکنی بی فرهنگ هستن ، هنوز یاد نگرفتی که قضاوت کردن دیگران از اشتباه هم اشتباه تره ، هنوز خشت خامی ولی از سن و سال حرف میزنی ، خنده داره

اکثریت جامعه ما وضعیت مالی خوبی ندارن و با اون چندرغاز حقوق که میگیرن و به دو هفته نشده حقوق ملت ته میکشه ، عمرا بتونن جواب بقیه این نیاز هاشون (هر چند غیر ضروری) هم بدن اگه هم بخوان قانون هایی مثل قانون کپی رایت رعایت کنن نهایتا مجبور هستن به فیلم و سریال های بی محتوا و بی ارزش داخلی رو بیارن یا میتونن خودشون رو از همین هم محروم کنن

از اساس همه چیز روی بنیان کج ساخته شد و هیچ چیز سرجاش نیست ، خود مردم مقصر هستن درست ولی اون اقلیتی که 40 سال پیش مسئولیت این کشور به عهده گرفتن واسه این جامعه چیکار کردن ؟! غیر از این بود که مثل آفت همه چیز رو نابود کردن ؟!!

اینکه پشت کامپیوتر نشستی خوب و بد و درست و غلط رو برای یه جامعه می سنجی خودش گویا همه چیز هست ، اون دنیای ایده آلی که توی ذهنت پرورش دادی اینجا وجود نداره یا بهتر بگم از ما گرفته شده
    Last edited by poorya_2; 25-11-2017 at 14:05.

2. 12 کاربر از poorya_2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اقا ممنون از توضیحات همیشه خوبتون ولی خیلی از افراد اینجا سنین پایینی دارند و زیر 30 سالند و هنوز تو دانلودند جا زیاد داره متوجه بشوند

یک مثال بزنم من محیط کار شرکتم اینترنت 512 داریم خوب من اگه بیاد خودخواهانه دانلود غیر کاری کنم و چون رایگان فقط دانلود ...که به بقیه کارمندها و همکاران اصلا پهنای باند و سرعت نمیرسه .....حالا یکی راحت میگه بیاد شرکت پول بده و سرعت و پهنای باند بیشتر بگیره! اصلا مشکل سر پول و سرعت بالا نیست قول میدم سرعت بالا هم بگیریم تازه بدتر هم میشه چون فرهنگسازی نشده

اما انسان باید بدانه که هر جا و هر موقعیت مکانی و زمانی و رایگان و...اقدام به دانلود بیخودی نکنه

معضل ما همین دانلودرها که پهنای باند رو خوردند و باید کلا محرومشون کرد اما تاکید میکنم باز باید سرانه مصرف معقول باشه مثلا 50 الی 100 گیگ ماهی

از لطف شما ممنون.

فکر میکنم باید تاپیک رو بدوستان واگذار کرد چون همونطور که یکیشون گفت اینجا ظاهرا برای عقده گشایی و همدردی از طریق بدو بیراه گفتن به زمین و زمانه تا بحث و بررسی تخصصی مسائل اینترنت که مثلا وظیفه فروم تخصصیه!! (حداقل سابقا تخصصی بود)

با نظر شما موافقم و باید پلنهایی بین 50 تا 100 گیگ هم وجود داشته باشه برای کسایی که هم حجم نیاز دارند و هم کیفیت.

تنها موردی که باید توجه بشه که سرعت ارتقای زیرساخت خوبه و ظرفیت پهنای باند چه داخلی و چه خارجی رشد خوبی داره نسبت به افزایش تعداد مشترک بنابراین باید از وزیری که میخواد و میتونه کار کنه حمایت کرد تا هم کیفیت نت ایران ارتقا بده و هم این ترافیک مورد نیاز تامین بشه.

4. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

صداقتت قابل تحسین و احترامه! همین که داری میگی فقط حجم برات مهمه و کیفیت برات اهمیت نداره حتی اگه سرویسهای 1 به 10 دوران احمدی نزاد فروخته بشه باز همونو ترجیح میدی!!
    سرویسهای 1 به 10 که نه ویدئو انلاین میشد دید، نه بازی از بس تایم اوت بود و قطعا اپلیکیشنهای فعلی هم روی اون سرویس باید فاتحشون خونده بشه....

خب اینا برات مهم نیست و این نظرته که باید دانلودت رو بتونی انجام بدی...

اما اینی که میگی 2000 تومن شدن ارزونی نست عجیبه چون همین طرحهای فشفشه های وب هم حجم یک ماهه هستن و ملت کف و خون براش بالا میارن ولی بازم نظرته و محترم!!

اینکه 50 گیگ درماه نیازه حداقل بازم نظر محترمیه و بر اساس نیازت. من هم امیدوارم که بشه یا حداقل نزدیک بهش باشه . ولی اینکه تضمین سرعت برات بی اهمیته خب نظر خودته و برای خیلیا واقعا عدم افت سرعت در ساعات شب خیلی مهمه چون ازار میبینن الان و انگار اینترنتشون از سرشب دیگه اینترنت نیست! پس به این کاربرا هم باید احترام گذاشت و نظر اونام مهمه

اونی که میخواد ساعت 10 شب با سرعت واقعی سرویسش از تلگرام استفاده کنه هم حق داره. حق داره بگه چرا پول 16مگ رو میده ولی تلگرامش یه فایل 10مگی رو 5 دقیقه نمیتونه بگیره!!

حجم وقتی با ارزشه که بشه همه جوره ازش استفاده کرد نه فقط یکی دو نرم افزار خاص یا مرورگر سیستم!!
    قشنگ مشخصه از حامیان این طرح و طراح اون هستید !

نت چرا ضعیفه تقصیر فلان نژاده - زلزله چرا اومد تقصیر فلان نژاده - آسمون چرا آبیه تقصیر فلان نژاده و .......

بنده خدا در زمان همون کسی که اسمش رو میبری اینترنت خیلی شرکت ها نامحدود واقعی بود
    حتی اگه 128 میدادن شما واقعا 128 ( 16 کیلوبایت ) میگرفتی بدون هیچ افت سرعت و یا طرح مصرف منصفانه

این مسخره بازی های مصرف منصفانه و ..... چند ساله مد شده که ضربه اصلی رو به شبکه زده
    تا 4 تا فیلم میگیری سرعتت میشه 16 کیلو - چرا ؟؟؟ مصرف منصفانه !
    خب دیگه چرا پول نامحدود 2 برابر و یا بیشتره ؟؟؟ اگه قرار باشه با چند گیگ حجم بیشتر محدود بشم

کیفیت سرعت تو این طرح شاید اتفاق بیفته ولی با حجم هایی که مشخص میکنن عملا هدفی جز محدودیت ندارن
    به قول معروف توهین به شعور مخاطب !!!
    10 تا 20 گیگ حجم ماهیانه چیزی نیست جر مسخره کردن کاربر
    اینستاگرام 4 تا ویدئو ببینی تمومه ...

درسته من از تضمین کیفیت حمایت کردم ولی فکر نکنم رضایتی مثل شما داشته باشم
    در واقع هیچ شخصی رو ندیدم از این طرح ها رضایت داشته باشه

این سرعت های 8 و 16 هم که شما میگی قدیم نبود و الان هست در واقع نبودنش بهتره
    وقتی شما پهنای باند 16 مگ داری با حجم 3 گیگ میخوای چیکار کنی ؟؟؟
    الان مثلا افتخارشون اینه سرعت 16 مگ دادن ؟؟ اصلا شما بگو 100 مگ وقتی حجم نباشه چه به درد میخوره ؟؟؟؟

قدیم همون 512 نامحدود رو میگرفتی وقعا نامحدود بود
    به اسم مصرف منصفانه و .... مردم رو تیغ نمیزدن !
    Last edited by albertxx; 25-11-2017 at 14:26.

6. 6 کاربر از albertxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز امید رض's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    شهر موبیوس

پيش فرض

قشنگ مشخصه از حامیان این طرح و طراح اون هستید !

نت چرا ضعیفه تقصیر فلان نژاده - زلزله چرا اومد تقصیر فلان نژاده - آسمون چرا آبیه تقصیر فلان نژاده و .......

بنده خدا در زمان همون کسی که اسمش رو میبری اینترنت خیلی شرکت ها نامحدود واقعی بود
    حتی اگه 128 میدادن شما واقعا 128 ( 16 کیلوبایت ) میگرفتی بدون هیچ افت سرعت و یا طرح مصرف منصفانه

این مسخره بازی های مصرف منصفانه و ..... چند ساله مد شده که ضربه اصلی رو به شبکه زده
    تا 4 تا فیلم میگیری سرعتت میشه 16 کیلو - چرا ؟؟؟ مصرف منصفانه !
    خب دیگه چرا پول نامحدود 2 برابر و یا بیشتره ؟؟؟ اگه قرار باشه با چند گیگ حجم بیشتر محدود بشم

کیفیت سرعت تو این طرح شاید اتفاق بیفته ولی با حجم هایی که مشخص میکنن عملا هدفی جز محدودیت ندارن
    به قول معروف توهین به شعور مخاطب !!!
    10 تا 20 گیگ حجم ماهیانه چیزی نیست جر مسخره کردن کاربر
    اینستاگرام 4 تا ویدئو ببینی تمومه ...

درسته من از تضمین کیفیت حمایت کردم ولی فکر نکنم رضایتی مثل شما داشته باشم
    در واقع هیچ شخصی رو ندیدم از این طرح ها رضایت داشته باشه

این سرعت های 8 و 16 هم که شما میگی قدیم نبود و الان هست در واقع نبودنش بهتره
    وقتی شما پهنای باند 16 مگ داری با حجم 3 گیگ میخوای چیکار کنی ؟؟؟
    الان مثلا افتخارشون اینه سرعت 16 مگ دادن ؟؟ اصلا شما بگو 100 مگ وقتی حجم نباشه چه به درد میخوره ؟؟؟؟

قدیم همون 512 نامحدود رو میگفرتی وقعا نامحدود بود
    به اسم مصرف منصفانه و .... مردم رو تیغ نمیزدن !
    دقیقا حجم اینترنت از خود اینترنت واجب تره من 512 نامحدود دارم دانلودش 70کیلوبایته ولی حالی که با این میکنم با رایتل دانلود سرعت 2مگ نداشتم بخواطر اینکه یه هفته بخواطر دیدن اپارات ویوتی.و.ب 10گیگ حجم میخورد شما حساب کن اصلا بگو گیگی 1قرون ارزش نداره الان تو هیچی فرقی با رایتل نکرده خداروشکر فقط دانلود که بدرک با فایل تا 1گیگ خیلی راحتم برادانلودشون
    Last edited by امید رض; 25-11-2017 at 14:24.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

باور کنید مصرف 40-50 گیگ در ماه اصلا مصرف زیاد محسوب نمیشه و کسی که این مقدار مصرف می کنه رو نمیگن کاربر پرمصرف مخصوصا در ADSL که خانوادگی هست
    ما خودمون 4 نفریم تو خونه و اهل این 3 چیز هم نیستیم که نت زیادی مصرف می کنن:
    -دانلودرنیستیم
    -اهل گیم نیستیم
    -اهل انلاین دیدن هم نیستیم
    و عمده مصرفمون وبگردی و تلگرام و اینتساگرام هست ولی با اینحال میانگین مصرف نتمون در هر ماه بین 35 تا 45 گیگ هست و حداقل 90 درصدش هم اینترنت بین الملل هست و نت داخلی مصرف ناچیزی داره
    پرمصرف به کسی میگن که ماهی حداقل 200-300 گیگ مصرف داشته باشه نه 40-50 گیگ که این روزا مصرف معمولی محسوب میشه که بعضی ها تو این تاپیک به 50 گیگ میگن پرمصرف!!
    سقف 10 گیگ و 20 گیگ هم که اصلا شوخی محسوب میشه و توهین به شعور مخاطب
    اینا همون سرویس پایه ماهانه ای که میدن به مردم گرونه بعد حجم هم انقدر پایین میدن که طرف برای استفاده حداقلی اینترنت هم مجبور بشه در طول ماه دو باره و سه باره بره حجم بخره
    Last edited by L.utus; 25-11-2017 at 14:57.

9. 6 کاربر از L.utus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

من دیروز فقط این دلقک بازار بامیلو رو چک میکردم، بماند که همش سر کاری بود و سر ۱۰ ثانیه ناموجود و.... اما یک گیگ هدر رفت...
    نمیفهمم این وزیر محترم ، کی میخواد بفهمه یک گیگ حجمی نیست...
    اون زمانی که هارد ۴۰ گیگ داشتم، گیگ ۵ تومن بود، الان که هاردم ۲۰۰۰ گیگه، گیگ ۲ تومنه... بفهمید دوران فلاپی گذشته! مصرف منصفانه ه شخص کم کم روزی یک گیگ باید باشه

11. 3 کاربر از ShadowDragon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

والا یک عده تاپیک رو یک نفره کنترات برداشتن که عقایدشون رو به دیگران تحمیل کنن هرکس بیاد یک چیزی بگه از نظر طرف تشکر میکنه بعد نظر خودش رو میزاره جای نظر طرف
    همه ناراضین از این وضعیت یک نفره میگه وضع خوبه
    دوست عزیز فرد عقده ای عقده گشایی میکنه میدونی داری به کاربرای دیگه چی میگی؟ زیادی داری از بالا به داستان نگاه میکنی متخصص
    فاز بعضیا مشخص نیست اما باید بهشون گفته بشه دنیا دور اونا نمیچرخه

13. 3 کاربر از Meysam Raz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

من اگر جای تو بودم دیگه پامو تو هیچ کدوم از تاپیک های اینجا نمی گذاشتم چون تو بالای 1000 هزاربار تو این جا باهات برخورد شده از طرف کاربران و همیشه به دلایل نظرهای پوچ و بسیار بچگانه ت مورد عتاب و سرزنش قرار گرفتی ولی بازم از رو نمیری ....
    کسی که دیگران رو بی فرهنگ و سطح پایین به لحاظ فکری می دونه مطمعنم خودش هیچی نیست چون یه آدم بافرهنگ هیچ وقت نمیاد خودش رو در مقام قضاوت دیگران قرار بده و اونها رو مورد توهین .....
    تو انسان نوعی در جایگاهی نیستی که به دیگران بگی بی فرهنگ در حالی که خودت انسانی و مملو از خطا و اشتباه ....

15. 9 کاربر از George Shelly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز italodance's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Copyright

پيش فرض

از لطف شما ممنون.

فکر میکنم باید تاپیک رو بدوستان واگذار کرد چون همونطور که یکیشون گفت اینجا ظاهرا برای عقده گشایی و همدردی از طریق بدو بیراه گفتن به زمین و زمانه تا بحث و بررسی تخصصی مسائل اینترنت که مثلا وظیفه فروم تخصصیه!! (حداقل سابقا تخصصی بود)

با نظر شما موافقم و باید پلنهایی بین 50 تا 100 گیگ هم وجود داشته باشه برای کسایی که هم حجم نیاز دارند و هم کیفیت.

تنها موردی که باید توجه بشه که سرعت ارتقای زیرساخت خوبه و ظرفیت پهنای باند چه داخلی و چه خارجی رشد خوبی داره نسبت به افزایش تعداد مشترک بنابراین باید از وزیری که میخواد و میتونه کار کنه حمایت کرد تا هم کیفیت نت ایران ارتقا بده و هم این ترافیک مورد نیاز تامین بشه.
    امیدوارم وزیر محترم این بحث رو ببینه من برای اینستاگرام براش میگذارم تا بتونه در خصوص وضع سهمیه دانلودرها چاره ای بیاندیشه چون شرکتهای مختلف داری قوانین مشابه ای نیستند مثلا شرکتی 10 گیگ و دیگری 20 گیگ را اقدام به شروع محدود سازی میکنند که اگر یکسان سازی صورت بپذیره برای همه خوبه

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

پس از اتفاقات فراوان، چندی پیش جزییات تعرفه‌های اینترنت غیرحجمی (نامحدود) اعلام شد. اما در این میان مهم‌ترین فاکتور این طرح، یعنی حجم ترافیک مصرف منصفانه نامشخص بود. شهرسخت‌افزار برای اولین بار اطلاعاتی از حجم مصرف منصفانه به دست آورده است که در ادامه از آن مطلع خواهید شد.

بنا بر اطلاعات بدست آمده از یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت، میزان حجم مصرف منصفانه در سرعت‌های مختلف، طبق تصویر زیر است:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

در مورد حجم‌های ارائه شده، توجه به چند نکته الزامی است:

- بنا بر مصوبه کمیسیون تنظیم مقررات، در طرح اینترنت غیرحجمی، ترافیک داخلی باید حداقل دو برابر ترافیک خارجی در نظر گرفته شود. بنابراین حجمی که به عنوان «میزان استفاده منصفانه» در تصویر بالا ذکر شده است، کل ترافیک داخلی و خارجی را نشان می‌دهد. به عنوان مثال در سرعت 16Mb/s با هزینه ماهانه 80 هزار تومان، کاربران حداکثر مجاز به استفاده از 240 گیگابایت ترافیک هستند که این شامل 160 گیگابایت ترافیک داخلی و 80 گیگابایت ترافیک خارجی است. برای سایر حجم‌ها نیز همین ضریب 2 برای ترافیک داخلی برقرار است.

- با اتمام ترافیک، کاربر دو راهکار در پیش رو دارد. نخست اینکه با کف سرعت (128 کیلوبیت بر ثانیه) به استفاده از اینترنت ادامه دهد یا در روش دوم، با خرید حجم اضافه، با همان سرعت طرح خود (مثلا 16Mb/s) به وبگردی و دانلود بپردازد. اگرچه قیمت ترافیک اضافه 2000 تومان برای هر گیگابایت ذکر شده است اما انتظار می‌رود این قیمت برای حجم‌های بالا، شامل تخفیف شود و قیمت کمتری به خود بگیرد. ضمن اینکه هر شرکت می‌تواند جهت رقابت، ترافیک ارزان‌تری به مشترکین خود ارائه دهد.

- تعیین حجم مصرف منصفانه فاکتوری است که کمیسیون تنظیم مقررات وزارت ارتباطات، آن را در اختیار شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت گذاشته است تا با ایجاد فضای رقابتی، سرویس ارزان‌تر و مناسب‌تری به کاربران ارائه شود. جزییات فوق نیز تنها برای یکی از شرکت‌های ارائه‌دهنده اینترنت است که در اختیار شهرسخت‌افزار قرار گرفته است. بنابراین سایر شرکت‌ها ممکن است مقادیر متفاوتی را برای مصرف منصفانه مشترکین خود در نظر بگیرند.

اما در پایان باید از شما کاربران پرسید که با توجه به قیمت‌ و حجم‌‌های اعلام‌شده برای مصرف منصفانه، آیا تعرفه‌های جدید اینترنت برای شما مناسب است؟ آیا نسبت به سرویس فعلی خود، بهبودی مشاهده می‌کنید یا اینکه پس از اجرایی شدن این طرح در 10 آذرماه، هزینه‌های اینترنت شما افزایش خواهد یافت؟
    Last edited by mahmoodsoft; 25-11-2017 at 19:18.

18. 4 کاربر از mahmoodsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •